POSTUL CRACIUNULUI - sa-l tinem impreuna!
Raspunsuri - Pagina 7
mama lia spune:
si te spovedesti dupa ea???? in cazul asta ai de la mine
eu ma spovedesc dupa indreptarul Parintelui Cleopa!!!
Tzuni spune:
Amu' Guestus, spune-ne la ce puncte bifezi ! La alea cu popicele si biliardul? Da' bambiliciul nu se pune? Zau asa...
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik spune:
Fetelor, va doresc curaj si intelepciune in post.
O intrebare pentru Guestus : lista ta cite pacate are ? Vazind ce scrii aici pe forum, sigur tu nu tii post
claudia_a spune:
yo sint sefu aici..altceva?
[/quote]
aha, credeam c-ai prins un POST strain din greseala
[/quote]
super!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Guestus spune:
Uite aici inca o parte...aia grea cu desfrinarea.
III Desfrânarea
343. Am avut gânduri necurate.
344. În Duminici si Sărbători m-am dus la cârciumi, jocuri, baluri, serate, nunți cu lăutari, felurite petreceri anticrestinesti, unde am mâncat, băut, jucat.
345. Am vorbit vorbe spurcate si glume pricinuitoare dobitocestii curvii. Am cântat cântări curvesti. Am făcut cu ochiul.
346. Am privit felurite desertăciuni, privelisti păcătoase, râsuri, cu ochii mei. Am privit cu viclenie.
347. Am pipăit trup străin, si trupul meu propriu cu gânduri necurate. Mi-am strâns mâinile mele si altei persoane cu gânduri necurate.
348. Am făcut nunți, botezuri, patroane
cu lăutari. Am jucat, dansat, bătut în pinteni, chiuit, plesnit în palme, am păsit si săltat curveste.
349. Am avut visuri necurate, care mi-au venit din închipuirile pătimase, din îmbuibare si din beție.
350. Am râs nebuneste cu glas tare.
351. Am purtat corespondență cu scopul desfrânării.
352. Am făcut altor trupuri pricinuiri de păcatul curviei.
353. Nesocotind sfaturile bune ale părinților, învățăturile bune ale Preoților, am umblat în căi rele, prăbusindu-mă în prăpastia desfrânărilor.
354. Am păcătuit cu rudenii, făcând amestecare de sânge.
355. Am curvit în felurite chipuri. Am desfrânat cu: ochii, gura (gomorie), mișcările, corupând sufletele.
356. Am curvit si preacurvit sufleteste.
357. Am zis că păcatul curviei nu-i asa mare; ci este o necesitate trupească si sufletească.
Guestus spune:
Pun pariu ca unele doamne si domnisoare care scriu aici de abia asteapta weekendul sa inceapa desfrinarea.
Mik spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Pun pariu ca unele doamne si domnisoare care scriu aici de abia asteapta weekendul sa inceapa desfrinarea.
Guestus, asta nu se impaca cu porunca 345 si 349.
Daca vrei sa se discute de ceea ce spui tu, deschide alt subiect, ca aici fetele vorbesc de post.