Piatra Neamt - Perla Moldovei (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dana, au mancat niste pastrama pescuita de prin pizza si un pic de blat. Mancasera inainte si nu le era foame si nici nu am insistat sa le dau ca pusesem niste kackup care nu prea e bun pt ei ...

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

HI!
Ce fete harnicute sunteti.Si eu ma laud ca am facut aseara mancarica si azi am dormit 12 ore

Lunna,Mandita,Ana spor la slabit va doresc,sa va faceti zane,nu ca nu ati fi.

Noi ne gandim sa mergem maine la Gaudeamus,dar cine stie ce chef o sa avem,va tin la curent daca ne culturalizam

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

pisi, cum a fost la targul de carte? Cred c-o sa ajungem si noi azi, ca vreau sa iau niste carti pt alex...

Matei ce face, cum mai e la munca?

Va pup si va urez o zi excelenta!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'Neata!

Ionela nu am fost inca,intentionam azi-dar este numai o intentie deocamdata.Daca mergi sa imi zici cum e

La serviciu este ok,m-am mai obisnuit si in plus am capatat experinenta si acum am mare incredere in mine .
Matei este mai bine,nu il mai chinuie asa de tare dintii,in rest la fel de nebunel.Nu ne mai pui poze cu Alex.Mergeti la el de sarbatori?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salutare!
Am intrat sa ma laud si eu cu niste poze noi. Le-am pus aici: http://new.photos.yahoo.com/lauragosu/album/576460762351870363
Scot gandaceii afara si mai intru mai spre seara.
Pa, pa!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Dulci tare, shtrumphii, Laura!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ce scumpei sunt!!Eu as zice ca baiatul seamana cu tine iar fata cu taica-su....

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

neata

S-ar parea ca sunt singura in zona Ne pregatim de iesit pe afara,care mai veniti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

'neata...

Ne-am intors...revin cu amanunte cand ma lasa tero..va spun doar ca sambata am "reusit" sa ajung la urgente in Piatra, cu finuta mea, va povestesc eu.
Va invit intre timp sa ne vedeti in pozele din noimebrie 2006.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Imi pare rau Alina,ca ati avut necazuri,sper ca a iesit totul bine pana la urma!

Am tras un oki prin poze,eu cred ca cea cu negru e sora ta,asa-i?E tare simpatica Ce-ti mai face tero?A fost si el cu voi,nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Nu cred ca v-am spus povestea finutei noastre..insa parintii( oameni cu posibilitati materiale si intelectuale reduse), au un pacat a lor, pacat cu care m-am confruntat eu cu religia ortodoxa.

Dar, ma rog, trec peste acest aspect( nu ma priveste in mod direct, eu doar am crestinat un copil)si chiar daca nu imi gasesc cuvintele , pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa eu zilele acestea m-am tot gandit..."uite noi pe forum ne certam pe nimicuri", iar alti parinti( clar inconstienti) se joaca cu viata propriilor copii.
Si ca sa intelegeti, mai exact, mie mi s-a parut caci fetita, Mihaela, nu e in regula si am cerut sa mergem la urgente, mai ales ca are doar 3 saptamani. In Bicaz, la pediatrie, nici un medic de garda si atunci am mers la Piatra Neamt, unde am cerut eu un examen complet...va spun mama copilului ( poate si de emotii) nu mai stia nici numele copilului.
Copilul a primit tratament si s-au confirmat suspiciunile mele din pacate.
Nu as fi vrut sa va povestesc acest episod( si mai sunt si altele), dar va spun cu mana pe inima caci m-am reintors "socata" de atitudinea parintilor..si acum incerc sa imi explic de ce societatea romaneasca e bolnava.

As fi vrut sa incep cu alte detalii , ca de exemplu cu partea frumoasa si anume cu mersul la biserica unde Rares a "daramat" lacasul ...a facut cu preotul duet la cantat, s-a urcat pe toate scaunele, a impins cateva obiecte de biserica pe jos, s-a alergat , si-a insusit un bidon gol in loc de cadelnita, etc....
Pe parcursul evenimentelor, am observat ca Rares nu ar accepta un membru nou in familie, pentru ca sub controlul maniei ascunse, o tot pisca de picior pe Mihaela atunci cand noi nu eram atenti.

Da, lunna, e sora mea, pana la urma totul a iesit bine, inclusiv faza cu preotul, care a fost un om deosebit, se pare ca acolo de vina e cleveteala si nebuneala unor "doamne ale satului care stiu tot ce se intampla si tot ce trebuie"....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput