La noi la galati sa veniti! (30)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna fetelor
Nu am mai scris de ceva vreme la acest subiect, dar va citesc constant.
Am avut niscaiva probleme de sanatate, acum suntem pe drumul cel bun. Sa vedem daca o sa fim oki pentru miercuri, la marea serbarea a Andrei.
Eu sunt captusita, cred ca transmitem virusi in familie, dar...la fel, raman optimista si imi zic ca si asta o sa treaca.
Intervin si eu datorita faptului ca Mihaela a anuntat retragerea si vreau sa-i spun doar cateva cuvinte: draga nostra, nu mai pune la suflet toate idiotenile, lasa-le sa treaca pe langa tine. Ai un copil minunat de crescut care are nevoie de toata atentia si calmul tau si ne ai si pe noi aici, care te cunoastem si stim ca ai un suflet mare.
Daca vrei sa ignori o anumita persoana pe messenger, pur si simplu adaug-o in lista de "ignore" si ai scapat definitiv. Daca e de trimis mesaje pe telefon, atunci ai putea sa o dai chiar si in judecata pentru daune morale. E cam departe gandit totusi, dar exista alternative.
Si pentru Crissa am un sfat. De fapt nu e un sfat e mai mult o povata din batrani: nu te mai uita la paiul din ochiul altora... Ca fiecare dintre noi e aici prezent si cu rele si cu bune si noi ne indragim asa cum suntem. Poate ca nu intotdeauna am gasit cele mai potrivite cuvinte dar macar incercam sa intelegem ca e loc sub soare pentru toata lumea.
Pacat pentru voi doua, mai ales ca va uneste aceeasi problema cu copilasii si ar fi trebuit sa fiti muuult mai unite, sa gasiti una in alta un real sprijin, nu sa va dusmaniti.
Cam atat am vrut sa va spun.

Eliza la portia de nes vin si io si beau pe ascuns din canita fiecareia ca parca de la voi e mai buna decat de la min.
Hai va si va doresc muuulta sanatate.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Fetelor, ce simpatice sunteti! Ei, dar nu incep si eu serviciul peste vreo doua luni? Atunci am sa pot veni si eu la intalnirile de la ora 17,00.
Zilele astea am profitat de soare si mi-am scos copkila afara. Bineinteles ca a facut amigdalita, febra si voma toata noaptea. Elizaaa, unde esti? Fa-mi, te rog, vreo zece cafele strong, sa ma tin pe picioare pana la noapte ca am multe treburi de facut. Ei, n-are nimic daca le servesc in loc de pranz.
Mihaela, eu nu ti-am scris nimic pana acum, efectiv nu am vrut sa ma amestec in treaba voastra. Cred ca masura pe care ai luat-o, de a te retrage de pe forum, e prea drastica. Asa cum spuneau si fetele, nu trebuie sa ne intorci spatele din cauza unei singure persoane. Am inteles, deocamdata esti tare suparata, dar, te rog, incearca sa depasesti momentul si sa revii printre noi. Hai, te asteptam cu drag in mijlocul nostru. Aaaa, si inca ceva: te rog sa fii mai optimista, da-o incolo de treaba, viata nu inseamna numai lacrimi, tristete si durere in suflet, ci si bucurie,lumina si zambete de copii. Hai, daca nu azi, poate maine, incearca sa vezi lucrurile bune din viata ta si atunci poate ti se va lumina chipul si iti va reveni zambetul pe buze.
Gata, iar mi-a facut copkila febra, ma duc sa-i pun un supozitor.
Va pup pe toate,
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Liliac1,nu am inteles mesajul tau.
Mai pe indelete:am incercat sa tot ignor mesajele la adresa mea daca nu ati observat.Si acum,va spun ca am sa ma retrag.Asta pt ca nu vreau sa va mai deranjeze nimeni cu mesaje.Sa stiti ca nu am facut nimic sa o supar.Dar asta e...fiecare intelege ce vrea.Am incercat sa nu dau importanta la unele mesaje pt ca :AM UN COPIL CARE ARE MARE NEVOIE DE MINE.Nu am timp de "prostii".Am discutat cu Mihaela si am crezut ca s-a rezolvat problema.Dar se pare ca nu.Asa ca va urez anticipatSARBATORI FERICITE SI TOT BINELE DIN LUME....si ma retrag frumos.Nu va mai deranjez:promit.Si nici nu voi mai raspunde la provocari.Asa ca rog moderatorii sa-mi INCHIDA CONTUL.
pt voi si multa sanatate.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

