Iasule, mandra cetate (46)
Raspunsuri - Pagina 27
herra spune:
Cristina si Vlad 
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
mariussimiuc spune:
Cristina,multumesc! 
Adriana,noi nu am avut nici un fel de manifestare.Eu i-am facut analizele asa fara vreun motiv anume.Si la exudatul faringian i-a iesit Candida!
Am luat o doza unica de Diflunac si o sa mai repetam exudatul peste vreo 10 zile.
Miha 
anasol spune:
dana-si io zic ca tot ceva fructe la copii
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
amironeanu spune:
Noi suntem mai bine, adica Stefi nu mai are febra si este iar in verva, in schimb este pocnit tare tati, iar eu asa si asa.
Dana, multumesc mult! Pot sa trec oricand incepand de maine.
Si eu ridic doua maini pentru Mos Craciun. Cred ca duminica ar fi mai bine, suntem mai liberi, iar intre 16-20 este super. Si eu spun tot fructe si ceva dulce. Si cred ca mai stiu inca 2 baieti de o seama cu Stefi care ar interesati de Mos.
Am si o intrebare. Stiti vreo firma care face mobila din lemn, nu din pal. Vreau sa-i fac pat Stefaniei si niste cutii pentru jucarii, dar din lemn.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
elbi spune:
miha, de ce nu incerci nistatin (denumirea comerciala stamicin)? daca nu gasesti iti dau eu, ca mi-am facut provizii din afara. in cateva zile dispare candida.
adriana_78, candidoza orala la copii se manifesta prin niste pete albicioase sau galbui-maronii la nivelul mucoasei obrajilor, pe limba, pe palat( cerul gurii).
maria si baietii
arianna spune:
Buna fetelor,si fetita mea a avut candidoza,dar de la pampers,doctorul mi a zis ca sigur a vut si in gura dar nu am observat si acoborat jos.
Eu am folosit un unguent cu nystatin si a trecut.
CE am facut eu in timpul tratamentului,cel putin 1 saptamana nu i am dat nimic dulce si produse din lapte ,ca dupa cat stiu candidoza se alimteaza cu astea.
O zi buna
Lily
adi69 spune:
Ehei,si eu m-am chinuit cu Catalina mea cu candida,ea a facut la 9 luni,din cauza unui antibiotic si stomatita aftoasa..iar pe la 4 ani ,tot dupa un tratamrent cu antibiotic i-am gasit in analiza de la scaun..
De fiecare data am tratat cu nistatin,insa cred ca nu prea scapi de ea daca ai apucat s-o iei..sau e numai parerea mea..
Cat tine tratamentul ,si dupa ,este recomandat sa nu se consume lapte ,anumite branzeturi si dulciuri,cum spunea si Lily...
Adriana si-atat...
mariussimiuc spune:
Maria,mie dr mi-a recomandat Diflucan,spune ea ca ar fi mai putin toxic decat Nistatinul.
Miha 
ionika spune:
Dana, si noi am vrea sa venim!Care e strategia?? Venim noi cu cadourile...dam bani....?Cum ati hotarat?
Si cat costa distractia?
Ioana