V-ati "imprumuta" barbatul ?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Infertilitatea este o problema de cuplu. Apelul la o astfel de "metoda" tradeaza insasi ideea de cuplu.
In plus, exista solutii pt situatia data: IAD si adoptia

pisici si floricele#13;#10;#13;#10;"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Nu, deoarece nu as putea sa stau linistita stiind ca sotul meu are un copil care nu stiu cum e ingrijit si iubit.Cred ca el n-ar putea nici atat. Cred ca mai simplu ar fi sa se apeleze la o banca de sperma....Poate suntem noi prea sentimentali, poate altii privesc mai practic problema, cinste lor
Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pai deja ai pus problema altfel joxy
Cum as percepe-o pe femeia aia?Ar fi OK din punctul meu de vedere.Nici o problema.
Revin cu intrebarea.De data asta o formulez si eu altfel:daca ar veni o femeie la tine si ti-ar spune ca vrea sa-i faci un copil?Ce ai face?
Si sper sa-mi raspunzi.Eu ti-am raspuns tie si cred ca ai ramas dator.

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Nu, nici nu concep asa ceva (chiar daca ar fi vorba de o prietena!). La borcan sau nu, nici nu intra in discutie! Parearea sotului nici nu ma intereseaza, a mea e clar NU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Pai deja ai pus problema altfel joxy
Cum as percepe-o pe femeia aia?Ar fi OK din punctul meu de vedere.Nici o problema.
Revin cu intrebarea.De data asta o formulez si eu altfel:daca ar veni o femeie la tine si ti-ar spune ca vrea sa-i faci un copil?Ce ai face?
Si sper sa-mi raspunzi.Eu ti-am raspuns tie si cred ca ai ramas dator.

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Georgiana-mami de Stefania

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

O groaza de variante pt. raspuns, fiecare cu implicatiile lui.

Datele problemei:
EU, insurat, casnicie fericita, copil frumos si destept, nevasta pe ca re o iubesc.
EU, neinsurat

EA, maritata/nemaritata, casnicie solida/subreda, iq ea=mare/mediu/mic
EA, spune scopul/nu spune scopul
EL stie/nu stie, iq el-mare/mediu/mic

Ce as face ?!
Nu cred ca as face sex neprotejat daca nu mi-ar spune scopul.
Iar daca mi-ar spune scopul...doar noi 2 sa stim
1. sa fie maritata
2. sa nu poata avea copii cu sotul ei
3. sa aiba un IQ suficient pentru a nu strica ambele casnicii
4. as intreba de ce ma prefera pe mine insurat in loc sa caute o "aventura"
5. ...

Raspunsul este ca m-as consulta intai cu sotia mea care citeste acest forum

Iar daca mi-ar spune scopul...sa stim toti 4, decizia va fi de comun acord.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Nu m-ar derenja sa "ajut" pe cineva, dar cum as putea trai stiind ca fata mea mai are o sora/frate si totusi sa tratez acel copil ca fiind copilul lor, fara nici o legatura cu noi. si sunt convinsa ca nici al meu sot nu ar putea privi pasiv acel copil, stiind ca totusi e parte din el.
noi chiar avem niste prieteni foarte buni care nu pot avea copii, din cauza lui, nu au pus niciodata problema si sper sa nu el treaca prin cap.
Nu actul in sine m-ar derenja cat copilul acela care va lua nastere ca urmare a acestuia.
Eu una clar n-as putea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dialex spune:

quote:
Originally posted by georgi75... am si eu o curioazitate.As vrea sa aud si parerea unui barbat(sau mai multi

Depinde cum aratá prietena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Orice persoana care e convinsa ca ar sta cu gandul la acel copil percepandu-l drept frate cu propriul copil nu va putea accepta.

Dar exista si persoane care nu ar avea "problema" asta. Poate ca sunt mai putine, dar exista(!), nu sunt deloc de condamnat, si ele ar putea fi ajutorul cautat.

Depinde unde te situezi. Cand am raspuns da nu am glumit, si prin acel da aratam unde ma situez eu. Totusi conditia esentiala pentru mine e... borcanelul .

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Eu sunt una dintre acelea cu sacii in caruta, dar sunt sigura ca daca nu puteam avea copii din cauza lui, sigur il faceam. Acum sa nu aud, prostii de genu ca nu-l iubesti, nu-l respecti, subforumu de la 1, 2 e plin cu fel si fel de cazuri unul mai dureros decat celalt, dar copilul ar ramane al meu. Daca el nu ar stii totul ar decurge normal, daca doamne fereste ar afla, atunci daca m-ar intelege de ce am facut si ar accepta, ar fi ok, daca nu, asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Mamaruta,

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput