Va place LOST? Haideti sa vorbim despre el!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Gata Witchie, s-a facut! Unde si cand ne vedem?

p.s: ma pun si eu bine cu moderatorii

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Draga Moni:)
in calitate de moderator nu am voie sa accept mita de la useri! Da ne vedem noi in centru, creca la carturesti (tre sa ma duc dupa apolodor anyway) :)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...

Mergi la inceput

Draga Witchie :), stai linistita, eu-s cuminte, nu am nevoie de pile!
Una la mana.
A doua la mana: cartile lui Apolodor le-am gasit ieri la libraria din cartier! Costa 40 de lei amandoua.
Eu nu cred ca pot sa ajung f. curand la Carturest.
Da-mi PM sa vedem, poate stam in zone apropiate

p.s.: si, da, este si Sayid

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetelor,
aflati ca m-ati imbolnavit cu Lost .Asa ca mi-a adus un prieten pe DVD Lost sezoanele 1 si 2 .Iar de ieri asta fac.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Io vreau cu Sawyer, plizzzzzzzzzzzzzzzz...doar ca nu prea am inteles ce sunt alea , un fel de posti it-uri?

Mergi la inceput

Carmina, esti norocoasa! Mai am un set. Sunt niste magnetele mici care se pun pe frigider.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Aaaaaaaa, pai atunci musai vreau. Cum sotul e mai mult plecat il scot pe Sawyer de la frigider si-l lipesc pe usa. Se va uita la mine cum mananc si eu la el ....nu vreau sa intind coarda dar...cu Scofield din Prison Break nu ai pe acolo? (glumesc, evident)

P.S-vorbim pe PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Mie nu vreti sa-mi dati bulinutze cu Kate si Jake - care nu mai imi place in ultimele episoade... parca are creierul spalat si tot o crede sfanta pe Juliette.
Am vazut aseara ultimul episod, mi-a placut... mai putin finalul!
Desi era de asteptat ca Juliette sa fie spion de fapt, parca m-a dezamagit si mai mult... eu inca nu pot uita fazele in care are privirea aia dura si plina de cruzime specifica The Others; Jake va fi foarte dezamagit sa afle ca Juliette nu e ceea ce crede el! Sayd e super si nu va avea liniste pana nu o "interogheaza" pe Juliette ... Totusi care este rostul spionarii celor de pe plaja??? Vom vedea... peste vreo 2 sezoane ...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Am vazut si eu ultimul episod (3x16 "One of us") aseara.
Era de asteptat ca Juliet ca fie spioana, dar ce sa spioneze? Vom afla intr-o saptamana. Cred ca este legat de Sun.
In rest mi-a placut, a fost in sfarsit un episod fara prea multa umplutura.
Mi-a placut ca s-a reunit gasca pe plaja. Mi-a placut imbratisarea dintre Kate si Sawyer (desi ea era cu ochii dupa Jack).
Nu cred ca Jack a picat in plasa lui Juliet asa cum crede toata lumea. (asa cum a facut si in timpul operatiei lui Ben).

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

claudia_a....dar stim deja ca Sawer are o fetita cu tipa aia pt ca ii daduse nu mai stiu ce bani...pusi in cont special pt aia mica

poate nu ai vazut episodul ala sau la cae se intampla mai uitat din evenimente :)

"nu..nu ne mai jucam pentru ca imbatranim ci imbatranim pentru ca nu ne mai jucam"

Mergi la inceput