dormitoare Staer
Fe telor voi sunteti salvarea mea.Am fost ieri si am vazut niste modele de dormitoare de la Staer.Mi-ar fi placut unul din ele.Ce spuneti,din experienta proprie ,sunt ceva calitate sau dam banii degeaba.Astept opiniile voastre.Va pup.
Raspunsuri
Miramar spune:
M-am uitat pe site la ei si am vorbit si cu o prietena care mi-a spus ca a fost la ei in showroom. Impresiile atat ale mele doar iuitandu-ma pe site si ale ei vazand in realitate au fost ca materialele nu sunt cine stie ce, lasa mult de dorit. Acum depinde si de preturi.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
camellia spune:
Ma gandeam ,daca ai vazut pe site,la dormitorul Milano,este cam masiv ?Bine,aici este de culoare alba si nu i-mi place eu mi-as dori culoarea lemnului .Din ce a-ti mai vazut unde ma sfatuiti sa mai vad si alte dormitoare la preturi nu prea mari,in jur de 30 mil ?
Miramar spune:
Camelia - da-mi PM e-mailul tau si-ti trimit niste poze de la un dormitor din lemn masiv de rasinoase, culoare natur care e in jur de 30 mil. Daca-ti place itit voi da detaliile firmei.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ELIZA MIRON spune:
Am un dormitor de la Staer de mai bine de 6 ani si sunt foarte multumita de el. E adevarat ca materialul din care e facut nu e cine stie ce, de fapt e pal furniruit, insa dupa o demontare si o mutare dintr-un apartament in altul se prezinta foarte bine si inca ne place.
camellia spune:
Multumesc pentru sfaturi si mai astept parerile voastre.Va sunt datoare cu niste poze in momentul in care va fi gata .Asta sper sa se intample saptamana ce urmeaza . Va pup.
camellia spune:
Buna,fetelor.Pot sa va spun ca am dat comanda de dormitor.Nu este cel pe care l-am vazut prima data cand am fost la magazin.Cand am fost sa comandam,aveau un model super dragut,model nou si ce mi-a placut cel mai mult la el ca are si dresing.Culoarea este mahon dar sper sa se potriveasca bine cu lila deoarece asa am zugravit peretii.Acum am ajuns la detalii,stiti voi ,lampi,lustre ,obiecte decorative.Cand totul va fi gata am sa fac si poze.Va pup.