Clubul nurorilor (73)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
La multi ani pt toti Ionii si ioanele
am sarbatorit-o si noi ieri pe soramea
bine ati revenit fetelor
pe mine sa ma scuzati, dar op sa postez mai rar caci m-am mutat la un alt departament si am mai mult de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Andra nasoala faza cu iuza sotului. Daca soacra ta ii stie gusturile, e clar ca o face intentionat. dar cum ai spus si tu, aveti o viata pe care nu v-o schimbati si bine faceti. Bucurati-va de copii. Lasati soacra.
Marina, tu pe unde esti? Sau ai nascut si noua nu ne-ai spus?
Spor la lucru celor care au inceput munca, si un an cat mai bun.
Sa va spusn ce proiecte avem noi pt anul asta. Nu stiu cate vom realiza, ca sunt multe, dar...speram ca cele mai multe.
Cautam sa luam cat mai repede o masinuta. Vrem sa renovam apartamentul, sa mergem la vara in concediu undeva, in strainatate cu Bianca si...pe la sfarsitul anului, noiembrie-decembrie...sa concepem bb2.
ce spuneti? Am luat-o razna, cel putin cu ultimul proiect, nu-i asa?
Oare celelalte norici pe unde sunt? Tot in concediu?

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

olaaaa

aly, mersi frumos!! e ok asa
eu inca in concediu (mai azi...), de maine nu voi mai posta nici eu de la job, doar de aks.....
andreiutzule, maretze planuri....nu o sa iti fie greu cu 2 bbei mici??
marina, inca nimik?? sper sa ne anunti si pe noi cand e momentu'

vreau si eu un bebic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

olaaaa

aly, mersi frumos!! e ok asa
eu inca in concediu (mai azi...), de maine nu voi mai posta nici eu de la job, doar de aks.....
andreiutzule, maretze planuri....nu o sa iti fie greu cu 2 bbei mici??
marina, inca nimik?? sper sa ne anunti si pe noi cand e momentu'

vreau si eu un bebic!!

Nu stiu daca o sa imi fie greu sau nu. Ideea e ca vreu si bb 2. Adevarul e ca sotul ma ajuta foarte mult si la treburile gospodaresti. El face toate cumparaturile, daca nu am spalat vasele, o face el, face curatenie si chiar si mancare daca nu am reusit sa fac. Asa ca am un ajutor imens din partea lui. Sper sa ma descurc.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Te vei descurca cu sigurantza,nu-ti face probleme.Sa dea Dumnezeu sa ti se realizeze toate planurile.
Eu cu doi si al treilea pe drum ce sa mai zic ca se uita lumea la mine de parca as fi de pe alta planeta.Insa nici ca imi pasa nu am facut un avort in viatza mea si daca Dumnezeu a fost atat de bun si mi-a dat de fiecare data ce i-am cerut ar fi fost pacat sa refuz asa un cadou venit pe neasteptate ,mai ales ca eu am obtinut celelalte 2 sarcini cu mare greutate,de aici si diferentza de 7 ani intre copii.Sumt fericita ca am cu ce ii creste si ca imi pot permite sa le ofer ce este mai bun.Insa dupa asta am de gand sa-mi leg trompele ptr ca mai mult de atat nu cred ca pot duce.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 29+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Andreea ce planuri frumoase si indraznete aveti voi. Esti o curajoasa. Eu inca abia incep sa ma gandesc la bb1, cu proiectie undeva in anul viitor, bb2 n-am curaj sa ma gandesc, desi cand eram mica imi doream sa am 2 copii, o fata si un baiat.
Andra foarte bine faceti, lasati soacra in pace si voi bucurati-va de ale voastre.
Yasmi ce bine de tine ca mai esti in concediu... eu deja sunt pe baricade si deja m-au asaltat cu rapoarte... si n-am nici un chef...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

La Multi Ani! la norici, cu intarziere, recunosc. Am lipsit cam mult, sper sa ma iertati? Va pe toate, si va doresc sa va realizati toate visurile!
Am si eu un vis: sa reusim sa avem si noi casuta noastra anul acesta! Si sper sa se implineasca...
Deocamdata ne-am mutat la socrela, nu am de ce sa ma plang, e la fel de draguta ca inainte (mai are scapari, dar isi revine repede si nici eu nu vreau sa pun la inima)), mama mea in schim se simte mai rau, asa ca de cate ori suna tel. mi se face rau. In rest, toata lumea e bine.
Si o sa incerc sa nu mai lipsesc atat de mult de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by ralualexandrei
Eu cu doi si al treilea pe drum ce sa mai zic ca se uita lumea la mine de parca as fi de pe alta planeta.Insa nici ca imi pasa nu am facut un avort in viatza mea si daca Dumnezeu a fost atat de bun si mi-a dat de fiecare data ce i-am cerut ar fi fost pacat sa refuz asa un cadou venit pe neasteptate ,mai ales ca eu am obtinut celelalte 2 sarcini cu mare greutate,de aici si diferentza de 7 ani intre copii.Sumt fericita ca am cu ce ii creste si ca imi pot permite sa le ofer ce este mai bun

Foarte frumos...esti tare curajoasa

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

inca nu am nascut dar pana joi...sigur o sa se intample, ori de buna voie ori "fortat". cat despre planuri... nu stiu daca anul asta ne mai bagam sa terminam de renovat apartamentul- mai avem baia, bucataria si holul, dar peste 2-3 luni, cand va fi bb mai marisoara vreau sa-mi iau masina, plus inca una pt firma, iar pein septembrie vrem sa plecam in concediu in Tunisia. deocamdata atat.

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Aly mi-a placut in Cluj. Am papat supa de usturoi, supa de carnati, si alte alea. Ce nu mi-a placut, a fost ca lumea se misca mult mult mai incet ca in Buc, si tot timpul aveam tendinta sa ii zoresc (de ex. pe 31 mai aveam de pregatit salatele -de vinete, boef, cruditati- si eu tot ziceam sa ne apucam ca ne prinde anul nou, si ei, stai ce te grabesti; Abia pe la 5 seara ne-am apucat de ele..etc)
Vicky bine ai aparut. Sa dea DD sa fie bine cu mama ta, si sa o ai cat mai mult aproape de tine si sa va mutati in casuta voastra anul asta.
Andreea vrei iar burticuta?!

briza_marii
poze

Mergi la inceput