Viata in Japonia (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deserted spune:

quote:
Originally posted by hannen

Deserted,multumim
Ce intrebare,da` ce nick.Ia inverseaza a doua litera cu a treia

Oooo! Le-am inversat demult.
quote:
merci fetelor sunteti fff dragutze; e posibil sa reprezinte ceva acele litere, la asta nu v-ati gandit?in fine fiecare se gandeste la ce stie mai bine

1) In Shizuoka-shi nu cred ca sint astfel de shoppuri.Probabil Tokyo sau gasesti pe net.
2) Fetele nu stiu pentru nu au nevoie de nicio "jucarie "din aia.
3) Da, asa e, fiecare cauta "jucarii" cu care stie sa se joace si sa le foloseasca mai bine.
2)

"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Deserted,esti prin shizuoka?

Miu,uite asa imi place cum "suna",n-am vrut sa fim rautacioase da` si tu ai o imaginatie ...or fi insemnind literele alea ceva,totusi puteai sa le combini altfel,plus intrebarea care ai pus-o de la primul mesaj pe mine una m-a dus cu gindul la un troll.
Din pacate nu te putem ajuta,cel putin eu una nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deserted spune:

quote:
Deserted,esti prin shizuoka?

Acum, Shizuoka-ken.

"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picasso spune:

Va doresc un an bun tuturora !
Sper sa nu ma bag ca musca in lapte,insa,sint venita proaspat din scumpa noastra tara si vrea sa va spun un lucru:mi-am petrecut trecerea dintre ani,respectiv Revelionul,in avion,impreuna cu baiatul meu cu care plecasem.Asta nu pt ca asa am rezervat biletele,sau asa a fost planuita calatoria.
Fara rea intentie PINEAPPLE,exista un proverb de care e bine sa tinem seama:in afara vopsit gardul,inauntru leopardul!Nu spun ca nu ai fost draguta informind ceilalti membri ca se poate rezolva.Sint un exemplu viu ca in Romania iei un sut undeva cu toate actele pe care le ai,daca ei au chef...si cu toti banii pe care si-i vira in buzunar rinjind...
Imi cer scuze ca imi exprim punctul de vedere.In curind voi scrie despre experienta mea si poate ve-ti intelege.
Daca aveti acte de facut,aveti grija!S-au dat legi noi de care nu esti informat,se dau termene...si ridicaturi de umeri,alaturi de un zimbet,,made in Romania,,
Sper ca nu v-am suparat.Doream sa va spun sa aveti grija...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Na,ca ma bag si eu ca musca in lapte!Despre Romania...Si eu abia m-am intors.I-am facut fiicei mele pasaportul...4 zile,4 persoane diferite,4 idei ...fiecare imi cerea altceva,de parca n-ar fi lucrat in acelasi loc.Pana la urma mi-au primit actele...gresit...A fost si greseala mea,recunosc.In mapa cu acte aveam cele 2 declaratii din partea tatalui;una pentru eliberarea pasaportului,alta pentru iesirea din tara.Cel de la ghiseu a luat declaratia pentru iesirea din tara.Noroc ca m-am dus la timp si am recuperat-o.Cel care mi-a primit actele,mi-a spus ca el nu crede ca-mi vor accepta aceea declaratie pentru ca era pe o parte scrisa in romana(de catre domnul consul) si pe alta in engleza(declaratia tatalui)...Nici macar nu s-au uitat pe ea ca si-ar fi dat seama ca nu e buna,nu?
Am fost sa-mi scot cazierul.Depun cererea,imi spune sa merg sa ridic cazierul pe 15.Ma duc pe 15...nu a venit cazierul meu...Imi spune domnisoara de acolo SA MAI INCERC luni.O intreb daca nu au cumva un nr de tel sa sun inainte sa nu mai vin degeaba.Bine-nteles ca nu.M-am dus miercuri sa fiu sigura.
Mai bine deschidem un subiect "Viata in Romania" si povestim acolo.
Ce zici Picasso?Te astept acolo sa ne povestesti!

Andromeda si Aina(05.07.06)
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

M-ati covins!Adica la ce-mi trebuie pasaport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Fetele care predati engleza help !

Voi ce ati scris la work experience in CV ?(ma refer la cele care nu aveati experienta la predat engl,asa ca mine)
Eu ma gandeam sa scriu ceva abureli de genul ca am facut lectii particulare cu copiii prietenilor blabla Ar merge oare..? Stiu ca sunt fete care au prins ceva joburi in domeniu si le rog frumos sa ne spuna si noua cum a fost cu aplicatul,la interviu, CV-ul si alte detalii.
Va rog mult de tot !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele.Vin si eu cu o rugaminte la voi...am o prietena,cintareata,care momentan este in Japonia la sora ei,si ar vrea sa se angajeze...stiti cumva vre-un hotel sau bar unde ar putea da o proba??Fata e super talentata si cu o voce aparte...
Orice informatie e binevenita!
Va multumesc anticipat!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hitomi spune:

Buna fetelor !
Va rog sa-mi spuneti si mie la ce agentie as putea gasi un bilet mai ieftin pentru Japonia . In curand ma voi alatura si eu grupului vostru (daca ma primiti !!) .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Hitomi incearca la agentia Vacanta de la Universitate.

Mergi la inceput