Clubul moldovencelor de peste Prut (36)
Raspunsuri - Pagina 4
Balbina spune:
Vero, ma refer la quote-uri scurte si concrete, punctate pe parcursul intregului mesaj. Si desigur, lungimea mesajului.
Imi place mult cum scrii.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Nastea23
Diana, unde stai la Moldova, la capitala?
Diana, Cornelia a nascut natural? Ce impresii? Sau nu poti spune?
Eu nu mas da in laturi de bb2, dar...
Eh, ce durere de cap mai am, nu beau cafea de citeva zile si parca nu-mi ajunge ceva.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Eu stau la 35km de Chisinau,sat.Tipala, r.Ialoveni, dar lucrez in Chisinau.
Da Cornelia a nascut natural.Impresiile va va zice ea cind vine.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Am uitat sa zic:
LA MULTE LUNITE pentru VLADUT!!Sa cresti mare si frumos, sanatos si papacios!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
alegrutza spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Vero, ma refer la quote-uri scurte si concrete, punctate pe parcursul intregului mesaj. Si desigur, lungimea mesajului.Imi place mult cum scrii.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Fetelor dati-mi un link cu reteta de la tortul Napoleon, daca stiti. Ma gandesc sa-i dau de lucru mamei, speram sa ajungem de Craciun la Iasi, si mama sigur nu mai tzine minte reteta...Of de 3 lucruri mi-i pofta din Moldova:tort Napoleon, inghetata Plombir (kiar daca nu-i asa cum era in copilarie) si de muraturile bunicii...Macar ceva-ceva sa-i dam si lui bebik, c'ap Doam'fereste se naste bebicu' cu semne de nastere (eu am un semn rotund pe shale,mi-a zis mama ca-i era pofta de visine si n-o mancat,si de asta am semnul... hi-hi-hi) cred ca-s povesti babeshti astea cu semnele de la poftele nesatisfacute, da'nu-i spun sotzului,ca-mi convine asha
Hai weekend placut la toate, ne vedem luni!

asa creste bebicul
Balbina spune:
Diana, ai gura aurita, cum de am putut sa uit?
FELICITARI LUI BEBE VLADUT AL CRISTINEI PENTRU PRIMA SA LUNITA! SA FIE SANATOS SI PAPACIOS!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Nastea23 spune:
Buna Dimineta, azi la fel veti fi harnicute?

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
Vladut la multe lunite, sa fii sanatos si ascultator.
Diana, multumesc de raspuns.
Violetik spune:
buna fetelor, 
Drept rezultat al "tragerii mitei pe spinare" ( merci dianei pt asta
) am aparut si eu pe aici. Am lipsit dar imi sint motivate lipsele. De cum am venit luni noaptea deja marti dimineata ma suna sefu pe la 8 si ma cheama sa apar cit mai urgent la lucru ![]()
Calatoria a fost bine, desi cu peripetii ( cum altfel? la mine in mod normal nu poate sa fie) Si taaaaaaare lung mi s-a parut drumul de la Bucuresti spre Chisinau credeam ca nu mai ajung. Rideam singura in rutiere in drum spre casa ca o nebuna de se mira toata rutiera, doar eu stiam de ce rid ca in sfirsit am venit acasa.
La inceput am avut soc cultural desi nu e pt 1-a data cind calatoresc in EU, apoi f f mult de lucru, apoi am avut deceptii caci am aflat citeva lucruri care au avut loc pe la spatele meu la servici ceea ce nu mi-a dat multe lucruri bune ( si vreau sa spun ca inca mai am) de parca cineva ma paleste cu ciocanul in cap sa inteleg ca nu e locul meu sa ramin in Md...dar mai vedem noi ce facem...in rest f f ocupata pe 1 dec am sustinerea si ma pregatesc...ma credeti ca de 2 sapt decind am venit in tara nici bagajele nu le-am desfacut?
Merci mult sotului ce e f sympa si ma ajuta f mult...cred ca a inteles inca odata cit de mult i-am lipsit si se poarta f frumos cu mine si ma ajuta f mult ca nu mai reuseam fara de el.
Pina mai eri nu am avut acces la inet dar deja am. Cred ca pina pe 1 o sa va scriumai rar, pina atunci numai bine!

