voi tineti crucile cu negru?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Pacate trupesti e voie?

v

nu, ca acushi incepe postul Craciunului

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Acum ca sa raspund serios la intrebare, eu le tzin pe cele cu cruce neagra, care au si paranteza, dar mai ales cele de care am mai auzit, cum este cea de astazi. De exemplu, pe calendar, sint cruci in fiecare zi saptamina asta, pina vineri n-am mai face nimic.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by roxica

guestus..intrebarea era pentru fete..se pare ca te regasesti printre ele de ai raspuns primul...

da de calendarul ala diavolicesc ce zici?

Intrebarea era pentru cei credinciosi, de fapt! Fie fete, fie nu! De aia si nevoia de mutat la Sufletul credintei.

Guestus, daca nu esti tu domnul August nu zic nimic...

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

clayhanger....aha...deci tu te-ai uitat la calendar

roxica... a aruncat si ea un ochi?

Mergi la inceput

Dar de ce la servici ai voie sa muncesti si acasa nu?
Cred ca mai bine spui " nene....am lene si nu am chef sa fac nimic"...decit sa cauti tot felul de motive prin calendare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nu tin nici o sarbatoare inafara de Craciun si Paste si nici duminica nu prea fac nimic.Pana acum nu s-a intamplat nimic si nu se va intampla nimic nici de acum incolo.Daca un lucru trebuie facut il fac.
Nu stiu unde a inceput treaba asta ca sa nu muncesti in zile de cruce rosie sau neagra, scrie in biblie?
Eu ma tot gandesc ce fac cei care asta li meseria, in zilele cu cruce nu merg la lucru?Sau asta nu se pune ca asa isi castiga banii?
Cred ca omul a inventat toata treaba asta ca sa se mai scuteasca de unele zile de munci.Pt ca am observat un lucru.Daca e sarbatoare si in ziua aia e musai sa speli, ti se spune, a dar e ok sa speli numai sa nu calci....doar pt ca asa se potriveste in ziua aia.In alte zile e invers, e ok sa calci numai sa nu speli, etc...De aceea eu nu tin nimic.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

pantera neagra...sper sa am yo impresia doar...dar tu nu prea le ai cu biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Chiar nu am nimic cu biserica, e vreo problema?Cand se vor descoperi dovezi clare ca ce scrie in biblie e adevarat atunci am sa cred in tot pana atunci.....nu cred intr-o carte pe care OMUL a scris-o si care tot omul a ales ce sa puna in ea, ce pica mai bine la crestinism.Daca ma duc la biserica o fac ca imi place mirosul innauntru si linistea de acolo.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

pantera neagra...cind ai fost tu si unde ultima oara la biserica?

Mergi la inceput