Mamici si viitoare mamici de gemeni (7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

felicitari elenita !!!
sa va traiasca si sa va bucurati de ele !
stiu ca la inceput e greu, dar important e ca ai laptic si ca sunteti bine toate trei!

noi am facut azi 1 luna: nici nu-mi vine sa cred cum zboara timpul... deja parca e mai bine, avem un program cat de cat, ma lasa sa dorm 1-2 ore din 3-4 noaptea, le recunosc de acum dupa plans care se scoala si de ce; am mare noroc ca atat sotul cat si baiatul meu ma ajuta, altfel nu stiu ce ma faceam

va doresc un an nou fericit si linistit

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

elenita felicitari! Sa fie norocoase si sanatoase!

mamaana wow a trecut deja o luna.... chiar ca trece repede timpul... La multi ani!

LEVI cred ca e goala casa fara mandra... asa mi se pare si mie cand e plecata doar pt. cateva ore... Dar, e mai bine ca te poti odihni... A mea e bine... razgaiata... nu vrea sa manance decat cu mine... in rest, e cuminte si ma lasa sa stau in pat.

Eu sunt bine... cuminte, in pat... Cam aceiasi situatie... cate o contractie din cand in cand, ca poate uit cum e.... Trebuie sa ajung la dr. zilele astea... sa vedem cand imi spune sa vin...
Ieri am implinit 28 de sapt. ... au mai ramas 8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rhiannon spune:

Buna, fetelor! Am revenit si eu dupa o lunga perioada foarte foarte ocupata pentru ca intre timp am nascut cu cezariana, pe 28 august, o fetita Oana Maria de 3 kg si un baietel Alexandru Octavian de 3,3 kg. Ca atare, va rog sa ma treceti si pe mine in listuta cu cei doi bebelusi ai mei.

Acum avem peste 4 luni, suntem sanatosi, asteptam vaccinul, bem laptic praf pentru ca mami nu mai are lapte demult, radem la mami si la oricine si vrem sa ne intoarcem pe burtica dar deocamdata nu reusim, hihi...

Mai revin cu amanunte, dar sa citesc si eu din urma si sa va cunosc mai bine ....pana atunci LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE BEBEII VOSTRI (INCLUSIV CEI DIN BURTICI)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniqque spune:

La multi ani si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume ! Nu am mai putut sa intru sa vad ce mai faceti. Multumesc pentru aprecieri.
Elenita sa iti traiasca fetele si sa te bucuri de ele cum ma bucur eu de ai mei. Pe fetele mele tot Mihaela si Gabriela le cheama. Le-ai nascut foarte bine ca greutate. Sper ca te simti bine. Mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by elenita

de abia azi am gasit putin timp sa intru
fetelor, INGERASII MEI AU VENIT PE LUME MARTI, 26 DECEMBRIE 2006 prin cezariana
SHANIA LYNN MIHAELA-ora 20:07, 2700g, 47cm
STEPHANIE GABRIELLA-ora 20:08, 2600g, 49cm
sunt sanatoase, au stat cu mine de la inceput, mananca laptic de la mine
eu sunt bine, doar ca nu apuc sa dorm, decat cate o ora sau doua pe noapte
va pup, un an nou fericit va doresc

FELICITARI!!!
Sa fiti sanatoase toate trei, tu sa te refaci rapid dupa operatie si ele sa fie cuminti si papacioase . Au avut o greutate super! Eu ma tot mir cand vad gemeni asa apropiati ca dimensiuni la nastere, dar probabil ca e normal si ceea ce s-a intamplat la mine e mai rar intalnit (diferenta de 1300g). Cum spunea si Anna, incearca sa dormi mai mult, sa mananci bine, sa bei multe lichide si sa te odihnesti, sa te bucuri de minunile tale. Crestere usoara!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rhiannon

Buna, fetelor! Am revenit si eu dupa o lunga perioada foarte foarte ocupata pentru ca intre timp am nascut cu cezariana, pe 28 august, o fetita Oana Maria de 3 kg si un baietel Alexandru Octavian de 3,3 kg. Ca atare, va rog sa ma treceti si pe mine in listuta cu cei doi bebelusi ai mei.

Acum avem peste 4 luni, suntem sanatosi, asteptam vaccinul, bem laptic praf pentru ca mami nu mai are lapte demult, radem la mami si la oricine si vrem sa ne intoarcem pe burtica dar deocamdata nu reusim, hihi...

Mai revin cu amanunte, dar sa citesc si eu din urma si sa va cunosc mai bine ....pana atunci LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE BEBEII VOSTRI (INCLUSIV CEI DIN BURTICI)!

Felicitari! ce mari au fost la nastere! Super! Unde au incaput? Tu esti mai innalta? Sa fiti sanatosi si sa cresteti repede si frumos . Te mai asteptam cu detalii, poze si povestioare despre voi.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Eliana bravo pentru noua saptamana contorizata! Mai e un pic.
Levi cu siguranta revelionul urmator va fi cu totul altfel. Atunci o sa te rogi pentru 15 minute de stat in pat . Stiu ca e greu, dar nu mai e mult.

Noi de revelion am petrecut ca toata lumea, acasa. Pe 31 am fost cu copii cu uratul pe la rude, seara ei s-au culcat regulamentar, noi ne-am uitat la tv si am ciocnit un pahar de sampanie. Pe la 2, somn de voie. Pe 1 am fost cu totii la nasul puilor, pe care il cheama Vasile ... si gata si sarbatorile de anul asta!
De la urat si plimbat cand in casa, cand in masina, cand afara, Rares s-a ales cu o raceala pe care o imparte cu generozitate cu mine. Ne curge nasul si ne doare in gat. Sper sa fie numai atat. Azi a avut cateva reprize de vomat, dar acum vad ca e vioi. Nu are febra, a mancat 2 banane. Partea nasoala e ca pediatra lor e in concediu si daca se agraveaza treba, nu prea stiu la cine sa apelez.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

UN AN NOU FERICT SI PLIN DE IMPLINIRI VA DORESC SI EU TUTUROR !!!!!!!
DORESC SA FIE UN AN IN CARE DUMNEZEU SA VA DARUIASCA MULTA SANATATE,INTELEGERE,BUCURIE SI PACE IN FAMILILE VOASTRE !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

ELENITA:te felicit si eu pt micutele comori pe care ai si va doresc sa aveti parte de o crestere sanatoasa!!!
Eliana:am fost plecata cateva zile si abia am asteptat sa ajung acasa sa aflu vesti despre tine.Ma bucur ca esti bine si stai cuminte in pat.Mi-am propus si eu sa stau mai mult in pat si sper sa reusesc.Vineri ma duc la doctor;abia astept sa aflu vesti despre bb-ii.
Doresc sa va multumesc mamelor care aveti deja gemeni si ne scrie-ti si noua viitoarelor mamici de gemeni;gasesc minunat ca am putut sa invat din experientele voastre pe care le impartasiti cu noi.

Liana 28 sapt.impreuna cu Elias si Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gata... m-am intors de la doctor...
Pana acum e totul in regula cu cerclajul... cu firul.
Cuminte in pat... si daca se poate sa fac pauza la tratamentul cu Gynipral... pt. ca ce-i mult strica... e posibil sa nu-si mai faca efectul. Daca e totul ok cu no-spa si scobutil, nu mai iau... macar 2 sapt. Sa vedem..

La urmatoarea consultatie trebuie sa fac eco. si pe urma analizele din trim. III.
Pana atunci stau cuminte.

Anali si asteptam vesti de la dr. N-ar strica sa stai cuminte... chiar daca n-ai probleme... e ma bine asa.

Rhiannon bine ai revenit. Ce bb-ei grasuni ai... Din curiozitate, la cate sapt. s-au nascut?

Mandra mea, singura in burta si nascuta la aproape 40 de sapt... si a avut 3050g... asa ca acu nu sper la prea mult...

Mergi la inceput