La noi la galati sa veniti! (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Mai fac cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Da, Eliza pentru mine te rog o cafea mare mare si dulce !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Normal ca beu cafea ......am incepul serviciul sunt deja la a 3-a .

Eliza - mi-a venit mobila......in weekend am avut de aranjat . Da-mi si mie id-ul de mess noi intram mai in fiecare seara .

Giuliella - am fost la dr pediatru si mi-a spus ca toata generatia asta de bebelusi au probleme cu nasul cica nu au fost bine aspirati la nastere si tot o sa aiba probleme vreo cateva luni indiferent ce facem noi. Oricum am dat si eu comanda pe net de batista bebelusului si sper sa-mi vina cat mai curand .

Pt fetele la care le-am promis salsa -nu se mai fac inscrieri pt incepatoripana la primavara . Am vorbit vineri cu instructorul si i-am spus ca am niste prietene care vor sa vina dar......aici nu se mai poate . Dar m-am interesat pt voi si se mai fac dansuri la fosta facultate de chimie alimentara, in spate la ASE si este si mai ieftin 250.000 pe luna si se invata toate dansurile sambata dimineata.

Sheryll mamica de Bianca (25.10.2006)

Poze Bianca
Poze la o luna

Mergi la inceput

elizamiron

Mergi la inceput

Sheryll...fericito! Io acum astept, da' vaz ca n-au de gand sa mai ajunga...cred ca ma duc la serviciu si azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare si de la mine. Beau si eu cafeau cu voi!!!

Cine e curioasa sa mearga maine la Universitate???? Ma bate gandul sa ma duc....asa ca...poate ne vedem pe acolo. Pupici!

Sheryll multam pentru informatiile cu privire la cursurile de dans. Saru'mana.

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata la pranz..cafeaua e rece!

Mai fetelor de intalnire la un lok de joca cu bebei ce spuneti? ca deja e frig afara , mie mi-ar conveni in tiglina, am inteles ca e forte mishto acolo.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Multumesc fetelor pentru sfaturi. Sper sa ii treaca cat mai repede bebelului meu haraiala. Bine macar ca vad ca respira cat de cat bine - ii controlez mereu narile si vad ca ii iese destul de bine aerul din ele. Krys- chiar mi-ai dat o idee buna cu aparatul de aerosoli- stiu ca e foarte buna sa ai asa ceva in casa.
tuturor.
Imi dau si eu parerea cu toate ca inca nu pot veni la joaca cu puiutul meu- am auzit si eu din mai multe surse ca in Tiglina la locul de joaca de la "Distrugatorul" e super. Incercati si vedeti cum e si sa imi spuneti si mie- cu toate ca mai am mult pana atunci cred ca petrecerea de un an o sa o fac acolo.

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Alina eu sunt doritoare de intalneala mai ales daca e si cu copii, pentru ca nu prea am cu cine sa-l las. Asa ca ma inscriu pe listuta. Noi am fost la o petrecere la Paul&Andra din Tiglina, si chiar e frumos, plus ca e cel mai spatios loc de joaca pe care l-am vazut pana acum (fata de Happy-Kids sau Coco.

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

'neata!...fara "buna" ca la mine nu e buna! Am nervii prastie si senzatia ca cei de la firma la care am comandat mobila isi bat joc rabdarea mea!Daca nici azi nu vin ma duc la "protectia consumatorului" si reziliez si contractul!
Pana una-alta am facut cafeaua si v-am adus pe prima pagina...

Mergi la inceput