V-ati "imprumuta" barbatul ?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

joxy, intrebarea ta imi aminteste de un banc de pe vremea studentiei "... nu se poate?... chemam armata, chemam studentii...".

revenind la intrebare, daca as avea prieteni in situatia descrisa de tine le-as da bani de FIV. ar fi toata lumea mult mai impacata si nu ar aparea probleme de genul celor discutate mai sus.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Raspunsul meu e NU ptr oricare din cazuri ai lua in calcul.

Mie imi plac lucrurile simple.. Iar chestia asta (chiar si la borcan fiind donatia), implica multe riscuri. Ptr ce sa dau nastere la suferinte?

Un barbat nu poarta copilul. Ptr el, ar fi egal ca ii port eu copilul sau ca i-l poarta alta.. In fine - nu egal egal..insa eu mare diferenta nu vad.
Fiind prieteni ar vedea evolutia burticii, poate ar si pipai-o, asa prieteneste.. atasamentul s-ar produce.

Pot sa stiu eu cum functioneaza creierul barbatului in general?.. Nu stii tu insuti de cate poti fi capabil.. Si atunci? De ce sa il vad ca sufera dupa copil? Eu personal, nu stiu daca as putea sa imi donez ovulele.. Chiar daca nu s-ar "coace" in burtica mea..pot eu sa stiu ca nu incep sa regret ca bebe e de fapt al meu?

Iar ea - prietena, mama copilului sotului.. Daca incepe sa i se transforme recunostinta in altfel de dragoste?

Nu nu nu! Sunt total impotriva. Mai bine sarac si curat!

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

Eu din intrebare inteleg ca sa-mi dau sotul cu totul si sa faca sex cu prietena pana aceasta ramane gravida. Raspunsul este nu, brrr....Mai mult, consider ca subiectul e de-a dreptul aiurea si indignant, nu vad rostul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Oare asta sa fie chiar ultima solutie de care s-ar putea agata in acest caz??
Au evaluat corect si realist toate celelalte posibilitati?

Verisoara mea din USA s-a casatorit cu un american care avea vasectomie si desi lor li s-a spus ca nu au sanse decit foarte foarte mici, au dorit sa incerce mai intai reversul vasectomiei (o operatie destul de rara si cu rezultate cam indoielnice chiar in era microchirurgiei) cu toate riscurile ei: sa faca anticorpi antispermatici, sa nu aiba mobilitate buna...

Ar fi mers pina in pinzele albe numai sa aiba un copil pe care sa-l creasca impreuna,chiar la donator si la adoptie s-au gindit.CINEVA acolo SUS i-a ajutat si au reusit in mod exceptional cum nu se asteptau: dupa doar citeva luni de la operatie ea a ramas gravi.

Nu inteleg de ce trebuie sa fie totusi un donator cunoscut.
N-am rezistat si l-am luat la intrebari si pe sotul meu ce ar face el in acest caz. Raspuns:" i-as recomanda pe altcineva".

Mariana 25+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

NU, oricare ar fi situatia.

Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Barbatii care doneaza la banca traiesc foarte bine....de ce sa se gandeasca, ca undeva in lume au copii?Ei au hotarat sa faca asta pt a ajuta cuplurile a caror soti nu pot avea copii.E un gest nobil dupa parerea mea.
Nu toate cuplurile sunt compatibile cu adoptia, iar nasterea unui copil e foarte importanta pt foarte multe femei.Sincer daca as sti ca sotul meu nu poate avea copii dar eu pot, nu as adopta ci as merge la o banca de sperma.De ce sa imi refuz dreptul de a naste copilul meu?Am mai spus-o tata nu e cel care da sperma.Ce spuneti de netrebnicii care isi parasesc sotiile dupa nasterea copilului?Aia sunt tati?Iar daca sotia se recasatoreste si noul sot iubeste si creste copilul exemplar, acela sa nu fie considerat tatal de drept al copilului doar pt ca nu a fost el cel cu sperma?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Suna cam egoist ceea ce ai spus tu. Si daca poate fi considerat tata de drept barbatul care creste copilul de ce nu ar fi mama de drept si acea femeie care creste un copil pe care l-a adoptat ? Nu e aceeasi situatie ?
Din cate spui tu sotul tau ar trebui sa accepte un copil al tau conceput prin apelarea la o banca de sperma, dar tu ai accepta un copil conceput cu ajutorul unei mame surogat ?

Acum sa raspund si eu :
In urma analizelor doctorul ne-a spus ca daca am fi avut alti parteneri am fi avut copii, deci sotul meu cu alta femeie iar eu cu alt barbat. Nici macar nu ne-am pus problema. Noi ne-am dorit un copil. Punct. Nu un copil facut de noi, facut doar de mine sau facut doar de el. Am ales adoptia si suntem fericiti.

Barbatul meu nu este proprietatea mea dar nu cred ca ar accepta asa ceva iar eu, daca as accepta, e ca si cum l-as trimite singura la alta femeie, cu implicatiile de rigoare, mai ales la prietena mea cea mai buna.
Ma gandesc ce subiect bun ar avea de discutat cele doua prietene si cum s-ar simti acel barbat stiind ca-i sunt evaluate "performantele"
In concluzie, nu intotdeauna scopul scuza mijloacele.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Categoric NU!
Din start mi se pare o intrebare de prost gust. Eu nu as accepta niciodata sa imi impart barbatul cu alta femeie. Si chiar daca s-ar pune problema ca este strict un act de reproducere, doar nu suntem animale... Ce e el? Animal de prasila? Daca nu ii "iese" din prima, ar trebui sa o "frecventeze" pe domna in cauza pana ramane insarcinata, adica poate cateva luni, cativa ani? Asta ar fi probabil o scuza buna pt sex in grup.
Si daca l-as trimite "sa se reproduca" eu ce ar trebui sa fac in timpul ala? Sa stau la o cafea cu domnul doamnei in cauza? (ei in dormitor, noi in sufragerie asteptand ca la nuntile de rromi sa iasa cu cearsaful.) Apoi sa stam cu totii la povestit?

Apoi, pe numele cui e trecut copilul? Daca doamna si domnul cu probleme de fertilitate sunt afectiati de procesul conceperii copilului si divorteaza, cine plateste pensia alimentara?

Oricum mi se pare o aberatie sa pui asa o problema. (eu am inteles din intrebare ca barbatul trebuie imprumutat domnei pt act sexual, nu sperma donata la borcan).

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Eu il dau la borcan. E destept, frumos, harnic, bine-crescut, are ochi verzi si par carliontzat.
Cine vrea detalii sa ma contacteze pe PM.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Si as da ....la borcan, dar c-am duce lipsa...si chiar ca ma lupt si eu cu o serie de probleme ptr a avea al doilea bebeloi...cu mintea turbata poti lua hotarari "stramtorate"...numai cine n-a probat nu stie...

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

quote:
Originally posted by Oana
As percepe o astfel de femeie ca pe o femeie lasha care nu are curajul de a-si asuma responsabilitatea faptelor ei. Daca isi doreste atat de mult un copil si nu are bani de FIV atunci sa renunte la sotzul actual si sa isi caute unul cu care poate sa faca copii. Este o solutie mai radicala dar este cea mai cinstita mai ales repet daca ea isi doreste cu adevarat un copil.

Interesanta opinie.

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput