Va placea de ex-cuplul Al bano si Romina Power?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
melinav spune:
Ce aputut sa-i desparta pe acesti oameni, dupa o casnicie atat de longeviva, fericita si implinita zic eu?
Ce surprize poate rezerva viata ....
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pet.cost2005 spune:
Pai cred ca principalul motiv al despartirii a fost disparitia primei lor fete, Ylenia. De fapt, asa se spune pe-aici, prin presa si tv ... Care disparitie a fost "elucidata" de recentele declaratii ale lui Al Bano ... cica s-ar fi sinucis, aruncandu-se in apele raului Mississippi, fiind sub influenta drogurilor ... Insa Al Bano, desi il apreciez ff mult ca artist, este tipul de om gelos si stapan, care ar dori ca nevasta sa ii stea numai printre oale, sa creasca copii si ... cam atat. De aia s-a si despartit de a doua sotie (prietena de fapt, ca nu erau casatoriti) ... pt. ca aceasta are "pretentii artistice" ... ceea ce pe Al Bano nu prea il incanta. Deci, ca om ... mie nu imi place deloc.
Petronela
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_C/Cristina_C.jpg)
Cristina_C spune:
Ce nu mi-a placut din ce am citit a fost ca, la un moment dat, Al bano, pe langa cariera solo, a decis sa reia hiturile vechi cantate impreuna cu Romina in vremurile bune si, pentru asta a inceput sa caute "voci feminine" pentru duet. Nu mai stiu daca a si gasit.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alina/Alina.jpg)
Alina spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Pai cred ca principalul motiv al despartirii a fost disparitia primei lor fete, Ylenia. De fapt, asa se spune pe-aici, prin presa si tv ... Care disparitie a fost "elucidata" de recentele declaratii ale lui Al Bano ... cica s-ar fi sinucis, aruncandu-se in apele raului Mississippi, fiind sub influenta drogurilor ... Insa Al Bano, desi il apreciez ff mult ca artist, este tipul de om gelos si stapan, care ar dori ca nevasta sa ii stea numai printre oale, sa creasca copii si ... cam atat. De aia s-a si despartit de a doua sotie (prietena de fapt, ca nu erau casatoriti) ... pt. ca aceasta are "pretentii artistice" ... ceea ce pe Al Bano nu prea il incanta. Deci, ca om ... mie nu imi place deloc.
Petronela
Da,si eu am citit la momentul respectiv ca s-au despartit din cauza Yleniei,fata cea mare care a disparut.S-au invinovatit reciproc ca nu au petrecut suficient timp cu copiii,erau mereu intre 2 avioane si 2 concerte.
Intr-o revista germana de anul trecut citisem ca despartirea de Loredana s-a produs din vina ei,era infidela,chiar o surprinsesera paparazzi cu un alt tip
![](icon_smile_big.gif)
Alina
pet.cost2005 spune:
Nuuu ... despartirea de Loredana s-a produs din cauza geloziei lui si a mintii lui inguste ... ea tocmai "decoperise" lumea spectacolului, era invitata pe ici pe colo sa danseze, sa cante ...sa faca de toate, participase la un reality (care iarasi nu i-a convenit lui Al Bano) si el nu era de acord cu toata activitatea asta a ei artistica ... daca ar fi aparut cu el, ok, pt. ca au participat impreuna la emisiuni, interviuri ... dar singura, nu. acum, nu stiu ... poate s-o fi folosit de renumele si faima lui pt. ca inainte nu era asa cunoscuta ... Iar despartirea s-a produs in direct as spune ... el participa la un alt reality (uite ca pt. el se poate, numai ea nu avea voie) si a declarat pe-acolo ceva ca Loredana ... a fost o intamplare in viata lui si si-a dat seama ca a gresit ... iar ea, s-a simtit jignita si a declarat tot prin intermediul tv (din ciclul "Sa ne spalam boarfele in vazut lumii") ca isi ia copiii si il paraseste ... Atunci el a fost nevoit sa se retraga din reality si sa vina sa-si rezolve problemele acasa.
Iar ea ... nu e prezentatoare, ti-am zis, face de toate, canta, danseaza ... show girl ... da' asta nu inseamna ca le face si bine .... Recent a avut un accident de masina (se intorcea de la un spectacol) de unde a scapat ca prin urechile acului ... masina era intr-un hal fara de hal ... si cica acu' se vorbeste de o impacare a celor doi (Al Bano si Loredana) ... i s-o fi facut mila de ea ...
Aaaa ... si inca o chestie ... in recenta carte biografica pe care a scris-o Al Bano, la cap. Romina Power si Loredana ... a lasat paginile albe, nescrise ... mi se pare de prost gust ... pana una-alta, are copii de la aceste femei, deci nu sunt chiar niste necunoscute, un nimeni ... Ca a gresit si s-a legat de cine nu ttrebuia, asta e problema lui ... dupa parerea mea, este el defect in gandire ...
Petronela