Mos Craciun exista si raspunde la scrisori
http://www.canadapost.com/personal/dec/santa/writesanta/default-e.asp
Mos Craciun raspunde la toate scrisorile primite (peste 1 milion, in fiecare an). Adresa este:
Santa Claus
North Pole HOH OHO
Canada
Vreo 11 000 de voluntari lucreaza ca toti copiii care au scris mosului sa primeasca raspuns in fiecare an. Raspund la scrisori in mai multe limbi (vreo 20) pentru ca au traducatori. Scrisorile trebuie trimise pina in data de 4 decembrie ca sa aiba timp mosul sa raspunda.
Acum stiti unde sa trimiteti scrisorile copiilor
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
Raspunsuri
OrbuGabi spune:
cipcipcip multumim frumos pt. site .Trebuie sa scriem scrisoarea in engleza sau poate fi si in romana?
Alice a spus ca vrea zapada sa faca un om de zapada,si trebuie sa ii scriem.
Cristina_C spune:
Si raspunde si pe e-mail, din cate-am vazut.Mos!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by OrbuGabi
cipcipcip multumim frumos pt. site .Trebuie sa scriem scrisoarea in engleza sau poate fi si in romana?
Alice a spus ca vrea zapada sa faca un om de zapada,si trebuie sa ii scriem.
Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete
Merge sigur in romana, ca au gramada de traducatori. Mie mi-a dat adresa o fata suedeza, copiii ei scriu in fiecare an si primesc raspuns (in suedeza).
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
for2nity spune:
ce curioasa m-ati facut...oare ce le raspunde?
Ca fie vorba intre noi, eu copil fiind, n-asteptam raspuns ci cadourile
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Delia21 spune:
Of,......mi-au dat lacrimile si m-am simtit din nou copil.Cred ca in copilarie am scris cu zecile,incepand din clasa 1,cand i scrisesem ceva de genul"te rog sa-ti cumperi o pereche de cercei" in loc de "sa-mi cumperi".Si normal ca mama le trimitea......cine stie unde.Ah,abia apuc sa cresca Rudy si sa-i spun de adresa mosului
Cristina_C spune:
A trimis cineva? V-a raspuns?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...