Ecran laptop-cu ce se sterge?

Ecran laptop-cu ce se sterge? | Autor: giulia71

Link direct la acest mesaj

Iertati-mi nestiinta, dar nu stiu cu ce sa sterg ecranu laptopului meu care arata...deplorabil de la degetelelelui fii-mio.
La fel mai nou si cu TV-LCD?
Orice sfat e bine-venit!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Trebuie curatate cu solutii speciale care le gasesti in magazinele de specialitate , de obicei au raion cu produse de curatat . Sa nu le stergi in nici un caz cu solutii cu alcool sau amoniac ptr ca pot deveni mate.
Eu zic ca merita sa cauti ca astfel le prelungesti viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

in orice magazin de specialitate gasesti servetele speciale pentru notebook si monitor lcd sunt la tub cum sunt si alea pentru bb

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Sar mana pentru sfaturi.
O sa caut data viitoare ca azi am uitat!
Va pupic!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Cred ca sunt bune si pt. "ecranul" aparatului foto, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Channi spune:

quote:
Initial creeata de giulia71

Iertati-mi nestiinta, dar nu stiu cu ce sa sterg ecranu laptopului meu care arata...deplorabil de la degetelelelui fii-mio.
La fel mai nou si cu TV-LCD?
Orice sfat e bine-venit!

Salutare. Se gasesc servetele speciale pentru curatat astfel de suprafete (ecrane lcd, lentile antireflex). Sunt servetele pe al caror ambalaj e desenata o pereche de ochelari in general (adica asta e scopul primar), insa, pe cutie/ambalaj ar trebui sa scrie si daca pot fi folosite si pt altfel de suprafete (servetelele pe care le-am vazut eu au pe ambalaj scris asa: Pot fi folosite si pentru curatarea ecranelor LCD, precum si a lentilelor cu strat antireflex. Ambele sunt bune pt mine )

Mergi la inceput