Piatra Neamt - Perla Moldovei (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata fetelor! Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.
De apropape 2 luni locuim in Iasi, insa la inceputul anului viitor ne vom muta la Piatra Neamt. De curand am cunoscut cateva fete de pe forum (de la Iasi, mandra cetate) si sper din tot sufletul sa va cunosc si pe voi.
Fetita mea, Lara are 1 an si 5 luni si stau cu ea acasa. Stiu ca multe dintre voi lucreaza sau sunt f. ocupate, dar cine stie, poate se va ivi vreo ocazie sa ne intalnim. Va citesc de mult, dorind sa aflu si eu mai multe informatii despre oras.
Deocamdata nu avem un apart., in internet nu prea gasesc oferte de inchirieri 4 cam. (sau camere intr-o casa la curte), am luat insa legatura cu cineva din Piatra si se mai uita pt. mine prin ziare, la inchirieri. Sper sa gasim ceea ce ne place.
Am fost odata sa vedem orasul si ne-a placut tare mult. Ne-am gandit ca in centru ar trebui sa ne cautam ceva, ca avem mai multe posibilitati (cump, parcuri). Sau nu e?
Sunt parcuri in PN? Ca in Iasi am fost dezamagita de "oferta". In afara de parcul din Copou, sunt printre blocuri numai niste locuri minuscule de joaca, murdarele si cu cateva bare de fier si poate un tobogan (total nepotrivite pt un copil de 1 an).
Ce mai exista in PN pt. copii? Voi ce faceti in timpul liber?

va doresc o zi frumoasa si sa ne auzim curand
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana in primul rand bun venit la noi in grup !!
Spune-ne datele voastre ca sa va treaca Laura in listuta!!Ma duc sa-mi fac o cafea si vin sa-ti spun mai multe despre PN

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Ma bucur ca ti-a placut orasul nostru,insa e mult mai mic decat Iasul,cred ca v-ati dat seama(eu cunosc cat de cat Iasul din anii de studentie)De parcuri nu stiu ce sa-ti zic,este un parc exact in centru,un parc zoo,din cate am observat eu,anul asta au mai facut parculete mici in diferite zone ale orasului,le-au vopsit,aranjat...poate fetele din alte zone ne spun ele mai multe.

Da-mi un pm (mesaj privat) cu adresa ta de email.

Hai ca poate iti spun fetele mai multe Sa-ti traiasca fetita ,si eu mai stau deocamdata acasa,cu toate ca a mea a trecut de 2 ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Buna fetelor!

Adriana si Dutzica, bine ati venit in clubul nemtencelor!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Buna tuturor!
Multumesc pt. raspunsuri.

Datele noastre
Adriana_78 (10.09.1978) si Lara (22.06.2005) – ma bucur ca pot face si eu parte din grupul vostru.
M-am chinuit o gramada la inceput sa ma inscriu pe forum, pt. ca suntem tare singure in Iasi. Nu cunostem pe nimeni si abia de curand am avut ocazia sa cunoastem cateva fete de pe forum Iasi. Din pacate mai toate lucreaza sau eu stiu, fiecare are problemele si treburile lui si e cam greu cu intalnirile. Sper ca de la anul, sa ma acomodez repede in Piatra Neamt si sa fie totul bine.
La Micul Zoo din PN am fost si noi, atunci cand am venit in oras. E dragut, imi place ca au facut asa ceva. Exista in PN si vreun Kidsland cum e la Julius Mallul din Iasi?
Ce este Cip savin?

Pe curand
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Adriana exista un astfel de loc,eu nu mai tin minte cum e in moll la voi in Iasi,dar este si la noi ceva asemanator in magazinul ala mare Petrodava din centru.Eu inca nu am intrat cu ai mei acolo sa se joace,din lipsa de timp,fiind mereu pe fuga.Asa locuri de joaca pt copii mai sunt si in Cip Savin(e un market unde sus poti servi ceva iar copilul se joaca intr-un loc special amenajat),mai este undeva dupa parcul zoo ,acolo nu am fost inca si poate ca or mai fi si altele dar nu stiu eu.Se mai construieste in oras un Kauffland,e chiar langa mine(bafta mea),asa molluri nu sunt la noi,asta o sa fie singurul magazin la noi de gen metro

Nush cat am fost de coerenta dar is mereu pe fuga caci acus mi se trezeste cea mica si incerc sa profit din plin.

Hey dar restul pe unde umblati mey????

Mergi la inceput

Adriana ai primit mailul meu??
Deci ma lasati sa vb singura,buuuuun!!

Mergi la inceput

lunna27, merci, am primit mailul tau. Unde este cip savinul asta? ca eu nu cunosc orasul sau zonele. Am o harta cu strazile, deci, pe ce strada?
Si Kauflandul unde se construieste?

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Adriana bun venit. Imi pare bine ca ne mai adunam. Cip Savin e la intersectia str. Mihai Viteazu si 1Decembrie1918. Iar Kaufland-ul e in locul fostului bazar(poate il stii daca ai mai fost pe aici - str. Obor)
Dana daca ai tupeul sa iesi din casa la cumparaturi, crezi ca te mai intorci cand ti-ai propus? ha ha ha E o nebunie de nu se mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana bun venit! Sper sa iti placa si in grupuletul nostru, dar si in oras cand o sa te mutzi. Si eu sunt venita in Piatra de vreo 5 ani. Ca si tine, m-a vrajit orasul asta de prima data cand am fost in vizita. Promit sa actualizez cat de curand listutza. Ehe ... eu sunt nascuta pe 23.09.1978 si copii mei pe 13.06.2005. Deci suntem super apropiate ca varsta si noi doua, dar si copii nostri. Sper sa ne intalnim "pe viu" cat mai curand. Luna ti-a spus cam tot ce era important. Cel mai bine o sa fie sa descoperi tu cand vii incoace.

Noi am avut musafiri si ne-am plimbat we asta, asa ca va rog sa imi motivati absenta de pe forum .

ana cred ca ai fost cea mai prevazatoare cu cumparaturile. Eu nu stiu daca o sa mai apuc sa iau ceva. Le-am luat niste carticele si o papusa Biancai, dar parca le-as mai lua cate ceva de Mos Nicolae. Papusi baietel oare gasescpe undeva? I-as lua lui Rares una. O sa vad cum fac. Oricum, eu si Sebi nu am fost prea cuminti, ca Mosul nu cred ca ne aduce ceva . Eh, asta e... cand apar copii, parintii nu prea mai au rand la cadouri.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput