V-ati "imprumuta" barbatul ?
Raspunsuri - Pagina 23
anca74 spune:
Eu i-am pus aceasta intrebare viitorului meu sot si i-am explicat, in prealabil, ca mi-s generoasa din fire si nu am prejudecati de genul asta. Cu alte cuvinte, as fi dispusa - in cazul in care el ar fi de acord - sa accept acest lucru.
Dar nu vrea el. Cu nici un chip!
beat your children
============
How wrong it is for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself.
Black_Forest spune:
quote:
Initial creeata de joxy
Intrebare pt. forumiste:
V-ati "imprumuta" barbatul unei alte femei m
imi aduce aminte de "Propunere indecenta"
nu conteza pentru ce as fi intrebata sa il imprumut raspunsul e NU
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."
puiut85j spune:
Niciodata in viata.Mi-as face-o cu mana mea,nu?Si eu ce sa fac in timpul asta,sa ma gandesc:Vai...sotul meu face un mare bine in acest moment
elena
Alex2 spune:
Joxy. facusi statistica? Ca majoritatea sunt ptr "NU". Sincer nici eu nu as vrea sa fiu "imprumutat" de nevasta, dar nici din proprie initiativa nu as accepta sa fiu donator, nici macar anonim. Sa-mi fie cu iertare. Dotania asta, atat la barbati cat si la femei, poate fi de ajutor, da, la fel cum donam si altceva, lucruri materiale, sau sange de exemplu, dar atata timp cat duce la crearea unei fiinte care are bagajul nistru genetic, si totusi nu ii sunteam aproape, nu mi se pare un gest altruist.
Alexandru, tati de copil perfect
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
mihaela amalia spune:
NO WAY!!!!!!
"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
Andries spune:
NU
e adevarat ca am sacii in carutza acum, dar nici cand nu-i aveam (si nu i-am avut destul de mult timp) nu as fi acceptat o tertza persoana CUNOSCUTA in ecuatie, fie ea femeie sau barbat, parerea mea este ca e calea directa spre doua casnicii distruse si cel putin un copil nefericit, care saracul tot va afla de aranjament mai devreme sau mai tarziu.
mai repede as fi infiat, desi sotul meu nu e de acord cu adoptia, l-as fi convins eu.
daca e de la banca de sperma sau daca sunt ovule donate, e alta poveste, e perfect acceptabil.
Andries
dearChris spune:
NO WAY!sunt atatia barbati pe lumea asta `ce tocmai al meu? ii arat eu ei!!!
- - - - - - -
vau dagoste
Alex2 spune:
Pai al cui, ca nimeni nu vrea.
quote:
sunt atatia barbati pe lumea asta `ce tocmai al meu?
Alexandru, tati de copil perfect
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
tora97 spune:
mmmmmmmmmmmmm NEEEEEEE... nici macar la borcan!! si nici macar celei mia bune pretene!! Ce am gasit al meu sa fie
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
hanako2004 spune:
nu
POZICI "' luna Martie..vacanta in paradis SAIPAN
POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0