Viata in Japonia (37)
Raspunsuri - Pagina 12
hanako2004 spune:
nanami bine zici mama
si eu tot asi face
POZICI NOI
LA bucatarie

Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
hanako2004 spune:
japonici am primit un mail ...cine este interesat
uitati aici
VAND PRODUSE DE BUCATARIE ROMANESTIPUNGA MAGICA KNORR PT FRIPTURA DE PORC SI DE PUI 800YENCIORBA DE BURTA INSTANT 800YENSEMINTE DE FLOAREA SOARELUI 500YENCONDIMENT PT SARMALE 500YENESENTE DE PATRUNJEL SI MARAR 10CUBULETE 1000 YENSET DE MIRODENII PATRUNJEL,BUSUIOC,CIMBRU,OREGANO,MAGHIRAN 2000YENSCORTISOARA 500YENjapan_romania1982@yahoo.comCOMANDA SE FACE PRIN EMAIL IAR PLATA SE FACE LA RIDICAREA PRODUSELORTE ASTEPT.
POZICI NOI
LA bucatarie

Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
mamaluidavid spune:
Fetele nu stiti in ce magazine gasesc carucioare sport (buggy) Maclaren?
Vreau sa ii cumpar Patriciei dar nu am gasit decat pe net si inainte sa dau atatia bani as vrea sa vad cum sunt in realitate,cum se inchid-deschid,sa fiu sigura pe ce cumpar.
Am cautat la Toys R Us si Akachan Honpo dar nu am gasit,aveti idee pe unde sa ma mai uit?
Multumesc anticipat 
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
shian spune:
Stefania, am vazut carucioare Maclaren in Tobu,dar si in OIOI.Si eu am fost tentata,insa deocamdata il mai folosesc pe cel inchiriat.Daca-l vei cumpara,spune-ne si noua ce si cum.
mamaluidavid spune:
Anca
multumesc,o sa tragem duminica o fuga pana in OIOI sa vedem daca isi merita banii si ne convinge.
Ce mai fac copilasii?
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
Kazumy123 spune:
Buna la toate fetele sunt mai veche pe acest site dar mi-am schimbat numele de utilizator asa mi-a venit mie,aveam inainte danielaaaaa nu stiu daca ma mai stie cineva dar sa stiti ca citesc in fiecare zi mes voastre dar stau doparte ,ma bucur foarte mult ca sunteti unite si asa este foarte bine ,va doresc la toate numai bucuri si sanatate la bobocii vostri ca sunt tare frumosi.
Voi mai intra sa va scriu ca de citit o fac zilnic![]()
Va pup
Kazumy123 spune:
Am pus si cateva poze pt voi ca sa ma vedeti![]()
http://community.webshots.com/user/danyyyyy39
hannen spune:
quote:
Originally posted by Kazumy123
ma bucur foarte mult ca sunteti unite
Copilul intinde din leagan mainile dupa luna.In clipa cand simte ca luna i se refuza,el o vede frumoasa.Adineauri ea lucea doar
hehe,asa tzi se pare?
au mai disparut turbulentii,da` niciodata nu-i safe
oricum,bine ai revenit
Deserted spune:
quote:
Originally posted by hannenquote:
Originally posted by Kazumy123
ma bucur foarte mult ca sunteti unite
Copilul intinde din leagan mainile dupa luna.In clipa cand simte ca luna i se refuza,el o vede frumoasa.Adineauri ea lucea doar
hehe,asa tzi se pare?
au mai disparut turbulentii,da` niciodata nu-i safe
oricum,bine ai revenit
N-ai cum. Ca sa fii safe trebuie sa te muti pe o alta planeta in alt sistem solar, desfigurare proprie si o jertfa fara tel, iar oamenii din cele mai vechi timpuri( sapinenss) prin natura lor sint facuti sa supravietuiasca in haita, cu binele si raul de sine statator.
Omul nu poate surpavietui fara aceste patru.
Apa, Hrana, Haita si Conducatorul.
"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.