Violetik spune:
Am uitat sa va spun: sotul m-a intilnit cu un buchet de crini ( preferatii mei), asta luni noaptea si cu un nou tel mobil Samsung E 900
, mi-a facut o super surpriza, nici nu am discutat despre asta. A 2-a zi parintii mei au venit la mine cu un buchet de flori si ei, saptamina trecuta a fost si frate-meu in MD, aporpos l-au observat la antrenamentele de fotbal ca joaca super bine si l-au inclus in echipa de baza, i-au dat num. 10 si participa la campionatul Frantei!
Iar acum la fiecare joc tot baga cite un gol cel putin ![]()
Eu cum am venit am dat actele la doc, sotul deja face docul, pe saptamina viitoare aflu care e situatia cu locurile ca nu prea sint...insa sper f mult sa intru...tine-ti-mi pumnii!
Azi plecam la socri, nasi, ca nu i-am vazut decind am venit...si miine de la ei facem un conjur prin tara si trecem si pe la bunica ca i-am adus un cadou din Fr si abia astepta sa vada ce ![]()
Am adus muuuulte cadouri si toti is super multumiti!
Lui taica-meu i-am luat o cheie USB ('flashka') de 2 GB si e super incintat ca imbla cu un dintre primele aparute la noi de 64 mb 
Cam atit pe azi ca si asa prea multe si de-odata.
LiliaToma spune:
Violeta, bine ai revenit. Ce de-a impresii noi! Chiar daca sunt presarate si cu momente negative, in schimb nu ai avut timp sa te plictisesti.
Vladut, acuma cand ai facut prima luna de viata, iti urez sa te faci un baiat cuminte si sa o faci pe mami fericita sugand de la sanul ei unde e laptic bun si sanatos!
Veronica, as gasi o reteta de Napoleon, dar intai o sa o rog pe Alina sa puna reteta dupa care il face ea ca e deja testata. Daca nu iti convine, mai cautam si pe net
Mie de la Moldova mi-e pofta de seliodka, maioneza de acolo, racituri ca la mama, muraturi de tot felul ca imi plac tare si, si, si .... ![]()
Nastea, Amelia inca nu mananca singura. Ma straduiesc sa o motivez sa o faca, dar ea nu vrea. E foarte delicata si nu suporta sa se murdareasca nitel.
Amelia este racita. Curge nasul, tuseste si are un pic de febra. Nu vrea sa doarma ca se trezeste de la tusit. Maraie pe-aici de ma capiaza. Mai rau ca i s-a pus pata si nu accepta nici un remediu. Mi le scuipa pe toate si eu ma enervez.
Ca sa fie we asta si mai "frumos", asta noapte ni s-a spart o teava din bucatarie si ne-a trezit vecina ca ii curge apa in cap( ca noi nici nu auzeam). Am crezut ca fac infarct cand am vazut apa de doi cm pana in dormitor, adica peste tot absolut. La 2 noaptea noi strangeam apa cu spor si imi venea sa plang. Avem de uscat 2 covoare maricele si vreo 3 mochete. Initial ne-am gandit sa ducem totul la o curatatorie, dar pe urma ne-am razgandit ca am curatat un covor acolo si ne-au scurs de bani. Asa ca am scos pe-afara si le-am lasat acolo pe o bara. Nici nu ma uit. Daca il fura cineva...
. Cele trei mochete trebuiesc spalate ca mi se pare ca e nevoie. Azi am tot facut curat si tot arata ca la gara. Cu ocazia asta am descoperit si ca patul proprietarilor are acarieni si acuma ne gandim serios sa ne luam o canapea mai simpla si sa aruncam patul ca nu vreau sa stau cu jivinele in casa. Si numai cheltuiala asta nu era planificata,of. Am cautat si instalator si asteptam sa vina sa repare buba.
Uf, iaka asa. M-am plans si eu. Partea buna este ca teava s-a spart in asa fel incat am putu opri imediat de la noi din casa, ca daca ar mai fi trebuit sa cautam pe cel care are cheile de la subsol la ora aia..
. Si alta parte buna e ca vecina de sub noi nua plecat ieri la fratele ei cum era planificat. Ca probabil la cum dormeam noi, ne trezeam abia cand ar fi ajuns apa pe pat![]()
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)