La noi la galati sa veniti! (30)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Mihaela,imi pare tare rau pt Bianca.Sa stii ca tatal meu a suferit de "psoriazis",pe langa multe altele.Dar poate nu e.E o boala foarte sacaitoare si nu trece decat temporar.Sa speram ca nu asta are.
pt voi toate.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

Buna seara! da Eliza acum au recidivat, am fost la pediaru. el ne-a pus diagnosticul. luni vom vb. cu dr. Ierima(e posibil sa aiba doar o simpla alergie). speram sa fie asa cu atat mai mult cu cat eu in antecedente am un "camp" alergic . sper sa fie bine. am vb. si cu dr. Tatu. speram sa fie bine. va multumim ca sunteti alaturi de noi.nu ne mai intalnim pana la anul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

'neata!
azi nu mai fac cafea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Nici pentru mine nu faci una?

Mergi la inceput

...hai ca tie-ti fac, na...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Si mie si mie !!!!!
Cum a fost la examene, Eliza ?
Buna dimineata si o saptamana excelenta !

Mergi la inceput

bine, fac si pentru tine! Mai dulcica, asa...
La examene a fost frumos! Unul s-a amanat pentru martie ca e profesorul bolnav si n-a vrut sa trimita un asistent, asa ca n-am mai avut decat doua, dar in martie o sa am sase intr-o zi!

Mergi la inceput

Buna tare cafeaua ta ! Eliza, cum asa 6 intr-o zi ???? E cam mult, nu ? Te-ai inscris la fac de medicina ?

Mergi la inceput

Nu la medicina, sunt la I.D.la Iasi si vin profesorii aici si dam examenele, nu ne ducem noi la Iasi decat o data pe an, un WE in care se preda aproape toata materia si pe urma avem 5-6 intalniri in cursul anului in care vin prof. si dam examenele. De acum pana in martie nu mai avem nici o intalnire, e perioada de sesiune a celor de la zi in ian-feb.De regula avem cate 3-4 examene, dar acum s-a amanat unul si mai am si o "olimpiada" de anul trecut pe care o s-o dau tot in martie...C'est la vie!...

Mergi la inceput

I.D. = fara frecventa ? sau e vreo noua specializare ?

Mergi la inceput