aLEX ARE 4 ANI, SI ESTE MAI MULT DE 1 SAPTAMANA DE CAND SE PLANGE DE DURERI IN PARTEA DREAPTA,NU FOARTE DES DAR IN SPECIAL DIMINEATA.NU ARE TEMPERATURA,ESTE VESEL, ALEARGA FOARTE MULT.CE MA SFATUITI?
Mirela 34+ si Alexandru 4 ani
Pai du-l de urgenta sa-l vada un medic... Poate e doar o alarma falsa dar nu-l mai lasa asa..
Edit: Inainte sa ma operez eu de apendicita (eram in liceu), ma durea piciorul cu totul si vomitam verde, plus durerile clasice. Vad ca baietelul tau nu are asa ceva... ceea ce e bine.
Si baietelul meu azi la un moment dat a inceput sa planga de durere undeva localizata in partea dreapta sub coaste cica-l doare osul de acolo.L-a tinut vreo 5 min timp in care era ud de transpiratie.Sa fie oare tot apendicele de vina?E prima data cand se intampla asta.Sper sa nu fie vreo problema.
mina
quote:
Originally posted by ladymina77
Si baietelul meu azi la un moment dat a inceput sa planga de durere undeva localizata in partea dreapta sub coaste cica-l doare osul de acolo.L-a tinut vreo 5 min timp in care era ud de transpiratie.Sa fie oare tot apendicele de vina?E prima data cand se intampla asta.Sper sa nu fie vreo problema.
mina