Minunatele Scorpiutze ! (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.
Multumesc Lory..Daca vii pe la 19 asa...e OK.Te astept.
Va si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi.

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! Stefaniilor si Stefanilor! sa fiti sanatosi
unin mod special pentru Stefi(de georgi)la multi ani! sa cresti mare si sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR! Ce mai faceti?

Eu am reusit sa pun cateva poze si va invit si pe voi sa le vedeti daca aveti timp, cred ca sunteti ocupate ca nu prea se vede activitate pe-aici...ce faceti de Anul Nou?
Eu de data asta vreau sa stau acasa, in familie,deci...sarbatorim in trei.
Va pup pe toate, va doresc o zi buna si sa auzim numai de bine!

Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (3.10.2003)
http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.
Multzam Monica si de la Stefania.
Mai io am dezastru in casa...am de spalat vreo n-shpe mii de farfurii si nu curge apaaaa .Sunt un car de nervi

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, fetelor.la multi ani.sunt in vacanta, dar nu am reusit sa ma odihnesc deloc.ne-am pus usa la intrare si acum stau sa-i fac glaf.si putina curatenie.ne-am distrat super de craciun si in prima zi si a doua.multumesc tuturor de mesaje.
georgi, la multi stefaniei.sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
si marea veste:voi fi nasa in 2007.abia astept.sunt foarte incantata.deja ma uit dupa rochii.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetele mele dragi !
Precum stiti, la mine s-a adunat familia(mai putin fratele meu, care soseste sambata), cele 2 surori si cele 2 scumpe nepotele, care-i tin de urat Cristinei, toata vacanta de iarna.
Plus ca a venit si in persoana, la noi. Am petrecut un Craciun de neuitat !
Si pentru ca nu stiu daca lucrez maine, eu va urez de pe acum, din toata inima, un calduros,
La multi ani,
cu sanatate si numai bucurii !
Fie ca toate dorintele sa vi se implineasca in anul ce vine, sa va dea Domnul tot ce doriti...zile senine si fericire,
la multi ani, sa traiti !
Va imbratisez si va pup pe toate, toate si abia astept sa revin la serviciu, sa ne continuam povestile, aici !

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

buna scorpiutelor,
ninasi multumim de urari(azi am intrat tarziu pe ym nu te-am mai gasit) la multi ani! si tie si familiei tale, multa sanatate si tot ce va doriti sa vi se implineasca, anul 2007 sa va aduca numai bucurii
lory, am vazut pozele, alinutul cred ca a fost in culmea fericirii...mai ce darnic a fost moshul
georgi, nasoala treaba sa n-ai apa
adriana, cununi sau botezi?...felicitari! bine ca ai aflat din timp sa te pregatesti.
noi suntem bine dar cu fitze multeinca ne luptam cu operatiunea pampers, cea cu suzeta a mers muuult mai rapid
va pup pe toate si pe copilashi
numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Daca nu am reusit sa va urez Craciun fericit, macar acum va urez din tot sufletul "LA MULTI ANI" sa aveti un an plin de bucurii si impliniri, multa sanatate si tot ce e mai bun.

eu sunt prinsa pana peste cap, nu stiu de ce nu imi mai ajunge timpul?, de citit va mai citesc din cand in cand dar de scris mai putin.
Si la noi a venit Mosul, de fapt aici vine Christkind, copii ies din camera, sep un cadourile sub brad, se aprind lumanarile si se suna din clopotel, atunci copii intra in camera si se impart cadourile. ai mei sunt cam zapaciti ca eu tot le spun de Mos Craciun, de la deilalti aud de Christkind.... Daria de cand i l-a aratat maica-mea pe Mos il vede peste tot striga disperata "Tatuuuun!!!". David a primit o masina cu telecomanda, Daria un puzzle, si Selin o papusa care binenteles ca n-a interesat-o.
Bradul l-am cumparat noi, am pregatit ornamentele impreuna si mosul a venit nopatea si l-a impodobit.....Daria cand l-a vazut a doua zi a ramas inmarmurita in fata lui si ....."UAAAAAAu!!!!".
In 25 am fost la socrii, au mai primit si acolo inca doua ture de cadouri, pe al meu copil nici nu l-au mai interesat cadourile el vroia sa se dea cu sania!!!.....e ceva zapada dar chiar si acolo pe munte fff putin.
De Revel ne pregatim sa facem o iesire in 2, fara bagaje. sper doar si sa reusim....apoi in 12 ian 3 plecam 3 zile tot numai noi la ski si wellness. Sa profitam cat mai sunt ai mei aici!

In rest suntem bine, pana acum nu au fost decat usor raciti, azi noapte david a venit la mine in pat ca-l doare o ureche. Pe Selin o supara dintii care nu mai ies, i-am dat niste supozitoare homeopate si i-a trecut....niic nu-mi vien sa cred ca doarme toata noaptea neintoarsa!! Merge aprope singurica, spune cateva cuvinte, mama chiar cu adresa,si a ajuns-o pe Daria la kg!!
eu sunt intr-un stress....inca nu avem locuita, in ian trebuie sa ne gasim neaparat ceva. De saptamana viitoare voi lucra 4 zile joia sunt libera. Abia astept.
.....hai ca va citesc daca nu plec acasa!!! ca de lucru nu mai este de mult!!!

Va pup dulce!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cunun, monica.apoi voi fi de botez cand se hotarasc finii sa faca bebe.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

buna scorpiutelor,
miramultumim de urari si voua sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti, multa sanatate
la multi ani! anul 2007 sa va aduca numai bucurii si tie si copilashilor
adriana sa fie intr-un ceas bun, sa va distrati frumos...mai ai timp de pregatiri.
noi astazi am fost in oras si am mai cumparat ce ne mai trebuia pentru anul nou, mi-am luat si eu niste incaltari sa mi le asortez cu fustitza mea de revelion si atata s-a rugat alex de noi ca pana la urma ne-a induplecat si i-am laut acvariu si pesti, are toate dotarile, si o carabioara frumoasa si plante...sper din tot sufletul sa reziste ca ruxandra e cam nebunica.
in rest...ma apuc de pregatiri de maine...iar fac pe profesorul baltazar
va pup pe toate si va urez spor la treburi

ps gravidutele elena si irina ce mai faceti? cum mai sunt burticile?si numai bine, aveti grija de voi

monica

Mergi la inceput