La noi la galati sa veniti! (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Gata, sunteti pe listuta Mir !
Eliza cafea amara ????? Eu o beau super dulce ! Si prajiturile unde's ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Inca mai framant la ele.Mea culpa! m-am trezit tarziu, dar promit sa nu mai fac! Va dau fructe azi, merge?

Mergi la inceput

Da, ca sunt cura de slabire !
Ma duce sotu' la restaurant de Revelion si trebuie sa incap in costumatie. Chiar unde faceti Revelionul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

quote:
Originally posted by LauraFlo

Buna dimineata !

Gaby si acum ma gandesc la intalnirea de la gradinita. Cum am putut sa nu te recunosc ? Data viitoare sa ma tragi de maneca. Grupa Dariei va face serbare de Craciun si acum trebuie sa caut sau sa-i fac rochie de fulg de nea. Are cineva gata facuta ? Nu de alta dar croitoreasa e super ocupata, nu m-ar refuza dar i-as da planurile peste cap. Alice ce rol are la serbare ?

Asa am sa fac daca mai ajung dimineata pe acolo.Cu rochie fulg de nea cred ca te pot ajuta,am sa merg sa ma uit ,aveam ceva de la un vecin(prieten de-al lui Alice)E ceva simplu din saten alb lung si drept,cu maneci (facut de mine).Alice nu stiu inca ce rol are la serbare a primit doar o poiezie cu 3 strofe pentri Mos Craciun,cred ca o sa fie si ratusca la dansuri,din cate imi povesteste ea.Trebuie sa merg sa vb. cu educatoarea.
Alice acum este racita,si sta acasa.....ii fac injectii gentamicin,si ia si claritromocina,a facut amigdalita.OFFF m-am saturat,cum sa fac sa nu mai raceasca puiii mei atat de des......nu stiu ce sa le mai dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

In care listuta sunt Laura FLo ,ca nu o gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Hai ca am gasit-o . Multumesc!

Mergi la inceput

Laura am garit rochia,este cam mare(lunga).......baiatelul pentru care a fost facuta era mai innalt,avea 5 ani.Incerc sa pun o poza cu ,costumatia pe care o am poza,voi cand aveti serbarea?Daca vrei,si nu gasesti in alta parte ceva pentru Daria ,te pot ajuta,am masina de cusut si incercam sa facem ceva,daca nu ii vine ce am eu.
Ce cura de slabit tii tu? si eu incerc sa mai scap de Kg in plus care sun cam multe,si tin dieta 3-3-3 care a mers o tura,dar trebuie sa ma tin de ea.

Mergi la inceput

Gabi imi pare tare rau ca Alice e bolnavioara. Injectiii ????? Uf, tare greu. Ai idee unde se fac serbarile ? Se inchiriaza o sala sau in sala lor la gradi ?
Mir, listuta e pe prima pagina a subiectului. Aici

Mergi la inceput

Am vazut poza, Gaby. Da e cam mare. Multumesc de ajutor, daca nu ma descurc cu croitoreasa mea apelez la tine.
Cura mea de slabire ? Nu mananc dulciuri, prajeli, paine si alte prostioare pline da calorii. Eu nu-s asa de responsabila pentru 3-3-3. Bravo ca o poti tine.

Mergi la inceput

Serbarile din cate stiu eu se fac in cladire ,este o sala speciala cu scena,sau in sala dar este spatiul cam mic.

Mergi la inceput