Pentru ca se apropie sarbatorile, m-am gandit ca un cadou portivit ar fi un set de accesorii pentru semineu.
Dar mi-am dat seama ca nu ma vazut nicaieri in Bucuresti accesorii pentru semineu. Am vazut la cineva in casa un astfel de set, cred ca era din fier forjat cu piele si continea un vatrai, faras , foale, gratar de pus in fata. Parca erau mai multe piese, nu-mi aduc bine aminte. Cert e ca era f. elegant si mi-a placut mult.
As vrea sa gasesc un astfel de set elegant. N-am idee cam cat costa un astfel de set.Ati vazut pe undeva prin Bucuresti accesorii pentru semineu? Stiti cam care este pretul?
Multumesc
Iulia
si eu am cautat asemenea accesorii si nu am gasit, asa ca astept si eu cu interes raspunsurile
mada
Am vazut eu in practiker insa nici pe departe asa elegant, era din fier forjat si cred ca avea vreo 4 piese, faras, vatrai, un cleste pt. lemne si nu mai stiu ce, costa 230 RON parca. Poate ca ar trebui intrebat si la cei care vand seminee mai de lux.
Se gaseste in Praktiker, Bricostore. Eu in Bricostore l-am vazut cu 540 RON, dar suportul pe care se agatau accesoriile nu mi-a placut, ca un fel de cuier asa. In schimb eu mi le-am luat de la Fedo - firma specializata pe asa ceva. iar suportul este ca un fel de cutie de umbrele, doar ca e din fonta. Dar mi-e rusine sa va spun cat am dat pe ele, deja mi-am luast papara de la sot.
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Intr-adevar nici mie nu-mi prea plac suporturile cuier. Sunt 3 modele pe site la fedo. Nu sunt chiar ce-mi inchipuiam eu, dar o sa ma duc la ei sa le vad "live", vad ca au sediu aprioape se serviciul meu. Eu mi le inchipuiam mai mici si mia ieftine . Suportul tau, Miramar, e mult mai frumos decat acele cuiere.
Cu prima ocazie cand merg prin brico /praktiker ma uit mai atenta dupa accesorii de semineu. Desi merg destul de des prin aceste magazine, nu le-am vazut pana acum.
Am gasit pe net niste foale, imi pac foarte mult. http://www.accesoriidegradina.ro/
Iulia