Piatra Neamt - Perla Moldovei (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Dana am vazut si eu pozele tale. Ai copii frumosi foc. ana cel putin e dulce tare. Sa iti traiasca!

ana ai mei cum se trezesc beau un bibe de lapte simplu, inainte de culcare, la fel. Au apoi pe la 10 o gustare de fructe cu ceva (cereale, biscuiti, branza), dupa somnul de zi o masa de carne/ou si legume/paste si pe la 20:30-21 mananca ceva pe baza de branza, iaurt, cereale. Adica diverse combinatii de genul: iaurt cu biscuiti, iaurt cu cereale, branza cu iaurt, branza cu cereale, orez fiert in lapte amestecat cu 2 linguri de branza sau cu un fruct.
De azi incerc sa le schimb un pic programul, ca au inceput sa se trezeasca dupa 8 dimineata, asa ca urmatoarea masa o vroiau pe la 12. Daca le dau fructe la 12, mai mananca masa de legumele dupa 17 si cu mofturi multe ca nu prea le e foame. Azi le-am dat ciorba cu perisoare pe la 12 si orez fiert in lapte amestecat cu niste mere pe la 17. Seara au mancat branza cu iaurt. Mai ciugulesc si ei din ce mananc eu la micul dejun, dar nu prea mult. Bianca de ex. a descoperit telemeaua si ciuguleste bucatele si indeasa in gura cu spor. Mai papa cremvusti din pui, sunca slaba de pui.
M-am intins o gramada ....
Esti harnica vad la cumparaturi. Am fost si eu in seara sta cu Sebi sa cumparam cate ceva, dar pentru maine, ca avem 2 aniversati: Bianca e si Andreea, iar Sebi pe langa ca il cheam Andrei, mai e si ziua lui de nastere.

Stefania de ce te muti la Targ? Nici eu nu stiu exact orasul, dar din cate am vazut, e ca orice oras mic din Moldova. Adica saracie multa, plictiseala mare. Bafta! Spre sa nu fie chiar asa rau cum am "prezis" noi. Ai avantajul unui peisaj destul de frumos, Cetatea Neamtului si Humulestiul aproape.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata

Andreea (sunt mamica) LA MULTI ANI!!!
si sa fii fericita si iubita!!!Ce ne dai azi de baut??

Laura sa-ti traiasca sarbatoritii,moama ce va mai petreceti azi!!!Inca o data LA MULTI ANI!!! sotului si lui Bianca !!

Andreutza LA MULTI ANI!! sa fii iubita si sa dea Domnul ca visul vostru de a avea un bebe sa devina realitate cat mai curand!!!

Fetelor,multumesc pentru complimente

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Buna dimineaata!
Urez si eu La multi ani Andeelor si Andreilor (mamici, tatici sau copilasi)!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

LA MULTI ANI ANIVERSATILOR DE AZI!!!!!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

merci mult!
pai la ora asta va dau de baut numa cafeaca daca va dau alcool de dimineata mi-e ca o luati pe aratura!si nu mai face-ti nik azi!

ilinca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sunt_mamica

merci mult!
pai la ora asta va dau de baut numa cafeaca daca va dau alcool de dimineata mi-e ca o luati pe aratura!si nu mai face-ti nik azi!

ilinca

Macar un strop de coniac nu pui in cafeaua aia?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

la toti sarbatoritii de astazi. Si eu am o sarbatorita si ne vom duce cu un cadou, dar dupa sedinta cu parintii si lectia deschisa pe care o are Andrada la camin. Trebuie, cred, sa ma duc cu portofelul plin .

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

La multzi ani ! celor cu nume de Andrei, Andreea
Laura sa-ti traiasca sotzul !
Spor la luat cadouri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

tuturor celor care si-au serbat azi onomastica,sper ca ati avut parte de o zi frumoasa si cu multe cadouri.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steffania17 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri :)
Imi imaginam ca asa ar fi.
Sper sa nu fie nevoie sa ma mut totusi.

Am vazut ca inca mai cautati cadouri si va fac si eu o sugestie vedeti si www.abecedar.com" target="_blank">aici.

Mergi la inceput