mamici casnice (81)
Raspunsuri - Pagina 30
diadaniela spune:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13295
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
Un fulg pentru seara de Craciun 

maria2mami spune:
......cautand urari pt felicitari pe dc, in arhiva, sa ma dau desteapta, iata ce am gasit 

Si o urare intre prieteni foarte buni care sti tu ca gusta o gluma -
"Sania s-a rupt,reni au murit de frig,eu mi-am rupt piciorul si m-am intepenit in horn,spiridusii sunt la curve...Anu'asta p..a cadouri!Mos Craciun!

hooo hooo hoooo
Merry Christmas !
maria2mami spune:
mama zici ca a facut nunta la cate bunatati erau acolo
hooo hooo hoooo
Merry Christmas !
ange spune:

misto mmiha.ce sit este?
la tortul "barby" nu este doar ala defectul.Daca citeai bine am spus ca ala e un tort de incercare in care am pus o barby deaia cu cracii lungi si care nu incapea in tort.Cutia aia pe care statea deasta era.Pt picioarele ei.Picioarele erau pe undeva prin cutie![]()
Am una speciala pt. tort fara craci.La urmatorul tort pe aia o pun.
La asta am vrut sa vad care-i treaba cu crema si cu fustili 
banana,poate e prea mica fita?! dar eu zic sa continuati ca daca vede ca cedati si renuntati atunci ea va sti ca atunci cand nu-i convine ceva(activitate) face scandal si mami cu tati o scutesc de acea activitate.Nici Maiei nu i-a placut la inceput.Baletul implica disciplina nu joaca.Maia credea ca merge sa se joace de-a balerina
stai sa-mi torn cafeaua ca nu vaz bine pacilea
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
diadaniela spune:
pai Cami ,asa credea si fii-mea, ca acolo danseaza cum vrea ea si lumea o aplauda si zice bravo.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
Un fulg pentru seara de Craciun 

ange spune:
stati ca deschid cap. nou dar sa repar catalogul.
revin
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
maria2mami spune:
AM PLECAT ... va pup...mi sa parut cidata
asa cu fustilii in gat
......eu oricum am citit pe diagonala ca am avut multe de recuperat.
Urarea e de pe DC din arhiva
duminica vin si vb
hooo hooo hoooo
Merry Christmas !
Bimilit spune:
fetelor , ne-am muta in casa noua www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88750" target="_blank">aici
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!