SA-MI TRAG UNA!
MAI FETELOR! LUCRURI MAI IMPORTANTE NU SUNT DE FACUT?! VA CERTATI CA NISTE COPII.VOI TREBUIE SA FITI EXEMPLU DE RABDARE SI BLANDETE PENTRU NOI, IN FATA VOASTRA NOI TREBUIE SA PLECAM FRUNTEA CA SUNTETI ADEVARATE LUPTATOARE SI VOI?! TRANSFORMATI TOTUL INTR-O CEARTA DE LA PIATA.URAT!CE AVETI DE IMPARTIT DE E ASA DE IMPORTANT SA FIM NOI MARTORE?!
CE VA TOT RETRAGETI SI REVENITI?! LUCRURI UTILE NU AVETI DE FACUT? MAI BINE VA DATI MANA CA NU-I FRUMOS SA FITI CERTATE.VIATA E ASA DE SCURTA SI VOI STITI ACEST LUCRU.SPER SA VA GANDITI MAI BINE PENTRU CA E ASA DE USOR SA SPUI LUCRURI URATE , CARE DOR!
APOI , SA MA IERTATI DACA MI-AM DAT CU PAREREA DAR SI VOI GRESITI CA LUATI MARTORI LA GALCEAVA VOASTRA TOT FORUMUL!
RELELOR!
ASTEPT INJURATURI PE PM.HIHIHI

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Exact asta am incercat sa-i spun si eu Mihaelei, ca nu trebuie sa fie "martor tot forumul la galceava lor". Cu parere de rau pentru Mihaela, pentru ca e singura pe care o cunoastem, pana una alta, indiferent de ce discutii si mesaje au fost intre ele, numai ea a venit aici si s-a plans de ce i se intampla si nu m-am putut abtine sa "n-o trag putin de urechi" si sa-i spun ca postarile ei referitoare la Cristina chiar nu-si au rostul aici. Si banuiesc eu ca ceea ce i-am spus eu a contat in decizia ei de a se retrage de pe forum, desi am insistat spunandu-i ca face o greseala.

...asadar si prin urmare, Mihaela tu hotarasti daca te retragi sau nu, dupa cum ai vazut esti cat se poate de binevenita aici si nimeni nu fuge de tine, dimpotriva as spune!

Cristina si pentru tine spun acelasi lucru, te priveste daca te retragi sau nu,dar, sunt sigura ca si celelalte fete gandesc la fel, indiferent de ce decizie vei lua CHIAR IMI DORESC SA TE CUNOSC!!! Si presupun ca nu cer prea mult daca vreau sa vad pe cine am incercat noi sa ajutam, pentru cine am incercat sa ...facem ceva, putin probabil, dar din tot sufletul si cu toata dragostea pentru un copil-copilul tau! Imi cer scuze de pe acum daca tu crezi ca ceea ce vreau eu, si nu numai eu, este deplasat! Si...asteptam vesti bune despre Andrei!

DECI!!! daca mi se permite declar subiectul incheiat si va rog sa discutam despre orice altceva ca s-ar putea sa ne trezim la ZZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

iar eu...
Am vazut o postare a Cristinei de pe un alt subiect in care spune ca mai multe persoane de pe acest forum i-au facut rau copilului ei si am inteles de la Mihaela ca si ei i-a spus ca i-a facut mult rau lui Andrei. Ce rau i-a facut Mihaela daca nici macar nu l-a vazut vreodata???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
azi dau eu cafeluta , ca sa ma iertati de prea lunga mea absenta...ba chiar si cate o bomboana mare de cioco...asa, ca se na mai indulcim...ca tare amara mai e sectiunea sata de o vreme incoace

Acu'...chiar daca Eliza a declarat subiectul neplacut inchis (, Eliza!!!), vin si eu sa zic: fetele au pus puncul pe i si sunt foarte de acord cu ele...

Si va invit, ca tema pentru acasa(ca asta e specialitatea mea ) sa va ganditi de ce prezenta pe la subiectul nostru e asa de slaba de la o vreme??? Nu cumva coincide cu un anume moment?
Sincer, in ceea ce ma priveste, atunci cand POT eu sa intru pe forum, vreau sa am si CHEF, nu sa nimeresc in mijlocul unor dispute Si aici vreau sa dau si lui Liliac un mare ...

