Zoia Ceausescu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Dumnezeu s o odihneasca in pace!

Stie cineva ce varsta avea?

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dumnezeu s-o ierte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Zoia s-a nascut la 1 martie 1949.
Dumnezeu sa o ierte.

Lilianna
Omul poate sã facã tot ce vrea, dar nu stie sã vrea. (Etienne de Senancour)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dumnezeu s-o odihneasca!

Aici gasiti mai multe despre ea: http://www.evz.ro/article.php?artid=281429

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

oh,imi pare rau sa aud!
Era un om bun. Era casatorita cu un vecin de pe strada noastra,in Sibiu.. Erau toti oameni ok! La fel ca si Nicu Ceausesc de altfel, sa-l odihneasca Dumnezeu,multe a facut pentru orasul nostru cand a fost primar!

Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Am vazut si eu stirea la protv,au aratat chiar si imagini din viata ei si poze - arata atat de gingasa si nevinovata cand era tanara.
Nu cred sa fi mostenit ceva din caracterul tiranic al parintilor,cu toate astea a platit pt greselile lor.
Pacat c-a avut un asa destin.
M-a impresionat sotul ei,parea ca sufera tare mult,pesemene c-a iubit-o enorm daca a ales sa-i fie alaturi chiar si atunci cand numele de Ceausescu nu starnea decat manie.

Dumnezeu s-o ierte!

Sorina&Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Pe mine m-a deranjat cand am aflat ca nu i-au primit sicriul in biserica din cauza ca "tatal ei a daramat biserici si nu a fost un bun crestin". Si vine ei care este? Pardon, a fost! Mie mi se pare inadmisibil. Singura "vina" este aceea de a se fi nascut in aceasta familie.E adevarat ca a avut o tinerete "furtunoasa" dar stiti cum se spune "despre morti numai de bine".

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Redau mesajul scris la generale de Emirac40

quote:
Originally posted by Emirac40
In amintirea celei ce-a avut parte de-o soarta tragica, si cand spun asta ma gandesc la copilul unor sefi de stat,crescut, educat,realizat uman si profesional ,si apoi...apoi distrus tocmai de sistemul creat de parinti.
Oare chiar ne-a indobitocit atat de mult democratia incat sa uitam omenia?
Aceasta femeie a suferit ingrozitor,a fost batjocorita pe nedrept,viata ei chiar a fost in mod nemeritat distrusa de catre sistemul ultimilor 17 ani....in fond si la urma urmei de catre noi toti...pasivi am stat 50 de ani....si asa am ramas.
La mana lor...

dar miile, sutele de mii de oameni care au suferit/ murit anonimi din cauza parintilor ei ?! Eu una nu sint deloc raspunzatoare pt. viata ei distrusa, asta deja sa stii ca e exagerare. Vorbeste in nume propriu nu arunca vina asupra tuturor.

Eu o consider o femeie ca oricare - exista multe alte femei care au suferit muuuuuult mai mult, dar nu sint mediatizate fiindca n-au fost fetele unor dictatori.

Dumnezeu s-o ierte ! Acum cred ca a scapat de suferintele pamintesti.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Cine e Zoe Ceausescu pentru mine?! De ce m-ar interesa viata ei sau moartea ei?! Tot ieri sigur au mai murit inca 20-30-40 de femei. Unele mai bune, altele mai rele decat Zoe. Faptul ca s-a nascut in familia Ceausescu nu o face din start mai rea ca ceilalti, dar nici mai buna. Asa ca nu ma intereseaza mai mult decat celelalte femei care au murit ieri. De unde naiba aura asta de martira sau vedeta?! Bine, ca nici daca ar fi vedeta pe bune nu m-ar interesa, n-am putut niciodata sa inteleg placerea unora de a se uita la stiri, a asculta stiri, a citi stiri si a barfi stiri despre vedete!

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by Karina

Redau mesajul scris la generale de Emirac40
quote:
Originally posted by Emirac40
In amintirea celei ce-a avut parte de-o soarta tragica, si cand spun asta ma gandesc la copilul unor sefi de stat,crescut, educat,realizat uman si profesional ,si apoi...apoi distrus tocmai de sistemul creat de parinti.
Oare chiar ne-a indobitocit atat de mult democratia incat sa uitam omenia?
Aceasta femeie a suferit ingrozitor,a fost batjocorita pe nedrept,viata ei chiar a fost in mod nemeritat distrusa de catre sistemul ultimilor 17 ani....in fond si la urma urmei de catre noi toti...pasivi am stat 50 de ani....si asa am ramas.
La mana lor...

dar miile, sutele de mii de oameni care au suferit/ murit anonimi din cauza parintilor ei ?! Eu una nu sint deloc raspunzatoare pt. viata ei distrusa, asta deja sa stii ca e exagerare. Vorbeste in nume propriu nu arunca vina asupra tuturor.

Eu o consider o femeie ca oricare - exista multe alte femei care au suferit muuuuuult mai mult, dar nu sint mediatizate fiindca n-au fost fetele unor dictatori.

Dumnezeu s-o ierte ! Acum cred ca a scapat de suferintele pamintesti.

Karina + Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Nu cred, ca ea avea vreo vina ca s-a nascut in familia Ceausescu, dar familia Ceausescu a format-o, si nu cred nici ca noi avem vreo vina pt. ceea ce i s-a intamplat ei.

Dar 100% Ceausestii au fost vinovati de moartea a mii de femei, care au murit in urma unor avorturi provocate, a unor copii handicapati tinuti in custi ca animalele, a unor oameni care au vrut sa paraseasca fraudulos tara, pt. ca nu aveau voie sa o faca legal, a sute de intelectuali la Canal, si lista ar putea continua.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput