elena udrea

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Elena Udrea arata in general bine - un pic cam trecuta pt cei 32 de ani ,cat zice presa ca are-dar e foarte comuna si vulgara!!!E intruchiparea "toapei cu bani" . Nu inteleg cum de nu se indura ,la banii pe care tot presa zice ca ii are,sa-si angajeze un stilist , sa o invete si pe ea cum sa se imbrace potrivit situatiei,varstei,siluetei,.....
.Am vazut-o intr-un ziar intr-o tinuta-foarte decoltata si foarte scurta - avea sanii lasati ,la fel si muschii coapselor-arata ca o vampa trecuta ( si evident vulgara)
Dar pentru Dorin Cocos (si chiar pentru Basescu) - e tocmai potrivita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Si iarasi ...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Vorba Ramonei...,
dar am o curiozitate:fetele care comenteaza cu ochi critic "de specialitate" aspectul Elenei Udrea arata si se imbraca mai bine ca ea...?!?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by monip

Elena Udrea arata in general bine - un pic cam trecuta pt cei 32 de ani ,cat zice presa ca are

32 de ani???? NU SE POATE! Poate 42!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Problema nu e aca se imbraca sau arata mai bine ca ea - E U este o persoana care reprezinta Romania la Brunxelles, a fost sefa cancelariei prezidentiale, esate om politic-deci pozitia pe care o are o obliga la o altfel de tinuta,chiar daca este genul ei sau nu. Daca era vedeta- gen Nicoleta Luciu-putea sa apara si in costum de baie topless in public-era cu atat mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns artar spune:

Da, da, da..32 are si e obosita tare decat si decand presteaza si mai ales ce presteaza...

Da, ne permitem sa comentam pt ca noi suntem anonimii care votam si care facem rating-ul televiziunilor...si datorita noua unele analfabete ca Zavoranu o sa ajunga in parlament si de E.U. nu mai spun...In loc sa inchidem tv-ul sau sa schimbam canalul cand pe "acasa" juca in telenovele mala mujer, femeile au transformat-o in vedeta de zeci de mii de euro pe o analfabeta(nu am incurcat subiectele dar amandoua sunt in aceeasi oala...).

Si strict la subiect:arata f bine la corp, e f lucrata, la fata e depasita mult, se ingrijeste si daca e ceva de apreciat la ea este faptul ca se straduieste, se straduieste f mult sa-si depaseasca propriile limite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by melina34

macar Irina Login e decenta, se imbraca adecvat si asta mi se pare un atu imens;prin vestimentatie comunici cite ceva despre tine, emiti semnale, well, ce emite dna EU?e mult prea languroasa !

dev xero ellinika...

Daaaa, e decenta da proastaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu ca Lenutza ar da pe din-afara de dashteptaciune... Parerea mea e ca femeia stie ce vrea. Se ingrijeste, ca frumoasa nu e, in okii mei cel putin, s-a maritat cu un "Cocos" plin de bani, e mare "advocata" si acum si mare politiciana. Ce po' sa zic banii astia...

Da ce ziceti ca acum si Buzuka a intrat in politica tot la partidul lui Vadim Elena, pazea ca vine alta si mai tzatzoasa si mai rujata ca tine!!!
Daca si Zavoranca intra in parlament imi bag ceva in ea de tara si plec mancand norii
Later Edit: PARDON!!! Eu nu fac parte din categoria aia datorita careia o sa intre analfabeta de zavoranu in parlament! Dar sunt cetatean cu drept de vot si de-aia comentez.
Imi permit sa adaug: SUSTIN INTRODUCEREA VOTULUI UNI-NOMINAL!!! Sa vedeti atunci daca ar mai intra Irina Loghin in parlament, sau Zavoranu

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns artar spune:

Exact asta vroiam sa spun si eu: VOT UNINOMINAL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Deci e adevarat ca o arde Base,nu?Ca a ajuns in E.U. Ceea ce trebuia demonstrat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Androix, am si eu o curiozitate:pe cine vei vota odata cu introducerea votului uninominal?

M.

Mergi la inceput