Prietene din 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

adseanace face ale? e mai bine?

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Adriana mersi ca ti-ai amintit de noi. Ale e mai bine , a scapt sambata seara de branula, asta dupa ce sambata dimineata a trebuit sa ii puna o branula noua (pentru 2 injectii, pentru ca in cealalta nu mai mergea...deci iar urlete si urlete). Acum e doar cu siropel, 3 feluri si ne chinuim in continuare cu mancarea. Joi mergem iar la control, sa vedem cum evolueaza pana atunci.
Voi cum sunteti? Cezar? Dar tu? Ti-a trecut raceala?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dragelor! Ce mai faceti?
Revenim si noi dupa o absenta mai indelungata.
Nu prea am mai gasit timp, sunt in plina sesiune, inca mai am patru examene de dat, dar nu ma plang, deocamdata!
Voi ce mai faceti? Sunteti bine? Noi ne pregatim pentru sambata cand il sarbatorim pe Stefan. Am inceput sa-l las prin casa fara pampi, doar cand doarme sau cand iesim. De vorbit tot greu e ca spune cateva cuvinte dar stalcite. De biberon nu am scapat pentru ca nu vrea sa bea lapte din altceva si e tot mai inebunit dupa lapte. Imi scaote laptele din frigider mereu ca sa-i dau (eu ii tot spun ca nu am lapte...). Seara bea doua biberoane unul dupa altul, aa ca imi e destul de greu sa-l las fara, poate renunta el din proprie initiativa....
V-am pupat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ellinia bine ai revenit, succes la scoala , eu am terminat sesiunea, am inceput si scoala...
ce mai face Stafan? tot asa nazdravan? cere olitza? as incerca si eu dar astept sa faca 2 ani, nu-ti fa griji cu vorbitul...cand o sa inceapa o sa vrei sa taca..

de bibe ma bucuram ca am scapat ...dar a fost alarma falsa, a baut 2 zile si n-a mai vrut cu canitza, bea jumatate si gata, se enreva , asa ca am trecut iar la bibe, il mai las pana pe la 2 ani, si incerc din nou, e tare greu ca el inca s emai trezeste intre 5 si 7 dimi sa bea lapticul, si-l bea in somn...scapam noi si de bibe...noi sa fim sanatosi

adseana voi ce faceti? sunteti mai bine
eu am scapat de raceala, cezar de muci , doamne ajuta

pe toata lumea

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna, buna,
ne scuzati absenta... da mai greu de cand cu atatea scoli(3) si kupil activ, a se citi titirez, cu netul mai rarut.

noi suntem bine, bia e in continuare cu caninii de jos, ies greu dar ies. Ea e din ce in ce mai activa, nu sta o secunda locului, si daca se joaca linistit puzzel sau cuburi trebuie sa ma joc cu ea ca altfel se enerveaza si le arunca. Acum sunt in cautari, vreau sa-i organizez ziua la un loc de joaca, si nu stiu pe care din doua sa-l aleg... unul cu muuuulte jucarii mancare mai modesta si deloc luxos, celalalt cu restaurant in toata regula si klumea dar muult mai putine jucarii, voi cum ati proceda?
Eu m-am apucat de aerobic spinning... si alte lectii de gimnastica in grup si imi place mult in felul asta ajung sa transpir o ora

Adseana, imi pare rau ca frumusica Ale e iar bolnavioara, acum cum e?

Elinia, felicitari pentru olita, noi stam rau la capitolu asta, nu vrea sa faca

Oana, dragelor pe unde va plimbati de nu aveti timp de scris?, sau ai inceput serviciu'?

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Adriana, An-k mersi de intrebare...Ale e mai bine, parca, desi azi mi-a facut iar febra si nu stiu de la ce...Maine mergem la dr. iar. Am inceput sa ii dau numai mancare nepasata si nu am succes deloc, mai bine moare de foame decat sa inghita ce are in gurita. carnea o mesteca, o mesteca si apoi o "depoziteaza" in gurita si nu o inghite nici daca o impusti . Azi i-am facut papara si spre surprinderea mea a papat, greu de tot (a se citi 60 de min un ou), dar macar a papat. Cereale am inceput sa ii dau din acelea pt copii mari, Chocapic de la Nestle, ca altceva nu vrea nici in ruptul capului, desi am incercat si cu Honey Nut si cu Cinnie Minnis, dar fara succes.

Fetelor va tin pumnii in noul concurs pe care-l incepeti (am tras cu ochiul prin alte topicuri )

Ellinia bine ai revenit. Cand ai un pic de timp mai scrie-ne.

Oana ce e cu voi?!? Sper ca sunteti OK. mai da un semn de viata, cand poti!

Mergi la inceput

Adseana, imi pare rau ca a facut iar febra, si despre papa, bine ca a mancat, acum nu conteaza ce, sa fie cat mai gustoase sa prinda gustul mancarii.

Mergi la inceput

pai asta incerc sa fac si eu...deja am ajuns la disperare, ii dau orice, numai sa pape, nu mai tin cont e voie ori ba, am incercat si cu cartofi prajiti, dar fara rezultat...

Mergi la inceput

la varsta asta majoritatea copilasilor sunt pro carnita carnaciori crenvusti.. incearca cu cremvusti de pui

Mergi la inceput

am incercat, dar fara succes. carnita sa nu vada, mai merge salam, dar nu oricare si nu mult.Altceva nu vrea, nici sunca, nici alte mezeluri. Offff...e dificila tare, zau ca nu mai rezist mult cu ea, si ajung pacienta la vreun azil

Mergi la inceput