Mamici si viitoare mamici de gemeni (7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mano spune:

Salut mamicile de gemeni si tripleti

Ma numesc Mano sunt din Constanta si sunt si eu o viitoare mamica de gemeni(saptamana 14).Citesc tot ce scrieti voi pe forum dar nu ma hotarasem sa va scriu si eu.
As vrea sa va intreb daca voi ati facut triplul test, dr. la merg eu mi-a spus ca pt. sarcinile gemelare rezultatele TT sunt eronate.Oare voi ce stiti despre asta?Le salut pe toate mamicile cu burtici mari si le admir sincer, cred ca finalul sarcinii este mai dificil.
Va pup pe toate Mano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

Buna mamici,
Anna nu m-am suparat deloc. Invat foarte bine cu explicatii clare. Am invatat sa lucrez la calculator incercand tot felul de combinatii, prin incercare pozitiva si eroare. Nu am intrat pe multe liste de discutii si abia acum invat sa fac aceste lucruri care sunt noi pentru mine.
Ma bucur sa gasesc o "lume" plina de afectivitate si nu una rece, asa cum as fi crezut despre lumea virtuala.
Ar fi fost bine sa gasesc forumul cand aveam multe intrebari legate de prematuritate, dar e foarte bine si acum pot oferi sprijin si primi diverse sfaturi.
Multumesc si pentru schimbatul adresei cu alt nume.
O sa incerc si cu filmulete. Nu prea am pentru ca am stat mult timp singura cu ei si uitam sa ii mai filmez sau fotografiez.
o sa incerc saptamana asta, desi va fi mai greu pentru ca s-a terminat vacanta si incep serviciul.
Anna LA multi ani pentru baieteii tai si sa te bucuri de ei, sa fie sanatosi!
Elyanne iti multumesc pentru invitatia la "lista gemenilor". Ei s-au nascut pe 20 august 2005.
Spiridon cu 1800 gr si Teodora cu 1450 gr, la 32 de saptamani, cu apgar 8 si, respectiv, 6/7.

Laura copii tai sunt foarte draguti si jucausi. AI mei au fost mult mai mici si de aceea au stat mult la terapie intensiva si apoi in patuturi incalzite.
Bravo Flory pentru copii, felicitari.
Flavia La multi ani si multe bucurii!!!

Oti & gemenii bucovineni
http://pg.photos.yahoo.com/ph/otiliaclipa/album?.dir=/5635re2&.src=ph&.tok=phe3SFGB2Li97Qbn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Mano, bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si bebei sanatosi si mancaciosi!
Eu am facut triplu test. In calcularea riscului statistic (pentru ca asta reprezinta triplul test) se ia in considerare daca sarcina este multipla si se fac corecturile necesare.

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

bine ai venit acasa Flavia ! ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa

mano bine ai venit printre noi! eu nu am facut triplul test, de fapt nici analizele de sange de la 12 saptamani nu le-au luat in considerare o data cu ecografia nucala: explicatia a fost ca daca ar fi sa fie ceva, nu mi-ar putea spune daca amandoi copii sunt bolnavi sa numai unul, si care din ei; chiar daca la eco ale mele fete au avut nucala 1.1, am facut amniocenteza (oricum doctorul imi 'recomandase' amnio din cauza varstei...)

flory bine ai venit ! felicitari pentru cele 40 de saptamani !

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

mano bine ai venit si sa aio sarcina usoara!
Eu am facut bi-testul, la 12 sapt. si pt. ca a iesit bine, n-am mai facut si triplu test.

nanaoti v-am trecut in listuta!

Laura sanatate multa! Sper ca e mai bine ...

Levi imi pare rau ca treci prin toate astea... of... trebuie sa rezistam pt. bb-ii nostri. Eu inca n-am dureri de spate... ma chinui doar cu contractiile care apar din cand in cand... macar o data pe zi... ca sa nu uit cum e... Si m-am saturat... dar tu...

Sheannamp acu' fac pauza de no-spa si scobutil.. daca am vazut ca de gynipral nu pot inca... Si incerc sapt. asta sa fac pauza cu gynipralul... si sa iau la nevoie no-spa si scobutil... Poate de-asta nici nu mi s-au oprit contractiile doar de la no-spa si scobutil... ca pe astea le iau si de mai mult timp... Fac si io incercari... poate imi iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Am pus POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp

Am pus POZE NOI!

Doamne, ce mititei erau si, acum, uite ce mari si frumosi sunt! Tre sa fii tare fericita! Lapticul lui mami face minuni
pe bebici si pe mamica... Multumesc pentru raspuns, m-a mai incurajat....

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Anna,foarte draguti baietii tai.

Manu,bine ai venit.Iti doresc sarcina usoara si bebei sanatosi.Eu am facut triplu test si nu mi-a zis nimeni ca nu ar fi relevant.

Elyanne,sper sa nici nu experimentezi asemenea dureri de spate.

Mine merg la eco sa vad cat mai cantaresc bebeii si apoi la dr.Voi reveni cu vesti.
Am pus poze noi cu burtica de 33 sapt la semnatura.

Luminita33+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mano bine ai venitin clubul nostru select Sa ai o sarcina usoara si fara probleme. am facut si eu triplu-test. Daca vrei, iti pot scrie ce rezultate mi-au iestit mie la 15 saptamani.

Anna super poze! Seamana perfect intre ei! Daca nu ar fi unul un pic mai grasun, as zice ca sunt poze in oglinda ale aceluiasi copil. Arata super bine, la cat de mici au fost, ce repede s-au facut mari. In poza cand sunt suparati, sunt asa de ulci, ca-ti vine sa-i pupi si sa-i alinti instantaneu. Felicitari ca esti o mamica model! Mi se pare super ca ii tii tot timpul unul langa celalt, ca dorm impreuna. O sa fie nedespartiti si o sa se inteleaga foarte bine.

Vad ca "veteranele" ne-au parasit din nou. Vroiam sa intreb pe cele care au fata si baiat, cum a fost cu descoperirea sexului celuilalt? Noi avem cateva saptamani de cand Bianca il studiaza intens si vrea sa puna mana pe "atn" (asa zice ea, nu stiu ce inseamna ) cand il prinde pe Rares dezbracat. I-am explicat ca pe acolo face Rares pipi, ca el e baietel de asta are cuc. Nu stiu ce a priceput, dar astept cu infrigurarea perioada "de ce"-urilor. Lui Rares ii place contactul cu pielea direct. Trage uneori de bluza mea sa ma dezbrac sau sa o ridic macar in sus, sa dea el cu pamutza (nu loveste tare, se joaca doar) sau sa isi lipeasca obrajorul pe pielea mea. Pe Bianca daca o gaseste dezbracata, ii da cu palmutza la fund sau pe picioruse, dar la fel, in joaca. Ea rade si fuge, foarte rar se supara.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by LEVI

Anna,foarte draguti baietii tai.

Manu,bine ai venit.Iti doresc sarcina usoara si bebei sanatosi.Eu am facut triplu test si nu mi-a zis nimeni ca nu ar fi relevant.

Elyanne,sper sa nici nu experimentezi asemenea dureri de spate.

Mine merg la eco sa vad cat mai cantaresc bebeii si apoi la dr.Voi reveni cu vesti.
Am pus poze noi cu burtica de 33 sapt la semnatura.

Luminita33+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Pozele sunt alea din albumul "Levi"? Alea in care esti in treningul rosu? Impresionanta burtica! Inteleg de ce te doare spatele!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput