Cu ce browser se poate da refresh automat la o pagina de net?
Avant Browser (bazat pe IE) am auzit ca face chestia asta, Opera la fel, si sigur exista si addons pentru Firefox.
Tu ce browser folosesti deja?
folosesc Internet Explorer, dar n-are importanta ca-mi instalez orice...
Am instalat Opera dar n-am gasit optiunea asta... offf... Mai spuneti daca stiti si cum sa fac.
Eu folosesc www.mozilla.com/en-US/firefox/" target="_blank">Firefox si de curiozitate tocmai mi-am pus si extensia ReloadEvery. Aceea a fost prima pe care am gasit-o cu o cautare simpla pe google si pare sa faca ceea ce ai tu nevoie.
offf... am instalat firefox si extensia aia... am deschis pagina si undeva la tools cred (ca sa mai am un motiv de enervare: am o minune de program care merge numai daca e setat calc in italiana si bineinteles ca firefox mi-a aparut cu toate meniurile in italiana) , deci pe undeva la tools imi apare extensiile... insa la asta ReloadEvery pot doar sa o dezactivez sau sa o dezinstalez. Butonul de options e inactiv (de acolo cred ca ar fi trebuit sa pot seta perioada la care sa faca refresh...
Nu o am in acest moment instalata (sunt la alt calculator) dar imi amintesc ca optiunile despre cand sa faca refresh erau accesibile la click dreapta pe pagina respectiva, eventual click dreapta pe tab (acolo unde e titlul paginii cand ai mai multe deschise deodata).