Clubul moldovencelor de peste Prut (36)
Raspunsuri - Pagina 25
Nastea23 spune:
Buna, multumim foarte mult pentru urarile frumoase si din inima.
Am pus poze.
Pa o zi buna. 
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
mushulica_p spune:
Tare i se potriveste numele pisicii voastre. Ce am ai ris de Anfisa la "pliaj" Are o blanita superba pe burtica! si ce frumos contrastul intre burtica si labuta neagra...mmm, iti vine sa-ti bagi dejetele imediat prin blanita
Ce rasa e?
Natalia, la noi apartamentul e in credit, si reparatia tot din banii imprumutati ... peste o luna deja toate economiile va trebui sa le intoarcem pentru credit, si deam ce nu facem acum - ramine pentru mult mai tirziu ... da cred ca pe citiva ani o sa ne ajunga, cit s-a putea sa stea BB cu noi in camera. Da deam avem planuri si cum vom face apoi reparatia
, adica in citeva ture la citiva ani distanta - o sa-l facem asa cum ne-am dori:)
Natalia, Fetelor, cit inca nu am inceout sa facem, nimic cu peretii - mai puneti niste poze cu camerele de oaspeti si dormitoarele voastre, ca poate ma inspir! 
Ludmila 
29
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos
Nastea23 spune:
scuze, scuze,... nu reusesc sa pun pozele
, revin miine.
Ludmila, scuze nu pot sa te ajut cu nimic, nu ma pricep.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Balbina spune:
Nastea, unde-s pozele? M-am uitat in contul comun si acolo ultimele poze sint cele puse de mine pe 19 noiembrie.
Ludmila, merci de complimente mitzei, dar sa stii ca e o mare ciuma, cum zice sotul meu
, nu sta decit foarte rar la mingiiat. E o "nedotroga", (cre ca seamana oleaka cu stapina
). Cind doarme cu burta in sus, accepta s-o mingii citeva secunde, apoi iti apuca mina cu labele din fata si incepe incetisor s-o muste. Daca insisti, incepe sa impinga si cu labele din spate. ![]()
Rasa nu ti-o pot defini clar. Mama ei a fost birmaneza (in caz ca nu stii, birmanezele arata cam asa), iar tatal - un maidanez de culoarea pe care o are Anfisa acuma. Cel mai curios e faptul ca atunci cind a fatat-o maica-sa, au fost 5 pisoi, toti de aceeasi culoare, adica asa dungati ca tigrul, nici unul nu a mostit-o pe mama.
Genele maidaneze sint rezistente tare.
La pereti nu fac nici o poza, caci n-ai ce vedea, sint pur si simplu varuiti cu var lavabil (aici se numeste "vopsea lavabila" sau "vinarom", e un fel de var care nu se ia cind treci cu mina pe suprafata peretelui). Ne-am gindit la varianta aceasta din considerente practice, poti improspata peretii cind vrei, fara prea mare efort. Si la noi e deja cam timpul, ca de picturi murale de-ale lui Vlad e plina casa
.
Am optat pentru nuante diferite, in functie de incapere: in camera lui Vlad e verde, la noi in dormitor este culoarea piersicii, in hol e bleu-gri, iar in sufragerie si balcon e un bleu mai intens (la amindoi ne place mult culoarea albastra).
Tavanele le-am lasat albe peste tot.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Balbina spune:
Nastea, daca vrei, te pot ajuta la pus poze. Mi le poti trimite pe mail si le pun eu. Daca esti de acord, iti trimit adresa de mail prin PM.
Esti asa laconica azi... fata de alte zile... sper ca nu esti suparata pe cineva din noi. 
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
mushulica_p spune:
Nastea tocmai vroiam sa te intreb de poze... ca nu le gaseam. Ok, le asteptam miine dar!
Ce bine ca sunteti voi! eu mai am inca o intrebare
O sa ma alungati intr-o zi cu atitea intrebari
O prietena tre sa nasca ff curind, si a fost ziua ei de nastere - nu ma vrut sa merg sa nu-i fac deranj, vrreau sa intru chipurile pur si simplu si sa o felicit. M-am gindit ca o veioza ar fi cadou potrivit, deoarece stiu ca nu au, iar cu copil mic o sa le prinda bine. Acum, sa ziceti voi cele cu copilasi, cum e mai practic - veioza care sa stea pe noptiera (caci in noptiera is toate cele necesare pt a interveni la BB, si o poti muta oricunde), sau veioza care se pune pe perete, si se vede in patuc mai bine.
Voi pentru ce ati opta?
Ludmila 
29
Balbina spune:
Ludmila, eu am avut o veioza simpla, care a stat in cea mai mare parte a timpul jos. E din aia chinezeasca, pe care o aprinzi si-i schimbi intensitatea luminii doar printr-o atingere. Mi se pare mai comod o veioza careia poti sa-i schimbi locul decit una care sta agatata intr-un singur loc, pe perete. De ex. ai nevoie sa-l schimbi pe bebe noaptea, dar nu vrei sa-l deranjezi cu lumina mare, sa-i bata in ochi. Atunci pur si simplu urci veioza pe un scaun sau pe un raft. Iar cind il culci pe bebe la loc, pui veioza jos, eventual in spatele unei mobile, si atunci se face aproape intuneric.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
mushulica_p spune:
Natalia, si nici la blana nu i-a semanat mitei nici un pisic? Da mita a crezut ca-s ai ei?
Eee, pai nu a a vut cine s-o imblinzeasca. La tara socrii au o pisica neagra ca taciunele cu ochi verzi - asta hiriia si musca cind o atingeai cit de putin, si se facea ca in Tom si Jerry - coada sus si spatele arcuit. Iar dupa citeva luni de dragosteala de-a cumnatei mele (nu-ti pot reda cum o botsolea si intorcea pe toate partile) - sa-i dai cu piciorul ca nu o poti alunga de linga tine.
Cit despre pereti din apartament - mi se pare f practic sa fie cu vopsea (sau var din asta cum zici ca este la voi), dar am inteles ca e mai costisitor decit tapet (cel putin initial, ca apoi cred ca recuperezi... scump e nivelatul asta perfect probabil). Deci - dormitorul piersic zici:) Uite asa vrea si sotul meu! eu inca nu am dat acordul ... ca nu am decis ce sa pun pe jos in cazul peretilor -piersic. si albastrul in hol e tot dorinta lui
Hai ca va potriviti la gusturi de culori! De fapt... tot oleaca pe al meu a iesit - am ales gresia un fel de albastru - vinetiu-verzui, adica o culoare de genul "Ocean", cind or intra in acei 2 m^2 de coridor - sa le para ca au intrat intr-un ocean larg ![]()
Ludmila 
29
mushulica_p spune:
Merci Natalia
! 1 punct pentru veioza de masa (noptiera, jos) Da cineva puncte pentru cea de perete? ![]()
Ludmila 
29
mushulica_p spune:
Natalia, abia acum am facut cunostinta mai indeaproape cu Vald, dapoi ce ochi minunati seducatori are!!! si daca nu gresesc - i-a luat de la tine, asa? Si in genere pare tare shmecherici, o sa faca lumea sa se invirte in jurul lui ![]()

...cine a facut torta asta superba cu Bamby? ... asa o minune....n-am cuvinte daca se poate de-o facut acasa
Ludmila 
29