mamici casnice (81)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami,care-i treaba cu foietajele de le faci de maine?
le congelezi dupa sau cum?
Miha,asa e?

edit: nu merge culinarul! ce ma enerveaza!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si eu sunt curioasa, ca am vazut ca fetele pe culinar, fac foetaje, chouxuri si le congeleaza.
la mine merge culinaru'...
georgi, felicitari pt inteleapta alegere

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

acum merge si la mine.
mai ,dar cum faci?adica umpli foietajul ,il coci si il congelezi?
cum? in ce pui pateurile pt congelator?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hai mai banano, ca io nu stiu ce sa zic, stai sa vina bucataru' sef

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor ,eu cred ca nu se coace foietaju .se umple si se baga la congelator.

banano si tu bucataresti? unde-i faci cheful la printesa?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Da da si eu zic la fel,ca intai se umple foetajul si apoi la congelator si il coci in ziua aia...

GEORGI la piticuta si sanatate multa!...si eu cand am fost mica m-am chinuit cu amigdalita...pana a cedat nervos mama ca la fiecare luna faceam antibiotice,eram rau de tot...m-a operat de ele pe la 6 ani,apoi totul a fost ok.......eu insa toata viata am ramas cu sensibilitate la gat...adica de acolo incepe raceala sau orice gripa

MIHA,hahaha,bine ai venit in clubul "NU"-urilor...eu deja de 2 saptamani imi vine sa-mi iau campii...mei,da incontinuu zice nu...si se mai si maraie...ceea ce nu sunt obisnuita ca el a fost super ok inainte de 2 ani,adica nu plangea ,nu se maraia...uffffff,e o faza tare ciudata...aseara a trebui colegu sa presteze ceva teatru cu Elmo ca sa putem imbraca cupilul in pijama,ca era jale"nuuuuuuuuu"...si urla cat il tine gura si mai dadea si din picioare

DANELUTZA pt

BIANCA,eu deja am inebunit cu toate E-urile astea...ma calca pe nervi ca nu mai poti manca nimic...e ok ca eu gatesc aici,deci nu folosim semipreparate,sucuri putine,conserve deloc...dar am aflat de curand ca si carnea de pui e cancerigena,ca apa plata are nu stiu ce chimicale in ea si e cu probleme ca pana si legumele sunt stropite cu nu stiu ce substanta care provoaca cancerul...hai bei ca in concluzie traim cu aer,care si ala e poluat...de fapt asta e problema

No va si sper sa mai pot intra mai tarziu...la noi a venit frigul,..cred ca sunt vreo 10 grade ziua si 4 noaptea...

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

V-a fost dor de mine, vaz ca nu , doar Mirela mi-a dat pupic mic, mic, mic.

Mirela si la mine a venit frigul, iar acum ploua . Azi a fost cea mai rece zi de toamna-iarna, sau ce o mai fi asta.
Dana banana eu cred ca le confectionezi si le congelezi, iar cind le descongelezi le coci, le bagi mumos la cuptor. Asta stiu din Romanica, mai cumparam pateuri gata preparate, le bagam la congelat iar dupa aia cind vroiam le scoteam si le coceam.
Georgi daca are cine te ajuta, eu spun sa nu mai lasi fata la camin, ca acum cu frigul si virushii care circula, o sa ai toata iarna probleme cu ea. Sanatate multa la bolnavioara

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Tot io , am dat drumul la primul mesaj ca suna telefonul.
Fetelor, eu sint racita, de vreo trei zile aveam o greatza urita de tot (nu va ginditzi la prostii ca sintem in post), astazi m-a luat si o durere nasoala de cap, de-mi crapa bibilica in doua. Am luat un panadol, vad ca mi-a trecut un pic. Aaa, astazi am somat ca-i sarbautoare mare cu cruce roshie.
Cami te-am anuntat tirziu, baga okii aici si treci in virful patului ca soacra ta

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

abia acum reusesc sa va spun "neata"
ne-am trezit tarziu dimineata,am fost tot intr-o fuga;acum am intrat in casa si m-am pus sa-mi savurez cafeaua cu voi ca-mi pocneste capul
Fac curatenie generala pt. ca asta vara nu am facut,am avut si lucrarea aia mare la casa cu praf,noroi si escavatoare trebuie sa scot lucrurile de iarna si sa le bag pe alea de vara,decoruri de Craciun,etc.Asa ca e binevenita o curatenie generala.
Mi-am schimbat si perdelele.Boala mea sa schimb ceva in casa la cateva luni ca altfel mor
In salon mi-am pus perdele rosii(draperiile erau) si nu mi-au placut.Dimineata acum am fost sa iau si albe si acum dupa ce va las pe voi merg sa le calc si sa le intercalez:una alba,una rosi sa vedem ce draq mi-o da.

Banana,foietajele le fac,le coc si le bag la pungi de hartie ;a congelator.Sambata dimineata le scot,le las la temp. camerei si apoi le pun pe platouri.Asta pt ca nu voi avea timp sa le fac atunci pt. ca mi-am propus sa fac multeeee aperitive.fac bufet suedez si asta implica multe masline,maslinutze,salate si salatutze
De exemple mini pizzele merg foarte bine facute de maine si puse la congelator,foietajele alea ale mele(baticuri) umplute cu ce vrei tu,choux-urile,piersicile(prajitura) etc.
Am fost clara?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Mergi la inceput