Clubul moldovencelor de peste Prut (36)
Raspunsuri - Pagina 21
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Diana, of, saracuta Natalita, ce se chinuie cu mucii. Ar fi perfecta in acest caz o pompa din aia care se ataseaza la aspirator, ies toti mucii cu ea, noi nu folosim nici un fel de picaturi, in afara de serul fiziologic. Picuram oleaka de ser, sa se inmoaie mucozitatile, apoi punem pompa si curatam nasul, si respira puiul bine. De fapt in ultima vreme Vlad s-a invatat sa-si sufle singur nasul. Dar pentru voi ar fi numai buna o astfel de pompita, pacat ca nu se gaseste in Md. Daca vrei, pot sa-ti cumpar si sa-ti trimit.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Of Natali, stiu, ca miai mai propus, da parca ziceam ca e scumputa, ia mai zi o data cit costa si poate il conving pe sot(of ce ma inerveaza, cum vreau sa iau ceva imi zice ca nu avem bani).
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Fetelor la noi in livada avem o mamica insarcinata cu bb2 dupa cireasa!!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Balbina spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Fetelor la noi in livada avem o mamica insarcinata cu bb2 dupa cireasa!!
Wow, asa de repede?? Sa-i fie de bine, sa suporte cit mai usor sarcina si sa se descurce cu toate cit mai bine!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
LiliaToma spune:
Rodica, imi pare rau ca Paula are probleme cu sanatatea. Tinem pumnii stransi ca la repetarea analizei sa iasa bine. Pupici la printesa.
Diana, multa sanatate Natalitzei. sa ii treaca mucii cat mai repede.
Ludmila, o sa imi fac o poza si o sa va arat noua coafura. Nici nu ai ce vedea, m-am tuns scurt.
Fetele-bucurestencele, eu propun sa facem o intalnire acuma inainte de sarbatori, de exemplu we asta, ce ziceti? Si ca sa fie o propunere concreta, eu zic de exemplu, ziua de sambata, 2 decembrie, in Piata Romana la ora 17. Mai veniti voi cu alte propuneri, de local, si de ora sau zi daca nu va convine.Deci, ce spuneti?
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Balbina spune:
Total de acord cu Lilia! Personal, imi convine si locul, si ora. Localul se poate alege pe loc, dupa ce ne intilnim toate. Astept apelul si celorlalte bucurestence. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
LiliaToma spune:
Deci incepem sa facem listuta, da? ![]()
Lilia- da
Natalia - da
Alina- ?
Elena - ?
Veronica- ?
Tania - ?
Silvia- in principiu da , numai sa nu intervina nimic, ca doar e cu bebita mica :) ( am editat ca sa scriu asta, ca am vorbit cu ea la telefon acuma)
Parca le-am scris pe toate bucurestencile, nu?
Hai, sariti cu raspunsul. Sper sa nu ma intalnesc numai eu cu Natalia
.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Balbina spune:
Lilia, scrie lista, te rog, cu rosu bolduit, sa iasa mai bine in evidenta. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Davina spune:
Moldovencele mele dragi ,multumesc mult pentru urarile si cuvintele frumoase adresate mie.Sa dea domnul macar o zecime sa se indeplineasca
.
Eu de joi de cind cu Thanksgivenul n-am mai apucat sa intru pe DC.Am sarbatorit la cumnata cu familia si m. mincare hehe.
Simbata de ziua mea am fost la coafor(mi-am frezat si vopsit radacinile),un pic de shopping si am fost la un restaurant chinezesc(mancarea preferata) si cam atit .De la sot am primit o felicitare si cadoul trebuie sa mi-l aleg singura cred ca in we viitor.A si de la coafez (hihi nu stiu cum sa-i zic ) am primit o masca de par de la Joico.
La multi ani pentru sotul Veronicai.
Eu mai revin cind termin cu cititul paginilor anterioare.
oxy spune:
Salutare la toata natiunea!! ce mai faceti?
Gata, in sfarsit am dat gata cu recuperatul din urma,am citit tot,nimic nu a rama neexplorat de mine
.Natali,sorry,dar era vorba de capitolul 34 nu de 24,chiar imi ingheta-se inima in mine cand am citit de 24
,cred ca eram turmentata de atat citit.Dar bine ca acum sunt la curent cu toate,si sunt cu ochii pe voi hehe
.
Davina cu intarziere dar vreau si eu sa ma alatur la toate cuvintele si urarile acestea frumoase,iti doresc ca toate visele si gandurile bune sa ti se implineasca!!!! sa fii iubita si fericita!
Fetelor din pacate noi nu detinem acest filmulet pt.reclama,nimeni din copii care au facut reclama nu au,pt.ca nu se fac deobicei mai multe copii pt.fiecare copil in parte asa ca am ramas doar cu cateva poze facute acolo asa instantaneu,asa ca in afara de asta am rama doar cu niste amintiri frumoase,dar si cu niste banuti..
Ne-au promis atunci ca o a le puna pe un site in 2 luni,tot ce au facut la filmare,dar vad ca inca nu a aparut nimic,mai asteptam......
Mosul inca nu s-a hotarat ce cadou sa-i aduca lui pustiulica al meu ca el in fiecare zi vrea ceva nou,asa ca si aici tre de gandit bine
.
Of Lilia cand citeam mesajul tau acel cu inundatia,parca ma vedeam pe mine,anul trecut,exact la fel mi s-a intamplat,am inundat-o pe vecina de jos,tot din cauza tevilor "tari" pe care le au proprietarii nostri,ca si noi tot cu chirie stam,asa ca te inteleg perfect prin ce ai trecut,si pe noi ne-a uscat la buzunar sa-i facem baia vecinei inundate ,de la vopsea la var plus si mesteri platiti ca sa-i faca lucrarea..
Fetelor in principiu si eu sunt de acord pt.o intalneala chiar mi-asi dori sa ne vedem cu toate moldovencele,ca doar cu Natalia si Lilia ne-am vazut,asa ca eu zic la fel sa ne intalnim pana vin sarbatorile,ziua si ora mi se par ok,mai veniti cu propuneri bucurestencelor..
pupici si noapte buna
Tanya
alinkav spune:
Eu sambata nu pot, ca lucrez, asa ca pe mine puteti sa ma excludeti de pe listuta.
Alina