Clubul nurorilor (73)
Raspunsuri - Pagina 20
camelia72 spune:
Marina...vad ca te pregatesti intens pt. venirea pe lume a bblinei...eu iti doresc nastere usoara si un bb sanatos si mancacios!
La toate noricile va doresc sa aveti un AN NOU plin de bucurii si impliniri,sa fiti sanatoase si fericite alaturi de persoanele iubite,sa "ne auzim" cu bine si la anu' care vine!

La Multi Ani!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
marinar spune:
Andreea, Cami merci mult. eu ma pregatesc sufleteste mai ales ca mai sunt 2 zile pana in 2007 si apoi... poate sa vina bb oricand. de fapt poate veni si acum daca vrea, dar as prefera la anul...ca mult nu mai e. oricum de anuntat o sa anunt. stiu ca voi sunteti niste dragute si va ganditi la mine

Marina
36+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
marinar spune:
VA DORESC UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI!!!
LA MULTI ANI!!!
Marina
36+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
lavinai spune:
buna seara la norici!!
am intrat si eu repede, repejor cat mai apuc sa va urez : UN AN NOU FERICIT, PLIN DE IMPLINIRI, SANATATE SI BUCURII!!!
va pup dragele mele!!!
LA MULTI ANI!!!!
camelia72 spune:
Un An Nou cu sanatate,U.E.sa va dea de toate:-fericire,bucurie,viata plina de-mplinire, euro,dolari si bani... La Anu' si LA MULTI ANI!!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
marinar spune:
neata norici
am intrat sa va spun ca inca nu am nascut, am trecut de rev cu bine, chiar am petrecut si a fost super.
Lavi, asa cum am promis, am pus pozici la albumul cu burtika.
Marina
37+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
marinar spune:
da Lavi, chiar am burta mare... si as cam vrea sa scap de ea, nu ca mi-ar fi ff greu ci pt ca vreau sa-mi vad fata.
chestia aia de care zici este cadita si are si masa de infasat, iar dedesupt sunt 2 rafturi de pus diverse. nu stiu sa-ti spun cat costa pt ca am primit-o.
Marina
37+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
marinar spune:
da, este foarte utila. in primul rand ca este cadita la nivelul nostru, deci nu trebuie sa stam aplecati si sa murim de spate. are compartimente pt sapunel, buretel si ce mai trebuie pt baita, are furtun pt evacuarea apei dar se poate lua cadita ff usor de pe suport (este mai usor asa pt ca pe furtun curge destul de greu apa). si cand nu e cada e masa de infasat. salteluta are pe ea un fel de musama, asta in caz ca face bb ceva nevoi sa nu se impregneze materialul. este si pe roti deci poate fi plimbata prin toata casa....abea astept sa o folosesc ![]()
Marina
37+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
marinar spune:
neata
Nico pai asa ii sta bine unei viitoare mamici ![]()
sa aveti o zi buna fetelor
ufffffffff ce urat e afara!!!
Marina
37+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe