Viata in Japonia (37)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

In principiu am inceput pentru copiii mei si am invitat pritene cu copii de varste apropiate. Oficial nu primesc nici un ban, dar mamicile sunt foarte recunoscatoare si aduc tot felul de dulciuri pentru copii, fructe, ... plus ca am castigat cateva prietene bune.
Profesoara de pian, tot prin una din aceste prietene am cunoscut-o, asa ca fetita mea invata pianul fara sa platesc nimic.
Cand va merge si cea mica la gradinita, ma bate un gand mare sa incep sa predau engleza acasa prin ECC Junior.
Oricum, ma mai gandesc. Sau la vreo scoala care are nu numai profesori nativi, ci si japonezi.
Cam astea sunt planurile de viitor. Multumesc mult pentru raspuns si succes la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timi_melinda spune:

Daca tot e vorba de masini hai sa ma bag si eu , in Romania am avut Peugeot 307 si am fost foarte multumita de el , asa ca chiar daca inca nu am permis in Japan , mai trag si eu cu ochiul incoace si incolo si mi se pare super misto , Honda Civic , modelul nou , iar de la Toyota , Runx-ul , ( mi se pare ca au cate putin in comun cu Peugeotul , asta doar la aspect ) dar toate astea deocamdata doar vise ...

[URL=http://good-times.webshots.com/album/557356798IdXxoI][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Timi ce haioasa ai fost,yoshi yoshiImi place bordul de la Civic,eu am ce am cu bordul lol Hai ca acusica iti iei carnetul si dupa aia, la vanatoare de masini

Cristina succes atunci si tie,s-auzim de rezultate frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_shinji spune:

Salut! scuze ca ma bag asa neinvitata in discutie,dar vreau sa te intreb Ocris ce materiale folosesti ptr a preda engleza copilasilor? Kawaichan,banuiesc ca tu ai o programa ceva acolo unde predai...sau nu?
De mai bine de un an predau si eu engleza unui grup de doamne,initial am folosit carti ptr shougakusei pana ce si-au imbogatit un pic vocabularul,iar acum inventez texte si subiecte de discutie saptamanal,dar uneori chiar raman in pana de idei... Mi s-a propus de cateva ori sa predau engleza si unor grupuri de copii,dar n-am avut curaj sa ma bag ptr ca nu am experienta necesara...sa le predai copiilor mi se pare mai greu,mai ales celor mici carora trebuie sa le captezi atentia prin jocuri,cantecele,etc. Cum reusesti sau de unde te inspiri? vad ca si copii tai au varste destul de mici...
O seara faina tuturor japonicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna seara fetelor....hai sa tinem o galerie pt noua nostra membra
dana care ar trebui sa nasca din clipa in clipa
dana ganbate si sa ai nastere usoaraun bebe sanatos si voinic
te pupicsi abea astept sal vedem pe samurasul tau cel mic

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Tiida ...e super,asa ca design,nu o stiu si ce poate...ca deh...oricum nu pot conduce inca
Al meu prefera insa marcile europene,Renault,BMW....si tare si-ar dori un Logan,l-a lovit vreo viroza saracu'.Mie ca marca imi place tare mult Renalt.Iar din marcile japo cred ca nissan,oricum sunt cam paralela cu subiectul:D
Despre engleza,cu copii,sora mea foloseste diferite flash card's,de curand le-a comnadat niste manuale,si a folosit foarte mult manualele din romania pentru clasele primare.Ca eu am ramas paf ce invata saracii copii la 7 ani,ce invatam noi prin a patra a,chiar a cinci-a.Mai foloseste un set de intrebari,care le repeta cu copii ora de ora,gen:'What's your favorite drink?'care prind foarte bine la pici si se si distreaza.Plus alte cateva jocuri in engleza.
Cu adultii foloseste ca materiale,diferite texte,si le discuta cu grupul respectiv.
Gata hai sa dechidem urm capitol

Sabina Y.12+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

quote:
Originally posted by dana_shinji

Salut! scuze ca ma bag asa neinvitata in discutie,dar vreau sa te intreb Ocris ce materiale folosesti ptr a preda engleza copilasilor? Kawaichan,banuiesc ca tu ai o programa ceva acolo unde predai...sau nu?
De mai bine de un an predau si eu engleza unui grup de doamne,initial am folosit carti ptr shougakusei pana ce si-au imbogatit un pic vocabularul,iar acum inventez texte si subiecte de discutie saptamanal,dar uneori chiar raman in pana de idei... Mi s-a propus de cateva ori sa predau engleza si unor grupuri de copii,dar n-am avut curaj sa ma bag ptr ca nu am experienta necesara...sa le predai copiilor mi se pare mai greu,mai ales celor mici carora trebuie sa le captezi atentia prin jocuri,cantecele,etc. Cum reusesti sau de unde te inspiri? vad ca si copii tai au varste destul de mici...
O seara faina tuturor japonicilor!

Eu am predat o multime de timp in Romania in invatamant (intai ca invatatoare, apoi ca profesoara de engleza)asa ca este domeniul meu.
Cu grupele de copii este exact asa cum ai spus, joaca si cantecele. Intai ma gandesc la un cantec si in functie de continutul lui, la diferite activitati in care sa decupeze, sa incercuiasca, sa coloreze. Tot ceea ce facem, bagam intr-un dosaras prin care ne uitam de fiecare data cand incepem o noua lectie. Bineinteles ca facem cat mai mult in engleza, dar o mare parte a conversatiei este in japoneza.
Cu grupul tau de adulti nu te coplici cam tare? Eu mi-am ales un manual facut in State, `Interchange` (care se gaseste la librarie) si discutiile le facem dupa el.
Cum te mai simti? Iti tinem pumnii la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Lui Dana nastere usoara si un bebe linistit ii doresc!

Ce puteti spune despre Hybrid? Honda sau Toyota? Al meu sot a condus o masina inchiriata toyota hybrid, i-a placut dar a zis ca designul nu e satisfacator.Iar eu am vazut azi o honda hybrid, designul nu mi s-a parut ciudat, nu prea bag in seaama amanuntele, dar nu m-a frapat cu nimic ciudat. Ba parca mai mult imi place designul de la honda decat de la toyota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_shinji spune:

Multumesc frumos fetelor ptr raspunsuri,nici nu ma asteptam sa vina atat de repede...
Intr-adevar,imi cam bat capul cateodata ptr a nascoci texte noi ptr elevele mele...nu tot timpul poti avea inspiratia necesara si tocmai de aceea simteam nevoia sa am un manual sau ceva,o chestie organizata dupa care sa ma ghidez.Multumesc mult ptr ponturi! Nu aveam decat cateva idei vagi despre ceea ce inseamna predatul ramase dintr-o faculatate neterminata...Sper sa-mi pot lua inima in dinti intr-o zi si sa incerc sa le predau si copiilor!
Fizic ma simt foarte bine (merci ptr intrebare),dar asta miku vad ca ne tine in suspans...ieri era ziua cand trebuia sa se nasca! acum e ora 2 noaptea si nu ma ia somnu' gandindu-ma ca poate-poate va veni in noaptea asta...Deja nu mai tine treaba si maine mergem la dr sa ne spuna cum se prezinta situatia...
Multumesc ptr incurajari,sunteti niste dragutze! Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

pineapple vb de prius de la toyota? daca da,intr-adevar designul e cam aiurea,mai ales la spate.toyota mai are si alte masini hybrid(alphard si estima ) care au un design mai fain.hybridurile sunt ff scumpe in general pt ca au un consum ff mic de benzina,in schimb am auzit ca locuitorii tokyo-ului primesc de la primarie 20 de mani daca si-au cumparat un hybrid,pt ca e eco car.nu stiu de alte primarii.
la honda nu stiu decat de civic hybrid,daca despre aceea era vba, intr-adevar e mai reusita decat prius.

dana obisnuieste-te sa-ti faci planuri de lectii,orice tema,nu conteaza.la a inceput pare plictisitor dar dupa aia o sa-ti intri in mana, o sa-ti placa si o sa te simti mai sigura pe tine cand predai.iti tin pumnii sa fie bine la nastere.

Fetele s-a deschis capitol nou,haideti acolo.

Mergi la inceput