Cluj - SA FIM SI NOI MOS CRACIUN! (64)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Dara, chiar, bine ca nu erati in casa. Cum au putut intrat?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

stanca abia azi am reusit sa-ti alimentez cardul. am pus 40 RON pt ca sincer nu stiu cat e comisionul la ridicarea de pe card a banilor. daca e prea tarziu pt. copii... poate ii folosesti pt. familia aceea saraca. imi cer scuze inca o data

edit

Eu te-am sunat de dimineat ade la banca. voiam sa-ti spun ca am trimis banii

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Vin Sarbatorile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dara acum am citit . ce sa-ti spun imi pare sincer rau dar ... ufff bine macar ca nu ati fost in casa

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Vin Sarbatorile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Vai Doamne ce chestie cu hotii!! Cum au deschis usa?

Noi am fost deja la analize. Mama s-a descurcat cu imobilizatul lui Dani, invelindu-l in haina, stil pediatric. Nu am vazut ca eu am fugit dupa certificat. Asistenta a vrut sa-l aseze pe scaun si sa intinda manuta. La 3 avem rezultatele.

Doctorita nu a vrut sa-i faca trimitere. Mama a uns-o cu o cutie de ciocolata. Oricum ii faceam si asa am mai platit in plus ca nu a vrut sa-i scrie calciu si nu stiu ce - mama stie - ca a zis ca nu-i rahitic nici anemic . Crancen! Parca ea a platit analizele. S-a suparat pe mama ca-i ocosa si a insistat cu analize.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Doamne, Dana, ce sperietura trebuie sa fi tras... mi mila de voi, bine totusi ca nu erati acasa!! Dar cum au intrat? Voi erati la servici?? Dragii de voi... Sincera sa fiu, si mie mi-e ffff frica de asa ceva... macar sa nu fiu acasa, faca ei ce or vrea in ap.... kit ca nu au ce fura-mare lucru... dar ca idee in sine: cum iti permiti sa intrii in casa altcuiva??? mi se face rau deja

Nu stiu ce sa mai fac cu gaza mea... se plange de dimineata ca o doare burtica... nu stiu cat se preface si cat nu, problema e ca nu vrea sa manance mai nimik, kk nu a facut, cei sau lapte nu vrea nici sa auda... ma seaca sentimentul asta de neputinta

Revin, ca ma cheama datoria...

edit: Svety, sanatate printului... sa stii ca si eu am pb. ca sunt prea "ocosa" cu medicii in ceea ce priv. fata... dar asta e... Duminica noaptea doar asa ne-au lasat acasa de la urgenta, ca eu eram asistenta, ca altfel pupam o internare...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Analize bune, doar transaminazele marite, deci grija la mancaruri. Acu chiar o fac avion - vorba Roxei - pe socrella. Sambata se taie porku da io nu ma duc. Merge Mihai. Ma duc sa stau cu kinderu in frigu ala de-an lela, ca si asa nu pot face nimic cu el misunand.

Multumim de urare Raluca.

Cum a fost? La copilasi...

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Nu vreau sa va spun eu cum a fost, le las pe mamici care au fost mult mai emotionate decat mine! M-am bucurat enorm sa fiu parte in aceasta

Acum, Stanca am fost atat de aiurita incat am uitat sa iti zic ca as vrea sa contribui cu niste bani pentru diferenta de pret de 65 RON de la biciclete. Conteaza pe mine cu 20 RON si ti-i dau cu prima ocazie, poate saptamana viitoare ca-s in concediu.

Dana si Ioana ma bucur ca v-am cunoscut, n-am fost prea vorbareata ca ... asa e prima oara si a fost si evenimentul suficient de incarcat cu emotie

Seara buna si tihnita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Gagici, tocmai am aflat ca angajatorul meu, fiind obligat de lege sa ne caute de sanatate, a incheiat contract pt asta, in consecinta trebuie sa merg pt analize la centrul / clinica As Ro Medica. Stiti ceva despre institutia asta? Sa ma duc cu inima usoara sau ca ariciul si cu seringa la pachet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

Gagici, tocmai am aflat ca angajatorul meu, fiind obligat de lege sa ne caute de sanatate, a incheiat contract pt asta, in consecinta trebuie sa merg pt analize la centrul / clinica As Ro Medica. Stiti ceva despre institutia asta? Sa ma duc cu inima usoara sau ca ariciul si cu seringa la pachet?

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

Eu am auzit lucruri bune despre ei.Succes!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am fost la centru Tandarica , la copii.A fost minunat si foarte emotionant totul.Cu greu s-ar putea descrie in cuvinte ceea ce am simtit.Concluzia a fost ca acei copilasi au fost extrem de incantati si bucurosi de cele 8 biciclete pe care le-am dus.
Noroc cu Simona care a avut intelepciunea si taria sa le spuna cateva cuvinte copilasilor.Noi celelalte am fost tare emotionate.

In alta ordine de idei vreau sa va zic ca am luat 8 bicilclete pentru varste diferite.In total s-au strans 1070ron iar bicicletele au costat 1135 ron.

Vreau sa va multumesc si sa va felicit din tot sufletul ca am reusit sa ne mobilizam si sa strangem niste bani pentru bucuria acestor copii.De la inceput nu i-am dat mari sanse de reusita acestei campanii dar voi ati fost minunate si am reusit sa demonstram ca nu suntem doar un grup pestrit.

Grupul "Cluj Rulz" (pentru ca asa ne-am intitulat)Mariana, Cristiana , Raluca, Dana (dara),Simona(nana_sim),Roxana mica ,Dana(creola),Corina ,Svety ,Erika ,Gabi ,Ioana ,Arleena (Simona) ,Oana si Adriana vreau sa va felicit si sa va multumesc pentru ca ati contribuit la bucuria acestor copii.
Sarbatorile pentru noi anul asta vor fi mai bogate si mai fericite pentru ca si noi am fost prietenele lui Mos Craciun .FELICITARI!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput