La noi la galati sa veniti! (30)
Raspunsuri - Pagina 6
alinam spune:
Gabi chirii exorbitante? ce chirii frate ca e intr-un cort afara nu in sala.
Wilma care stand cu jucarii?mi-au plakut si mie cei de la intrarepe stanga parca.Da si incaltamintea e mishto made in italy ![]()
A si inca ceva e si stand zepter de parca asta trebuia acolo hehehhe, orikum pt mine a fost dezamagitor probabil ca ma asteptam la mai mult.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
LauraFlo spune:
Aaaa, sorrry Gabi. Daca ai sti cat m-am chinuit sa imi dau seama de unde te stiu !!!!!!!

Nu-s normala la cap ! Trebuie neaparat sa iau ceva pentru memoria asta a mea care da rateuri din ce in ce mai des.
Oricum aveam o scuza : copila deja isi incepuse maraiala. Doamne in ce hal poate sa planga copila asta !!
Si eu am fost la expozitie. N-am gasit nimic spectaculos (costumele de carnaval nu le-am observat), eu plecasem cu gandul sa iau ceva pentru botezul de sambata viitoare, dar n-am avut noroc. O salopeta verde fistic, o caciulita, si pentru Daria de Mos Craciun un puzzle magnetic ( o plansa cu fetita si baietel si trebuie potrivite hainute) si niste pungulite cu diverse floricele, stelute,etc care se pot lipi ( a descoperit Daria lipiciul si decupatul).
Mi-a placut porcul zburator. ![]()
GabrielaG spune:
Alina, desi au schimbat sala, chiria a ramas aceeasi, iti zic de la cineva care participa...nu te gandi ca pierd oragnizatorii.
Spunea cineva de robotei ca i-au placut; o amica de-a mea a spus ca a vazut acelasi model de robot(notase ea codul la tg) la un pret mult mai acceptabil( cam cu 1 milion si ceva mai ieftin) pe net...daca sunteti interesate o rog sa imi dea link-ul.
Mie la Iasi mi-a placut mult "casa retro", cu un stand cu de toate pentru copii, jucarioare din lemn si multe accesorii cu care sa lucrezi tu acasa cu copilasul: srme plusate rasucite, cuburi de lemn, joculete si masinute din lemn, un fel de perforatoare care decupau ce forma voiai tu (stelute, floricele, etc) si multe, multe chestii dragute. Si mai era un stand cu cizmulite si incaltaminte pt copii de la cluj parca.
Laura, acum m-ai pus pe mine in incurcatura...de unde ma stii? Si eu am o pb cu neuronul de vreo doi ani, dar tot mai sper sa-mi revin...
Pupici,
Gabriela si baietii
ciristina_serban spune:
Multumim mult de urari! Noi am sarbatorit ieri putin la Happy Kids si mai sarbatorim si sambata cu familionul. Nu am apucat aseara sa mai intru asa ca am intrat acu' sa va multumesc pentru gandurile bune.
Si noi vrem sa ajungem la Kids Expo, mai ales pentru raionul cu incaltari, pentru ca vreau sa renuntam la ghetutele ortopedice pe care le-am purtat 9 luni si sa trecem la unele normale, dar sa fie de calitate.
Va pupam dulce. Bye-bye!!!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
Crisa-77 spune:
Merita sa ma deplasez pana la Expo,sau nu???Ca Andrei face febra din ce in ce mai des,si daca nu se merita as sta langa bb meu.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
sheryll spune:
Am fost si eu la Kids Expo si am fost dezamagita. Gabriela aveai dreptate ca daca achizitionezi de pe net produsele au preturi mai mici decat la expo. Eu am vazut aceleasi hainute care eu le-am cumparat de pe net mai scumpe acolo. Dar vorba aia la expo platesc chirie si trebuie sa-si scoata banii, nu?
Acum intrebare pentru fetele care au copilasii ceva mai mari ..... are careva scaun de masina pt noi nascuti si nu mai are nevoie? Nu vindeti sau imprumutati?
