Heidi Klum a nascut a treia oara

Heidi Klum a nascut a treia oara | Autor: Cristina_C

Link direct la acest mesaj

http://tagesschau.sf.tv/nachrichten/archiv/2006/11/23/vermischtes/62937 - link-ul e in germana, n-am gasit in engleza (sorry)
Heidi Klum a nascut ieri un baietel pe nume Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel. Ea mai are o fetita dintr-o relatie anterioara cu Flavio Briatore pe care o creste impreuna cu actualul ei sot, Seal (cu care mai are un baietel).

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Felicitari, sa-i traiasca! Bravo ei! Si bineinteles ca arata super dupa 3 nasteri...

Claudia, mamica de baietel de 12.2003 si de fetita de 08.2005
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

am auzit si eu stirea mai inainte...are aproape 4 kg si 51 de cm!Sa le traiasca toti copiii si sa fie sanatosi!
Iar despre mama...tot respectul la cum arata dupa atatea sarcini si pariez ca peste 2 luni e iar pe podium,la fel de frumoasa si in forma!Din cce-o fi facuta fata asta oameni buni???

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasemada spune:

Sa le traiasca toti trei copilasi, si sa fie sanatosi
Si eu o admir mult pe Heidi, arata super, mai ales dupa trei nasteri, si e f modesta. Respect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sa le traiasca si sa ramana mereu o familie fericita!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Sa le traiasca toti copilasii!!!
Mai fetelor, dar voi nu va ganditi ce sotz are femeia asta....cum ar putea sa nu-si revina repede, doar da si el o mina de ajutor, nu credeti?! (am fost la concert si l-am vazut de la 5 metri, trust me! )

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Imi place mult de Heidi Klum! E o femeie faina, din toate punctele de vedere.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Si mie imi place enorm de Heidi Klum,e superba,o admir tare mult.Ea si Seal sint un cuplu frumos,le sta bine impreuna.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by claujro

Felicitari, sa-i traiasca! Bravo ei! Si bineinteles ca arata super dupa 3 nasteri...

de unde stii cum arata ca abia de-a iesit (daca a iesit, cred ca inca nu, totusi, ca a facut cezariana) din spital. Poza aia e veche.
Bravo ei, o femeie ambitioasa care stie ce vrea de la viata.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Cristina,eu stiu ca a nascut de 3 ori natural si pentru asta o admir si mai mult :-)
Felicitari,sa le traiasca copii

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si eu cred c-a nascut natural.
Parerea ei despre nasterea pin cezariana: http://www.max.de/pop-kultur/people/klum/9124,1,,Rckblick+Klums+kleines+Glck.html

Cristina,
mama lui
Cresc...

Mergi la inceput