Iasule, mandra cetate (46)
Raspunsuri - Pagina 16
Danna_36 spune:
Aime, ma bucur ca i-ai dat de capat (apropo, de unde stii exact ce boala e?) si ca nu-i nik grav. Sanatate lui Vladut, daca nu ar fi maine ziua lui, as insista sa vii macar tu, o fuga, acolo...
Asadar:
"LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI!" DRAGI Andrei si Andreiutze! Petrecere frumoasa!
ralnied1 spune:
La multi ani si din partea mea, pentru:
Andreea (mexxa)
Vladimir-Andrei (aime)
Timeea-Andreea (acvi)
Stefan-Andrei (lullabay)
Andreea (amironeanu)
David-Andrei (anasol)
Andreia (Darria)
Andrei (ionika)
Andreea (nora)
Andrei (lgireada)
Andra (saryta -- eu stiu ca de Sf Andrei se sarbatoresc si cele cu numele Andra)....
Cumva si Adrianele???
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
elbi spune:
LA MULTI ANI tuturor ANDREILOR SI ANDREELOR!
sa aveti o zi frumoasa si sa petreceti cat mai mult!
da, exista si ziua sf. adrian, dar pe 26 august, asa ca adriana mai are de asteptat oleaca
...
maria si baietii
palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI,ANDREI,ANDREEA !
Sa aveti o viata plina de sanatate,fericire,pace si liniste alaturi de cei dragi!
pupici dulci de noi,
Cristina,Rares
si Mihnea
palmyrah2002 spune:
Dupa cum spuneam acum ceva vreme in urma,din pacate nu putem veni astazi,pentru ca mergem la ziua unui baietel,Andrei!
Va dorim petrecere frumoasa,sa faceti multe poze si daca va mai ramine ceva colorant
,puneti si pentru mine intr-o sticlutza(poate ajung pe Danna intr-o zi cu soare
sa-l iau)
Saru-mana
!!
Adriana_78 spune:
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR!
Sa fiti sanatosi si iubiti!
Am avut probleme cu internetul ieri, vad ca acum de bine de rau merge.
Dana, noi nu avem poze in internet, nu stiu cum am putea avea o pagina a noastra cu poze, pe care sa le atasam aici. De fapt daca ma gandesc cred ca o ruda de-a noastra a pus odata niste poze de-ale noastre in internet, insa habar nu mai am linkul.
Lara a tot tusit azi-noapte si sper sa fie mai bine pana dupa-amiaza, ca sa putem veni la intalnire.
De dim. i-am fiert lapte Milli(3,5%) de la Billa si s-a branzit tot, desi maine era data de expirare. M-am enervat ca altceva nu aveam ca sa-i dau.
Ieri am vazut crap ... ce credeti e bun pt. copii?
carmenp spune:
aime, si ilinca a avut roseola infantum, in afara de bubitele multe care au "coborit" dinspre cap spre picioare am avut 3-4 zile cu febra 39 pe are nu i-o puteam cobori sub 38 nicicum. sa va treaca repede!
quote:
Originally posted by aime
Vladut are roseola infantum adica "o infectie virala, numita si eritem subit sau cea de-a sasea boala eruptiva. Nu este periculoasa, dar este foarte contagioasa. Afectiunea este mai des intalnita la copiii cu varste sub 3 ani, primavara si toamna. Boala debuteaza brusc, iar primele simptome sunt de obicei febra mare, 39°C, care necesita atentie, caci poate genera convulsii, ce dureaza 3-5 zile. Dupa ce febra ajunge la valori normale, apare o eruptie pe piele (care seamana cu cea din rujeola), localizata in special pe ceafa, gat si urechi. Eruptia persista de obicei trei zile si este putin vizibila, de aceea boala trece adeseori neobservata. Nu exista tratament specific pentru aceasta boala. Se administreaza un sirop antitermic daca este cazul (Nurofen, Panadol). Copilul trebuie sa se odihneasca si sa bea multe lichide. Atentie! Daca face febra mare, trebuie dus la medic deoarece este posibil sa fie prezenta concomitent si o infectie bacteriana, care va necesita tratament cu antibiotic." Dar e bine, slava domnului, trebuie sa stam in casa, sa nu facem baiesi sa asteptam sa treaca...si eu care mai speram ca putem veni macar o fuga maine
.
aime siVladimir
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
carmenp spune:
la multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc astazi ziua numelui!
multi ani fericiti si impliniti, sa fiti sanatosi!
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
GabrielaG spune:
Bua dimineata si LA MULTI ANI ANDREELOR, ANDREILOR, ADRIANELOR SI ANDRELOR!!!

petrecere frumoasa deseara si sa aveti o viata frumoasa si usoara.
Eu merg spre bine...asa ca deseara ne vedem sigur. Sper sa nu fie nici o problema, Dana, pregateste masca te rog.
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii
aime spune:
Buna dimineata!
si La multi ani Andreelor si Andreilor ! din mandra cetate.
si
ptr Bobo (miha), care e si Andrei 
Ralu
si 
Dana
, pai de la dr stim, cum iti spuneam cu o zi inainte mi-a zis sa-l observ si ieri dupa ce i-am zis ce-am observat
a pus diagnosticul. Stiu ca nu e grav si ca va trece, bine ca scaparam de febra...mai nasol e ca il tin in casa si nu facem baie
, da o sa treaca. Azi e ziua lui, iar cadouri, vin bunicii, i-am facut tortulet
, o sa treaca frumos. Sa va pun poza cu tortul?
Carmenp, multumim, daca stiam cand avea febra ce e...dar de unde sa banuim, i-am mai iesit si 3 molari in perioada aia.
Adriana iti scrisesem un mesaj mai acu vreo 3 zile, in care spuneam ca, crapul e cel mai bun peste ptr copii.
Petrecere frumoasa deseara!
aime si
Vladimir

si sa asteptam sa treaca...si eu care mai speram ca putem veni macar o fuga maine