Si inca ceva ..... azi Biencuta mea face 1 luna , a luat in greutate 1 kg si 5 cm .
Weekend placut !
Poze Bianca
OrbuGabi spune:
quote:
Originally posted by sheryll
Acum intrebare pentru fetele care au copilasii ceva mai mari ..... are careva scaun de masina pt noi nascuti si nu mai are nevoie? Nu vindeti sau imprumutati?
Si inca ceva ..... azi Biencuta mea face 1 luna , a luat in greutate 1 kg si 5 cm .
Weekend placut !
Poze Bianca
Mult inainte micutei, sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.Scaunel de masina am eu,dar acum o jumatate de ora tocmai a plecat sotul la tara si il duca acolo pt. ca noi nu mai avem nevoie de el.Dar daca il vrei il putem aduce innapoi cand va mai merge acolo,nu pot sa iau legatura cu el acolo sa il aduca acum inapoi pt. ca nu are semnal la telefon.Si inca ceva parerea mea este ca micuta este putin cam mica sa o pui in scaunel,eu l-am pus pe Martin de la 2 luni in el si i-am pus si o pernuta la spate sa stea mai drept,pt. ca scaunelul nu este drept,dar asta numai tu stii mai bine.Sa stii ca scaunelul nu este luxos uite ai aici o poza cu puiul meu in scaunel(era la tara).Daca il vrei sa ti-l imprumut,scrie-mi pe PM.
OrbuGabi spune:
quote:
Originally posted by LauraFlo
[font=Comic Sans MS][b]Aaaa, sorrry Gabi. Daca ai sti cat m-am chinuit sa imi dau seama de unde te stiu !!!!!!!
Nu-s normala la cap ! Trebuie neaparat sa iau ceva pentru memoria asta a mea care da rateuri din ce in ce mai des.
Oricum aveam o scuza : copila deja isi incepuse maraiala. Doamne in ce hal poate sa planga copila asta !!
Stai linistit Laura am vazut ca incepus sa planga puiuta,si mi-am dat seama ca nu ai cfum sa ma recunosti.Cand incepe copilul sa planga si stii ca trebuie sa il lasi acolo si nu stii cat va plange,nu mai stii ce e cu tine.Am patit-o si eu acum suntem bine,tot mai maraie putin dimineata,mai ales ca este obosita,ea nu eate obisnuita sa se trezeasca dimineata.
Mult succes in continuare,si sa va adaptati cat mai repede

dayssy spune:
Salut la fete,
Sherill, daca vrei itzi dau un portbebe cu cadru metalic. Noi l-am folosit si in masina f bine pana pe la vreo 4 luni. Bebe sta in el culcat si nu il fortezi sa stea in fundutz. Are si invelitoare si manere. Noi l-am luat cu tot cu carutz numai ca a cedat nervos mergatorul. E super misto pt purtat bb cand doarme. Daca il vrei ma anunti.
Am fost si noi la Kids Expo cu tot cu Dragos. Mare porcarie acest nu stiu cum sa-i spun. Noroc cu Dragos care se oprea la fiecare stand cu baloane si cerea unul sau mai multe. Insa vanzatoarele tare nesim.... erau. Doar una de la sala de joaca i-a oferit un balon, pe care l-a fluturat mandru in tot cortul ala. Si daca tot am terminat repede acolo am tras o fuga si la balci in M19. Acolo da frate extaz pe al meu plod, luminiiiiiiiiii, muzicaaaaaaaa, galagie.......etc. Cu greu l-am smuls de acolo.
Si acum ca sa va distrati ia uitati ce ajutor am la www.dropshots.com/day.php?userid=210775&cdate=20061123&ctime=182232" target="_blank"> curatenie
Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
Crisa-77 spune:
Am fost si noi la expo.Am cumparat jucariile de care avea nevoie Andrei.Azi mai dam o tura sa ne mai plimbam.
Dayssi,super frumuselul.M-am amuzat
pt puiut.E fff harnicut.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)