Clubul nurorilor (73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si pt Marina noastra draga, fie ca bebelina ta sa apara pe lume cat mai usor, fara sa o chiunuie prea mult pe mamica ei. Va doresc din suflet sa treceti cu bine amandoua peste marele moment. Sanatate multa si LA multi ani!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Nico. lavi, Briza, multumesc pentru urari. si voi sa fiti sanatoase si sa va aduca mosul ce va doriti.

Nico am terminat camera bebelinei.... def apt mai avem nevoie de lustra dar nu am gasit ceva sa ne placa. toate sunt cu un singur bec si din ala mic, asa ca mai cautam. dar in rest avem cam tot ce ne trebuiesi oricum...le mai facem si pe parcurs.

Marina 35+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

vazusem o data niste aplice foarte dragute pt camere de copii, cu lustrele e mai greu de gasit ceva

Mergi la inceput

Nico aplice am vazut si eu dar parca mai repede as vrea o lustra sin aia colorata, cu figurine ceva. oricum daca nu gasim o sa luam aplica.

Marina 35+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bye, bye fetelor

Mergi la inceput

hello

gata fete, ati intrat in vacanta??? fff bine. spor la trebuiri, la cumparaturi, la impodobit bradul... si la tot ce vreti.

Lavi o sa mai fac zilele astea cateva pozici si o sa mai pun, acum cat mai am burtica.

deocamdata am pus aici cateva pozici cu camera bebelinei

Marina 35+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Marina, hai ca mi-ai placut: cateva lucruri in sifonier...si ea are un raft intreg . Cred ca iti dai seama ca toate noricile or sa fie inebunite dupa camera lu bebe Emma. E absolut de vis!!!!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello fetele!
Eu de cateva zile sunt in concediu si deci la smotru cat e ziua de lunga.
Dar tot am scapat un pic pe aici, sa va urez la toate Sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua si un An Nou plin de bucurii si impliniri!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Am intrat repede ca sunt rupta de oboseala si maine ma asteapta prima tura de cozonaci:
Vreau sa va urez UN CRACIUN FERICIT ,Anul care vine sa va aduca numai bucurii si sa va vedeti realizate toate visele!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 24+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Briza ai dreptate, are multe lucrusoare si tot o sa mai primim. copil norocos...dar si noi si mai norocosi.

Lavi e bine ca te-ai obisnuit si face soacra de toate. eu cu burta la gura si tot nu am acceptat ajutor de la nimeni.

Marina 35+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput