V-ati "imprumuta" barbatul ?
Raspunsuri - Pagina 21
Ramona J spune:
Pai de ce nu inseminare artificiala? Chiar vei sa imparti sotul la propriu? Ce, e taur comunal?
Scuze, incerc sa iti inteleg disperarea. Dar exista totusi si alte metode...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
maggda spune:
quote:
Originally posted by Veve
NO WAY!Nici la cearsaf nici la borcanel!Slava Domnului,s-au inventat bancile de sperma!sa-si cumpere!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
N-am citit toate postarile dar asta da raspuns!Sunt absolut de acord!
Magda si Bianca 8 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
madau spune:
NO WAY
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cait spune:
Nu ca sunt exagerat de geloasa atunci cand tin la cineva.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
mirachi spune:
raspuns la topic.
poate pt unii suna egoist,dar nu...exista banci de sperma...iar pt.donatia de sperma este optiunea lui...
Mamica de alexuta mica
UITAREA ESTE ULTIMUL LEAC PENTRU LUCRURILE PE CARE LE-AI PIERDUT
NU LASA SOTIA SINGURA LA NECAZURI,CA NU INTOTDEAUNA O GASESTI SINGURA SI LA BUCURII
NEPASAREA ESTE CEL MAI MARE HANDICAP
ankalaura spune:
quote:
Originally posted by joxy
Nu este un subiect de scandal. Este un subiect delicat pt. oameni maturi. Nu am vazut prea multe aspirante la subiect. Imi zicea o prietena ca e mai usor sa vorbesti cand ai sacii in carutza.
4000 euro costa un FIV.
Cum ati percepe o femeie maritata care nu poate sa aiba copii cu sotul si din lipsa de bani(frica de traumatizantele analize), fara sa-i spuna acestuia apeleaza la solutia amintita in subiect ? Alt barbat (insurat sau nu, cu acordul sotiei acestuia sau nu).
Va multumesc pt. raspunsuri.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
1. 4000 de euro nu este o suma chiar asa de mare, daca asta inseamna sa iti indeplinesti o dorinta atat de arzatoare. Nu dati cu rosii, dar eu una as face imprumut la banca. Iti trebuie un salariu de 5 milioane net. La 4 mii de euro, pe 10 ani, rata e de un milion juma'. Tot un milion juma' costa pe luna pampersii pentru sugar, sau laptele praf.... Eu una, asa as proceda.
2. Analizele respective nu sunt chiar asa de traumatizante. Sunt lucruri mult mai nasoale prin care ar trece, de exemplu nasterea...
3. Cum as percepe femeia de care spui tu - in nici un fel. Daca ar fi o straina, nu as judeca-o. Daca mi-ar fi prietena, as sfatui-o sa aiba orice aventura vrea ea, dar sa stie numai ea, si sa se fereasca de prietenii sotului sau de altii din cercul lor.
4. Intamplator, prietena mea cea mai buna este chiar in aceasta situatie! Nici o secunda nu s-a gandit sa faca un copil cu alt barbat. Nici o secunda nu s-a gandit sa ascunda sotului ei ceva. Au facut o tona de analize, tratamente, continua sa faca (problema e la sotul ei), nu si-au pierdut speranta, dar daca, totusi, nu iese nimic din asta, intentioneaza sa infieze un copil. Mi se pare o decizie inteleapta.
Si NU, nici eu nu mi-as "imprumuta" sotul, nici in ruptul capului. Iar daca sotului meu i-ar da prin cap sa se "ofere" fara stirea mea, a incurcat-o cu mine. Cred ca l-as prinde. Si ii pun bagajele la usa....
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza