Prietene din 2005 (4)

Prietene din 2005 (4) | Autor: oanamc

Link direct la acest mesaj

Si uite ca incepem al 4-lea capitol...sarbatorind totodata si ziua Ariadneibr!LA MULTI ANI,Ariadnaaaaaaaa!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

La multi ani Ariadnaaa

Bine v-am gasit la capitolul 4! Noi suntem bine, ieri am luat un examen important pt mine, prima pe lista. Deci din ianuarie voi incepe un curs de olandeza pt job administrativ. Va dura 1 an si jumatate, de'abia astept. Astazi am aflat si de existenta unui alt curs... mai bun cica, dar nu dau vrabia din mana..., nu nu

Bia e bine, e cuminte, ma bucura mult faptul ca e receptiva, si ne jucam, facem treaba... da ce nu facem, acu Hugo e pt e saptamani in Mexic, mai are de stat pana pe 2, io care imi faceam planuri de diete, regasire de mine insami, bla bla, mi-e un dor de el.... uffff, Bia ii da cu papa toata ziua, am copiat povestea de la Oana cu banii si acu stie si bia ca papa e plecat asa mult sa castige bani, sa luam iaurt.... pentru ea e esential- iau iau.

Altfel ... suntem cum ne stiti vesele si frumoase, dornice de conversatie.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

An-K,intotdeauna ma binedispun posturile tale.Chir sunteti vesele,frumoase si tare,tare simpatice.Ma bucur pt succesul tau si sa nu te opresti pana ce nu obtii tot ce iti doresti.Pe Bia o pupitesc pe obrajori si tine-o tot asa cu papa e la servici sa aduca bani;ma felicit pentru ideea asta,vad ca functioneaza.O sa-mi scot brevet pe ea si vreu drepuri de autor,eventula si procent din banii lui papa .

Noi suntem bine,am vrut sa repetam excursia in 2 la munte,dar nu mai erau camere libere la hotelul acela si nu vreau in alta parte(e mai nashpa) iar unde e mai frumos costa 70 euro pe noapte(de parca am merge la paris - ce tupeu).In fine,oricum,nici mama nu poate avea grija de leti,cu soacra-mea nu o las mai mult de 2-3 ore...asa ca mai asteptam...
Ellinia,am vazut impreuna cu leti pozele lui Stefan si l-am dat exemplu cum papa de frumos si mai ales muuult.Bravo lui!E baiat mare si frumos!

Va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru ca v-ati gandit la noi.Am inceput sa ne obisnuim cu ideea ca mama e bolnava,mai greu e ca nu reusesc sa o fac sa vada realitatea.Adica sa accepte boala si sa se opereze(asa cum i-au spus vreo 3 medici pana acum).Ea insista sa asculte sfaturile unei prietene(care e asistenta) si sa incerce cu medicamente(adica droguri)si fizioterapie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Multumesc mult fetelor

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ariadna la multi ani!Sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Oana multumim ca ne-ai vizionat pozele, pup-o pe Leti din partea noastra!
An-k felicitari pentru reusita! Ma bucur ca sunteti in regula, vesele!

Poate aveti vreun link de la subiectul celalalt ca n-am mai reusit sa intru sa citesc la sfarsit si plus de asta erau si ultimele poze ale Danei si parca si Mamacita a pus vreo doua albume, si as vrea sa le vad!
Va pupam!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

mai fetelor,io-s zapacita. Tooooooot dadeam refresh la pagina 20 si ma minunat de ce nu mai scrie nimeni.Doamne !Aiurita is!

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata,
bine v-am gasit la cap 4

Ariadna la multi ani fericiti!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

vad ca e cam liniste pe aici...

sa va zic ce cadou a primit cezar exact cand a facut 1 an si 7 luni?...un cucui cat nuca exact in frunte...arata ca un rinocer...nu va spun ce spaima am tras....norok ca aveam in casa unguent cu arnica ( mamacita ca ne-ai spus de el ) de umflat tot s-a umflat dar a trecut repede a 2 a zis abia se mai cunostea iar de invinetit ffff putin....am uitat sa va zic a intrat cu capul in usa sau in tocul usii ...nu stiu exact...iar asta se inatmpla exact cu 5 min inainte sa plec sa-mi cumpar masinutza....am uitat sa va zic...in sfarsit mi-am luat si eu masinutza...un vw passst , din 2003, nu pot s ava spun ce fericita sunt....acum o s apot s amerg cu cezar in parc in fiecare zi, de fapt pot sa merg peste tot...

la toata lumea

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Elinia merci!

acu mi-am facut cu uoja unghiile mele superbe si inca nu pot sa merg la smotru, asa ca ete prilej nemaipomenit sa scriu pe Dc, la mamicile noastre dragi.
Deci... si prin urmare, am o problema care nu-i kiar problema, dar poate fi problema, cine ma mai intzalege... asa... Biutza mea draguta aterminat luni antibioticul pentru otita, miercuri noaptea se trezeste icnete si maraieli, lacrimi de crocodil, o iau cu mine in pat si-i calda, luam temperatura in fundulet e oarescum normala 38,1, dimineata nu mai avea, apoi pe la pranz a facut iar, si tot asa o tinem, max 38,3 a facut, am fost vineri la dr si e totul ok, mi-a dat pungute pt urina dar inca nu am dus, io tot dper sa fie de la dinti... voi ce credeti?

mi s-au uscat unghiile, fug la smotru si vin repede sa vad multzimea de raspunsuri, si sa va mai scriu de noi bineantzales.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

quote:
Originally posted by dariaevelin

mai fetelor,io-s zapacita. Tooooooot dadeam refresh la pagina 20 si ma minunat de ce nu mai scrie nimeni.Doamne !Aiurita is!

Daria si tigrutul vesel, Brien

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Daria, am patit la fel
Dar nu ma consider zapacita deloc ! Ca a deschis oana un nou capitol, dar nu a zis nimic la cap anterior, a facut-o asha pe shestache!

adriana felicitari pt mashina. Cat despre cucui, hehe, cat or sa mai fie

an-k , poa sa fie de la dintzi, avand in vedere ca e mica totusi febra, dar eu totusi as tzine-o pe antitermice usoare (paracetamol) sa nu fie de fapt otita nevindecata , sau altceva!
Sanatate si spor la shmotru!
Aaa, si felicitari pentru examen!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Ligia, merci, otita nevindecata nu cred ca e ca am fost vineri la dr, a vazut-o si a zis ca nu mai e otita si gatul e curat, si plamanii... deci el se gandeste la dinti sau la infectie urinara, defapt de dinti nu a zis ma gandesc io, ca doctorilor nu le place faza cu febra de la dinti

Ce mai face Raducu?

Daria am intales ca dadeai refresh la cap 20, da acu ai vazut capo nou:), voi ce faceti?

Fetiliii? unde estetzi duameleee??? va tzuc dulcee!

Mergi la inceput