Si acuma despre noi: eu avui niste saptamani de un mare fel...cu hartii de facut(nu le-am terminat inca!!! astept dispozitia creativa, care vad ca nu mai vine ) cu sedinte peste sedinte, toate cu ordine de zi fooooooarte naspa (mi-am tocit !!!!)
Ca bonus, weekendul trecut, adica de vineri pana duminica, am avut un curs...fericire maxima! Toate treburile pe care le fac eu in weekend au fost lasate de izbeliste, asa ca am restante mari la ...si durerea mea cea mai mare...la shopping! Mie imi place sa fac toate cumparaturile de Craciun in liniste, sa le gandec bine...pe indelete...na, ca nci sa ma gandesc n-am avut vreme!
Saptamana care urmeaza o sa fie...nici nu vreau sa ma gandesc!
Am nevoie de o agenda mare, sa nu care cumva sa uit sa fac ceva, toate-s fooooarte importante!
Fata mea e OK, sper, chiar daca m-a speriat de vreo trei zile incoace cu ceva febra si diaree...cand sa ma apuc si eu sa-i dau antibiotic...febra ia-o de unde nu-i!!!
In rest, e tare cocotzata, se uita la Noddy intr-o veselie(i-a cumparat tat-su niste DVD-uri) si zice ca are doiiiii ani, o cheama Anina, iar pe ma-sa A-mo-a si pe tat-su Ba-li Ieri mi-a spart si o vaza preferata ... Il asteapta pe Mosu, care o sa vine taman de ziua ei( nu stiu cat o sa inteleaga ea diferenta dintre Craciun si ziua ei, da' lucram la asta Ii facem instructajul ca o sa aiba un tort...si o sa sufle in lumanari...)
Cam dintr-astea facem noi...

Va pe toate, ma duc sa fac laptic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

si noi te pupam Cookie si daca vrei te ajutam si cu hartiile
sper sa ne fie mai bine la anul pt toate!
multumim pentru cafea.
eu sper sa reusesc sa+mi bag cv+ul la una din organiyatiile de ajutor pentru copiii aflati in dificultate.imi doresc sa fac ceva util si frumos ca m+am saturat de jobul asta.
va pup!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Si eu care-s la munca venisem aici sa-mi beau cafeaua cu voi...in LINISTE !!!!! Liliac, Viorica, Eliza, Cookie foarte frumos l-ati sfatuit.

Ah, ce dor mi-era de tine Cookie ! De asta suntem noi toate aici la subiectul asta adunate: ca n-avem timp de mers la o cafea sa vorbim, ca nu avem timp sa ne facem vizite, ca n-avem timp sa mergem la shopping impreuna .....Noroc ca exista internetul ca sa legam si pastram prietenii...Doamne ce vremuri !
Sper sa ai timp destul si starea necesara pentru cumpararea de cadouri ! Te pup !

Va pup pe toate iubitelor ! Week end placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare....

Ma alatur voua la cafelutza....chiar daca eu sunt mai intarziata.
Cookie, chiar ca esti o prezenta care ne-a lipsit tuturor de pe forum. Paraca ai adus asa un suflu de binedispozitie prin mesajul tau. Spor la cumparaturi si pupicei Sabinei care stalceste asa frumos cuvintele... .

Noi suntem bine.... ne pregatim intens pentru sarbatori. Am decorat usa casei cu coronita, am desenat geamurile cu spray, ceea ce l-a incantat pe Razvan la maxim. De fiecare data cand vine cineva acum la noi ii arata geamurile si zice: "uaaauuu...". In we. asta asteptam un prieten care are o scara mare sa impodobim bradul din curte...Offf. Pacat ca nu avem zapada.... Iubesc Craciunul, dar fara zapada parca nu are acelasi farmec.
Hai spor la pregatiri si voua.....si ne mai auzim. Sunt prin zona, va citesc constant dar nu reusesc sa scriu...la noi e bataie pe tastatura. Si asa pana citesc toate mesajele mai baga Razvan manuta prin tastatura de-mi inchide sau imi intoarce pagina de Internet.

Despre disputa dintre cele doua fete nu vreau sa spun nimic. Nu-mi plac certurile si mai ales sunt o persoana care crede ca nu e nimic ce nu poate fi rezolvat de doua persoane mature care discuta. Asta daca exista vointa.

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput