o faza tare haioasa

o faza tare haioasa | Autor: Delia21

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca e de ras sau de plans......cerd ca si de una si de alta,...E vorba de fetita unei prietene,si ele tot romance si cum stam aproape ne mai vedem in parc,ne si vizitam din cand in cand.Micuta sabrina are 5 ani,aproape 6,si mami a ei sta acasa cu ea si cu fratiorul ei de 1 an si jumate,deci doar tatal lucreaza.Si am asistat ieri la o scena.....haioasa foc.Probabil ca mama i mai spune fetitei ca nu au destui bani pentru tot ce-si doreste ea si.....astfel aud micuta spunand,in drum spre parc "mami,pai daca nu avem bani ,noi nu putem sa mergem sa ne f****?",La care biata mea prietena se rosise,.....chiar nu se astepta la asemea intrebare.....si intreaba "Ina,da ce e aia f****?unde ai auzit asa ceva?" Si Sabrina raspunde "pai cand s-o certat tanti Tina cu barbatus-o nu o zis ca:"ce ma,astia-s bani,ca daca ma dus sa ma f** aduc 3 salarii de-a tale".....Eu una nu ma mai puteam opri din ras .Morala,e bine sa fi foarte atent ce aude copilul,bine,nu-i putem controla pe ceilalti cum sa vorbeasca in preajma micutilor,dar au astia o memorie.....Sper sa nu va suparati pe mine ca am scris asa ceva.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Super tare .

Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Atentie marita la ce vorbim in prezenta copiilor, ca percuteaza bine si cand ti-e lumea mai draga, o trantesc de nu mai stii pe unde sa scoti camasa!!!

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Cea mai tare fazaaaaa

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Si mai zice cineva ca nu sunt destepti foc prichindeii... Aud, prelucreaza...si trag concluzia cea mai logica...

Kitty, mamica de Adi si Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

super tare faza
adevarul ca la varsta de 5-6 ani suntfoarte receptivi la chestii de acest gen, eu am o vecina de 6 ani aici, si da niste replici, de pici pe spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Delia21, ce faza...saraca mamicuta cred ca s-a facut rosie ca racul...

Pupam pe Rudysor dulce de tot

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Delia, fac pe mine de rassssssssss

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Super tare faza

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

super tare fazabiata mamica

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

ca sa vezi cum baga copii la cap toate prostiile.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place , ci sa-ti placa ceea ce faci

Mergi la inceput