V-ati "imprumuta" barbatul ?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

cand donezi orice altceva cuiva,ulterior nu ai nici obligatii,nici pretentii si nici vreun drept asupra a ceea ce ai donat.de ce in cazul donarii de sperma nu este la fel de usor?intrebare retorica.parerea mea e ca nu ar trebui numita donatie(cel putin nu cand exista riscul de a se ridica pretentii,cere drepturi etc), ci contributie.si chiar de s-ar numi asa ,cred ca tot n-ar fi multe femei care sa accepte ca sotul lor sa contribuie la un bb cu o alta femeie(cel putin nu asa cum a expus problema joxy).

ontopic:"Va e teama ca lucrul asta va poate afecta casnicia?"
pe mine clar m-ar afecta.sunt lucruri mult mai putin "serioase" care ma afecteaza.
oricum,intrebarea poate fi pusa si invers:exista vreun sot care ar accepta ca un alt barbat a carui sotie nu poate face copii din motive medicale...blablabla...sa faca un copil cu sotia ta?

(ps-eu am exclus din start scenariul in care am fi ultimii 4 oameni de pe planeta:eu,sotul,alta femeie si alt barbat(steril) si ar fi nevoie de "donatie" pentru propasirea speciei etc-in cazul asta cred ca m-as mai gandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Raspunsul e nu.Dar nu inteleg de ce nu apeleaza la cineva necasatorit?Sau la alte metode de la distanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Nu pot sa nu imi exprim uimirea in fata unui asemenea subiect pe acest forum si mai ales expus asa cum a fost expus cu un asemenea limbaj ("imprumutat" -de parca ar fi un obiect) si mai ales postat de catre unul din moderatori. Macar daca tot se voiau doar raspunsuri succinte de "da" si "nu" trebuia sa se faca la subforumul de sondaje. Acolo ar fi reiesit clar procentele (99,9% pt. "nu" si 0,1% pt. "da", asta in cazul in care ultimele nu au glumit cumva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Joxy, pe barbatul (inca) actual, da. Ba chiar, l-as da de tot.
Acum fara gluma, eu una nu l-as fi dat pana l-am iubit, insa el e genul de om care s-ar fi dus pt o suma rezonabila

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

NU!
Dar care e scopul subiectului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ca sa nu zici ca sunt off-topic raspund intai la intrebarea ta: NU.
Dar am si eu o curioazitate.As vrea sa aud si parerea unui barbat(sau mai multi).ymcar s-a oferit sa o spuna.
Ce ai face tu joxy?Te-ai lasa imprumutat daca ar veni sotia si ti-ar spune una ca asta?No offence.Pura curiozitate

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

La subiect NU.
Dar l-ati lasa sa doneze la o banca de sperma? Adica sa stiti ca undeva o sa fie un copil al lui... diferenta e ca nu o sa stiti unde (deci nu la prietena?) Vroiam sa vad daca problema e donarea sau prietena...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

NU, sa-si caute unul necasatorit.

kiss

19+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Categoric NU!!!

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Sub nici o formaaaaaaaaaa.......

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput