Viata in Japonia (37)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ken spune:

in momentul cind un client te invita la dans era normal sa te ia de brat nu?dar eu asta nu o vad ca o pipaiala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timi_melinda spune:

KAWAICHAN , si alte fete care au respuns la subiect , merci pt imformatii am sa-l pun pe sotior sa intrebe , cu toate ca nu am pasaportul vechi aici o sa pun pe cineva sa mi-l trimita daca e cazul si sper din tot sufletul sa pot sa dau pt permis , imi doresc atat de mult...
Pupici si multumesc din nou pt toata lumea...
Hanako si Dana , chiar imi pare rau ca n-am putut petrece cu voi , chiar mi-ar fii placut mult, asta e ,lasa ca recuperam noi...
Va doresc un week-end cat mai frumos ....

[URL=http://good-times.webshots.com/album/557356798IdXxoI][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Cristina unde ai gasit sa inveti japoneza gratuit?As vrea sa merg si eu la scoala daca e gratis sa invat japoneza dar cred ca la mine in oras nu exista asa ceva. Am gasit doar scoli care costa mult foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetele ,am auzit ca viza de turist acum e de 2 sapt.
E adevarat???Ca daca e asa nici nu ma mai chinui sa aduc familionu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ken,daca tu crezi ca munca aia pe chat e asa un flecushtet precum un tango sau blues cind partenerul te tine de brat ,treaba ta .
Adica tu stii cum e,incerci sa ne explici noua prin comparatie (cam trasa de par dupa parerea mea).
Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by hannen

Sper sa nu ai dreptate,poate o depinde de motivul chemarii,anul trecut mama a primit pe 3 luni.S-o fi schimbat anul aceasta???

Sabina Y.12+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Hannen chiar eu am scris acu cateva zile ca stiu pe cineva care a luat viza pe o luna(ea ceruse pt 3),iar mama unei prietene e venita cu viza de 3 luni acum de curand,pt ingrijire copil.Tine de persoana,motivul pt care vrea sa vina,visa history si mai depinde un pic si de un dram de noroc.Eu zic ca n-o sa ai probleme cu ai tai.
Ken,munca de hostess nu implica sa fii atinsa,depinde numai si numai de tine.Si daca nu vrei, poti sa nu dansezi cu clientii,e optiunea fiecareia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Pineapple scuze ca raspund asa tarziu am lipsit de pe forum. Da,am mers personal pentru legalizari,din cate stiu nu se poate prin posta decat daca mergi personal,depui actele si ca sa nu astepti lasi un plic timbrat si trimit ei actele.
Hannen 2 sapt? Sper sa nu fie adevarat!

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

timi_melinda succes cu carnetul! Dana bine ai venit si sa ai o nastere usoara !

Fetele care conduceti,va invit la o discutie despre masini
Io is innebunita dupa masinile japoneze.M-a lovit pasiunea imediat dupa ce mi-am luat carnetul,pana atunci nici nu vroiam sa aud de asa ceva.Si dai si innebuneste barbatul la cap cu intrebari despre masini.Ghinionul lui,ca au astia aici o puzderie de marci
De atunci am inceput sa ma plimb de placere prin parcurile auto,sa vedeti ce mutra face al meu cand il invit la o plimbare,e suficient sa-mi vada expresia fetei si stie incotro bat,l-am disperat saracul.

Deci,subiect de dicutie,ce masini va plac? Hai sa incep eu :
-Moco de la Nissan-e unu mititel si in forma de bomboana
-Tiida tot de la Nissan-o visez cu okii deschisi
-si Porte de la Toyota
Ar mai fi,dar astea sunt cele la care ma gandesc mereu,cand n-am ce face Glumesc .Chestia e ca eu mi-am luat o rabla pt primul an ca sa exersez,acum a trecut un an si nu mai pot de nerabdare sa-mi iau masina noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

quote:
Originally posted by hannen

pui nui asa in toate cazurile si la viza de parinti nai sa vezi asta
uite tata chiar acum vineri si-a scos viza si iau dato pe 3 luni
si eu am auzit insa la frate sau sora sa dea ..si banuiesc ca depinde si de motivul veniri aici....stai linistita cheama-ti familia fara probleme

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput