Farsele lui Gabriel Fatu- de la OTV
Raspunsuri - Pagina 5
mira_m spune:
Dar de ce o fi scris - penultimele farse.....????
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
kla78 spune:
MIRA pai acum cateva sapt scria "ultimele farse"iar aseara penultimele....cica nu ar mai vrea DD sa-l dea la OTV,nu stiu sigur dar asa ma inteles
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
dariana spune:
super tare tipu! sper sa mai ramana la otv dar sa nu mai faca probleme cuplurilor, cateodata exagereaza! si s-ar putea sa si-o fure.
Dariana si Darius (30.07.2006)
sileriki spune:
a vazut cineva ieri Nu te supara frate ??? Chiar ca e de cacao deja , iarasi a fost baiatul acela Ionut si isi cauta partenera , sa sune careva fata si sa -i dea o declaritie de dragoste in direct , sa vedeti cateva telefoane de toata frumusetea .....chiar ca Otv nu se respecta cum poate face asemenea emisiuni ,de astea avem nevoie ??? de injuraturi si de alte minuni in direct ?
Nu mai imi pierd timpul sa ma uit la ei .
Va doresc in continuare
evi , Eric 14.06.2000
andreeaed spune:
Aseara,25 ianuarie, a fost o emisiune de toata coma. Una care avea un 'Habibi' a dat-o in bara rau de tot in prima faza a farsei. Apoi s-a ars si mai tare. S-a intalnit cu Fatu si cu avocatul acestuia la un hotel unde a fost filmata cand a primit 1000 de Euro pentru intelegere ca cei de la OTV sa nu fie dati in judecata. Dupa certurile lor si dupa ce tipa a primit banii s-au mai imprietenit, au ras, au discutat, au baut sampanie... iar la final tipa a mai primit 150 de Euro din partea lui Fatu si inca 150 din partea avocatului ca sa-si 'faca de cap' cu ei. Aseara a fost data la TV o parte din caseta din care am vazut ca chiar asa a fost, dar finalul care era cel mai interesant nu l-au aratat pana la urma.
Tipa a dat-o in bara rau de tot. Primea de la 'Habibi' in fiecae luna o suma mare de bani, a primit si o masina care a fost cumparata pe numele ei, si in curand pe 4 mai cand are ziua de nastere urma sa primeasca si apartamentul de lux in care deocamdata locuieste in chirie. Habibi inca nu stie nimic din tot ce s-a intmplat, ca nu e in tara, dar cu siguranta va afla cand se va intoarce.
Asa se intampla daca nu stai cuminte si mai esti si prost pe deasupra, nu? Pierzi tot ce ai.
blueeyes2003 spune:
Am vazut si eu putin aseara si au zis ca dupa ora 24 vor da se restul casetei,dar am adormit! Dar vad ca pana la urma nu au dat,probabil s-au inteles sa le dea banii inapoi!
Mirela8+
Our little Miracle!
bibyrox spune:
Doamne ce proasta!!! Eu am vazut si farsa care i-a facut-o parca saptamana trecuta daca nu ma insel! M-am cracanat de ras!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
catalynaa spune:
Am vazut si eu si saptamana trecuta si aseara.Damn,tipa aia era si proasta pe deasupra(nu era de ajuns ca e prostituata).M-a enervat rau prostia ei si am inchis televizorul pana la urma....acum aflu de la voi ca n-au mai dat scena cea mai hot...
ralnied1 spune:
mai mult ca sigur a fost regie...
si in seara asta Diaconescu analiza, la un moment dat, rating-urile de asta-noapte cu Prigoana... si, evident, lider OTV cu porcaria de aseara...
Poze 24.01.2007-IASI: http://good-times.webshots.com/album/557201329vRuARi
Filmulet 24.01.2007: http://community.webshots.com/album/557199438qPHHkY