Cluj - SA FIM SI NOI MOS CRACIUN! (64)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mariana, Sarbatori fericite , sa va bucurati de ele!
e absolut feeric ce ai descris , as vrea si eu sa simt acea magie din nou, mai ales ca am trait-o in copilarie cand mergeam in fiecare an la colindat in staul de bastina al bunicilor mei:Razboieni.nmai ca , ei fiind stabiliti in Cluj, pe masura ce am crescut am pierdut legatura si acel miraj...era intr-adevar ff frumos!

te pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

stanca te sun maine cam in jur de 12, e ok?sau e prea tarziu?ca am inteles ca maine aveti nevoie de bani sau eventual trimite-mi un PM cu detalii cum sa trimit banii si unde. am inteles ca un cont la brd?eu stau langa kaufland si astia au sucursala brd deci pot face repede tranferul....

cu privire la parizer si la cremwurstii sa va zic ca sunt facuti numai din resturi:sorici, slanina, coloranti, nitriti care se cumuleaza in organism(cu potential cancerigen f crescut)si alte minunatii care numai comestibile nu par a fi

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza. FETELE DIN MANASTUR CARE VA INTALNITI MAINE CU STANCA, SAU IN GENERAL, TRECETI LA MIHAI MAINE DUPA BANI. VA ROG. Eu nu stiu cum sa-i trimit altfel si Mihai e super ocupat ca-i final de an.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Adriana nu trebuie sa iti fie rusine.Sper sa reusesti azi sa ii trimiti.Sa imi zici dupe ce i-ai trimis si ce suma.

Arleena
nu vroiam sa pun banii prin banca pentru ca se pierd din ei multe comisioane.Suna-ma si vorbim cum facem.

Svety nu poate trece Mihai cand merge spre Turda pe la mine?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Stanca, ba cred ca da. Marti sau miercuri daca e bine, ca depinde cand primesc banii. De obicei vin in 10, cum 10 era ieri, azi sau maine. Sper ca nu-i tarziu. Oricum sapt. asta ajung la tine .

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
imi pare rau ca nu am avut timp sa ma intalnesc cu voi acasa, dar nu am avut timp pentru nimic.Am stat la cluj cateva ore pana am semnat contractul la apartament si am fost la medic.
dar la primavara cand vin acasa sper sa va pot invita la inaugurarea apartamentului,
dupa ce citesc revin cu amanunte
o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

am revenit la baza, bine v-am gasit!

Olim sa va fie intr-un ceas bun cu casa. s-o stapaniti sanatosi si sa traiti clipe minunate in ea.

Eu am intrat in febra de sarbatori, ascult colinde, am cumparat prostioare de atarnat la geamuri si in brad, o parte din cadouri ...
Sper sa ne vedem maine

Mergi la inceput

io-s tare amarata, am facut puroi in gat si tre sa iau antibiotice

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005

Mergi la inceput

uraaa, am fulguletz!

Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Sunt tare suparata... am avut un week-end de kko, cu fetita plangacioasa si cu varsaturi toata ziua de duminica si noaptea care a trecut. nici acum nu se simte prea bine, e cu gatu rosu si inflamat, eu suuperracita, abia mai pot sta in picioare. Azi noapte am fost la urgenta, ca voma deja pana la fiere, si m-am speriat tare rau.
revin, ca acum cere somnic, oofff......

minunea vietii mele

Mergi la inceput