La noi la galati sa veniti! (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!tuturor ce isi serbeaza azi ziua de nume(Andrei-Andreea)Mergeti in oras? Noi nu avem cum ,Alice este racita si ii fac injectii,iar lui Martin inca ii mai curge nasucul.
O sa mergem la nepotica,o cheama Andreea,............mi-ar fi placut sa mergem si prin oras,poate la anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
La multi ani andreiuti si andreiute!

Sherryl batista bebelushului este mai mult decat utila, cand era vlad mik o foloseam aproape zilnik, puneam ser in nas si aspiram, nu doare, se pune la aspirator cu grija sa tii deskisa la aspirator chestia aia pe unde mai intra aer, sa nu traga din greu aspiratorul ca se strica, lui vlad ii placea la un mom dat era distractia lui, se hlizea, dar o sa ii vezi utilitatea mai ales in episoadele mucoase.

Eliza tragi chiulul? unde e cafeaua? ai lasato pe Delphin sa o faka

Nici noi nu iesim azi in oras ca tati vine pe la 8 deseara,adika azi are program de 12 ore.da nici nu cred ca pierdem mare lucru. eu as vrea pe la tarabele de gura casca :) poate ma duk maine.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumim de cafea ( si de paleuri, dar nu ma spune la nimeni ) Delphi !
Eu astazi ma duc la "gura casca " la tarabe. De abia astept ! Au fost colegii mei aseara si mi-au spus ca iar sunt farfurii Ikea !!!!!! Anul trecut mi-am luat negre anul asta vrea portocalii sau rosii !!!!!

La multi ani de Sf Andrei !!!

Va pup dulce !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ati citit articolul cu Andreea Marin ? De fapt voiam sa spun ca mie imi place la nebunie cum scrie Ada Demirgian !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

La multi ani la Andree si Andrei !

Am fost si eu in oras aseara si am cheltuit bani aiurea . Daca va vine sa credeti am aruncat cu niste bile in pahare de plastic . Ma uitam in toate partile ca nu care cumva sa ma vada cineva cunoscut . Am inebunit de tot .
Aviz amatoarelor ...... am gasit o cale mai usoara de a slabi .... ma duc la salsa in fiecare vineri . Se invata si tangou dar la salsa sigur se da kg jos .
Ne-am hotarat si noi pt revelion 2.300.000 de persoana la Neacsu in port.

Poze Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

LA MULTI ANI, tuturor Andreelor si Andreilor!

Krissa, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si fericit alaturi de familie!

Plimbarica frumoasa tuturor in seara asta si spor la cumparaturi Laura.
Distractie placuta celor care au petreceri. Byeeeeeee!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Sheryll unde mergi la salsa si cat costa??

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Multumim de urari.Sa dea D-zeu sa fiti sanatosi cu totii(mamici,tatici,pitici).
Cristina_serban ,la fel si tie si familiei tale.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR!
Crissa77 sa-ti traiasca flacanetzul cu numele, sa se insanatoseasca repede, sa nu mai fie nevoie de operatii peste operatii si sa creasca mare si voinic.Multi .
Nu stiu daca se sarbatoresc de Sf Andrei numele Andra si Andrada; daca se sarbatoresc, atunci le urez LA MULTI ANI! Andrei (liliac) si Andrei (oana_g).
lauraspeedy si Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Sherryl unde salsa draga? unde dansuri? vreau si eu!

Laura ce farfurii ikea bre? ce au asa special? sunt rotunde? .nu ca as avea nevoie .da daca fiimiu sparge in ritmu in care a inceput .cred ca o sa imi iau :), baga mana in dulap trage cate un tean jos si se uita .evalueaza pagubele, sa nu imi ziceti de aparatoti pentru ca am avut, le-a aflat repede secretele, le-a dezlipit, se agata cu amandoua mainile si tragea, mai nou ia cate unc astron din dulap si se ridica pe varfuri sa il puna pe dulap ...... si tot pune si tot puna pana nu mai incap si cad .si se sparg evident.

Sherryl noi am fost la stadion la invartitori, ditamai caii cu copilul in brate ne-am dat intr-o chestie, care am zis noi ca e "lejera", am fakut bataturi in palme ... ca era sa imi iau zborul , deh acum sunt usoara ca un fulg , asa ca arncatul in pahare hehehe, ce conteaza daca te vede careva, important e sa te simti tu bine :)

eu vreau sa cumpar cosuri impletite, anul asat de craciun nu as mai da cadouri gen:fard, camasa, papuci si altele asemenea, ma gandesc sa dau cosuri cu vin, dulciuri ......

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput